Reacties voor: ‘iPhone 4S vanaf 99 dollar, verkrijgbaar vanaf 14 oktober’

De iPhone 4S wordt vanaf 14 oktober verkocht in de Verenigde Staten en zal vanaf 99 dollar te krijgen zijn bij een abonnement. Dit melden bronnen aan geruchtensite 9to5Mac.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 72 reacties

  1. Dus geen iphone 5, ik geloof ook niet dat deze komt

  2. Dat denk ik idd ook niet verwacht een Iphone 4S en de release van iOs5.0 geen Iphone 5

  3. Ik kan niet geloven dat IOS5 uitkomt, zonder een iPhone5.

    Dus dan moeten er 2 uitkomen, 1tje cheapass en een pro. iPhone4s en iPhone5.

  4. Het kan toch niet waar zijn he, wacht ik nou al die maanden op dit?? Hoop dat het niet waar is want dan koop ik maar gewoon lekker een Blackberry 🙂

  5. Als dit waar is haak ik af. Belachelijk om 100 euro te vragen voor het zelfde toestel met alleen maar een verdubbeling van het geheugen. Hoop toch nog op de 5. Maar het zal wel niet..

  6. Zou wel echt suf zijn…. Langer dan normaal gewacht op een minimale update… Toch maar hopen op een iphone 5!

  7. Al Gore zeker vergeten die zich versprak met “iPhoneS”?

    Apple laat nu “lekken” dat er toch maar 1 komt.. en dan opeens… Oh yeah, one more thing… this is the iPhone 5

  8. Hier schrik ik een beetje van, het lijkt erop alsof er alleen een 4S uit gaat komen. want als er een 5 komt zou die met abonnement minimaal 300 dollar moeten gaan kosten.. Heeeeel misschien nog een “one more thing” op het einde dat ze de 5 laten zien en dat ie pas over 2,5 a 3 maanden te koop zal zijn.
    geen iphone 5 betekend voor mij iig geen nieuwe iphone.

  9. al noemen ze het de iphone4GSX!

    het is het 5e model iphone die ze uitbrengen ( iphone, 3G, 3GS,4, en de nieuwste)

    ik maak me echt niet druk over het cijfertje 4GS of 5..
    Ben overigens wel erg benieuwd!

    maar gelijk even een maand abbo op pushnotificaties genomen van IPC 😉

  10. Dit doet apple ons niet aan!
    Ze hebben echt geen 15 maanden nodig om een iphone 4 te upgrade naar een 4S

  11. Zullen we eerst afwachten wat er echt gaat komen? Dit is alleen maar om ons lekker te maken en te zorgen dat er veel mensen vanavond via internet alles willen bijhouden en weten wat er gaat komen…

  12. Er wordt maar weer mooi gepraat over eerdere releases van de iPhones, over 99 dollar incl. abonnement. Mooie praat allemaal, iedereen weet wel dat het een abonnement gaat worden en dat er altijd sprake is van bijbetaling bij de iPhones.

    Laten we maar ophouden met deze geruchten en gewoon even 19:00 NL-tijd afwachten. Het is allemaal mooi als jullie gelijk hebben, maar aan deze speculaties heeft niemand wat.

  13. Origineel geplaatst door ZeroMindedal noemen ze het de iphone4GSX! het is het 5e model iphone die ze uitbrengen ( iphone, 3G, 3GS,4, en de nieuwste) ik maak me echt niet druk over het cijfertje 4GS of 5..
    Ben overigens wel erg benieuwd! maar gelijk even een maand abbo op pushnotificaties genomen van IPC

    Ja dat snapt iedereen wel dat dit het 5e toestel wordt. De discussie gaat niet over de naam. Maar het gaat erom dat de meeste mensen hier een geheel nieuw design willen zien en niet een geupdate versie van het huidige model zoals dat bij de 3GS het geval was.

  14. Maar hoe zit het dan met dat nieuwe icoontje dat gevonden is in de beta van fotostream? Daarop was duidelijk een nieuw design iPhone te zien, met een breder scherm en langwerpige home button. En al die hoesjes die dit design ondersteunen!? Daar moet toch wel een iPhone 5 inzitten?

  15. Apple slaat de plank helemaal mis als alleen een cheap-ass iphone 4s wordt uitgebracht!

  16. vwb die cheapass iPhone 4s, dat valt nog wel mee.
    Ik kan me herinneren dat ik ook 99 euro moest bij betalen bij de 3Gs bij i150 abo van t-mobile.
    Zo goedkoop is het dus niet.

  17. ik verwacht zeker een iphone 5… en zoniet.. ga ik aan apple aanklagen.. ik kga niet een 1.5 jaar rondkwakkelen op deze site.. om vervolgens blij te worden gemaakt met een dooie mus!

