Video: ‘Zo moet iOS 5 eruit zien op de iPhone’

De ontwerper Jan-Michael Cart en TheAppleDatabase tonen door hun gewenste functies in het opkomende iPhone-besturingssysteem iOS 5. Met name notificaties, widgets en multitasking worden uitgediept.

Impressie iOS 5 notification centerMet iOS 5 krijgt het besturingssysteem van de iPhone en iPad dit najaar een flink aantal nieuwe functies. De meest in het oog springende daarvan zijn widgets en het Berichtencentrum waarin pushberichten worden getoond. Maar juist dat zijn de twee functies die nog veel verder doorgevoerd kunnen worden, vindt TheAppleDatabase. In een nieuwe video presenteert zij onder andere levende app-icoontjes, uitvouwbare notificaties in het Berichtencentrum, draadloze synchronisatie met Mac OS X en scrollen tussen applicaties door de Homeknop ingedrukt te houden.

TheAppleDatabase borduurt voort op eerdere concepten voor iOS 5 die gemaakt zijn door Jan-Michael Cart en waar we al tweemaal eerder berichten over plaatsten. Hij maakte zelf als eens een korte versie van de video die hieronder te zien is, maar in de uitvoering van TheAppleDatabase worden de functies pas echt goed in beeld gebracht.

https://www.youtube.com/watch?v=mmRmXd0NmPE

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2011, 15:19
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen impressie, ios 5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.