  18. Okay, so it’s a 4s, big deal. Better chip, more meg camera. What else can it do…. leap tall buildings, stand on its head?
    Everybody is out for the i5.
    Kan niet erg opgewonden raken over deze tussenpaus. Trouwens, ben nog een jaartje bij Vodafone, oude abo-voorwaarden. I’ll patiently await the i5, 4G please.

  19. Misschien komt er gewoon een grote update van de 4, met groter scherm, meer ram en betere camera enz. Maar dan heet deze gewoon iPhone 4S:)

  20. Ik snap niets van de negatieve reacties over dat er mogelijk geen iPhone 5 komt. De volgende iPhone is toch een NIEUWE iPhone, hoe deze ook heet, wat is in hemelsnaam het probleem? Dat er geen 5 achter staat, maar een 4S?

    Daarnaast is het design van de iPhone 4 prachtig en wat mij betreft zetten ze dit nog even even voort in de nieuwe iPhone.

  21. Hoop niet dat ze met een goedkopere iPhone op de markt komen.

    Dan is de iPhone niet meer Uniek

  22. Just wait and see what comes 4s or 5 Rumors continue still today!
    Moet nog 1 Jaar Met abbo

  23. One More Thing… een typisch gebaar van Steve Jobs. Wel eens aan gedacht dat dat met de nieuwe man eens totaal anders kan zijn?

  24. Hmm… ben bang dat er dus echt maar 1 iPhone zal worden onthult. Een iPhone die qua uiterlijk precies het zelfde eruit ziet als de iPhone 4 alleen dan met andere specs. Ik denk ook dat daarom alles zo goed geheim gehouden is. Als de nieuwe iPhone er qua uiterlijk heel anders had uitgezien had min 1 medewerker het echt niet kunnen laten om daarvan foto’s te plaatsen volgens mij is dat de vorige keren ook gebeurt. Nu denken de medewerkers in de fabrieken dat ze gewoon aan het werk zijn met de Iphone 4 en waarom zou je daarvan nog foto’s op internet plaatsen. Maarja dan zijn er altijd nog mensen die die dingen in de verpakking moeten stoppen en ook daarvan zijn nog geen foto’s van uitgelekt. Knap van Apple om het zo lang geheim te houden allemaal.

  25. De iPhone 4S moet zich gaan onderscheiden door extra functies binnen iOS 5. Dat wordt dus de assistent functie waar al meer over geschreven is. Dat kan een killer feature worden echter alleen als deze ook in elke taal aanwezig is. En dat lijkt me best lastig. Dan heb je eigenlijk vrij weinig aan een iPhone 4S ten opzichte van een iPhone 4.

  26. Ik verwacht nog minstens 5 geruchten over de iPhone 5 voordat deze uitkomt.. 😉

  27. @Gert-Jan:
    Dat was een grapje van Apple en is een icoontje van de Samsung Galaxy S2 (onder bureau kruipen doet)

  28. Heb me 4 net een half jaar met een 1 jarig abbo ik wil over een half jaar dus wel een vooruitgang zit echt niet te wachten op die assistent functie als ze daar bij apple helemaal gelukkig van worden moeten ze zelf weten denk dat 90% van de iphone gebruikers er niks mee zullen doen!! Hoe de telefoon gaat heten maakt me niks uit als het maar een waardevolle upgrade is formaat iphone 4 maar wel iets groter scherm graag!!

  29. Ze hebbe dat toch ook gedaan vorige keer, dan was het een ander model met maar 8gb en een nieuwe iphone 4??
    Ik denk dat er terug 2toestellen gaan uitkomen.

  30. Ja dat is bijna zeker zo, een goedkope 4S en een nieuwe iPhone 5.
    Vooral de laatste zit ik heel erg op te wachten!

    Dat wordt weer een retourtje Frankrijk, Engeland.

  31. Ben er inmiddels wel vrij zeker van dat het puur een iPhone 4S gaat worden. De iPhone 5 met een nieuw design komt er echt niet. Waarom zou Apple nu een 4S uitbrengen en daarna nog een 5? Niemand zou de 4S kopen en iedereen wacht op de 5. Gaat dus echt niet gebeuren. Apple gaat proberen zijn magie vandaag los te laten door met een minimale update te presenteren als een fantastische stap vooruit.

    Het gaat een interssant event worden om meerdere redenen. Ik vewacht een iPhone 4S en de meesten zullen teleurgesteld zijn door alleen een specbump. De assistent functie moet dus mindblowing zijn om de iPhone 4S aan de man te krijgen. Echter ik kan me niet voorstellen dat zo’n assistent functie zo zwaar is dat het niet draait op een A4 processor. Apple zal oudere telefoons kunstmatig afsluiten van de functie maar ik vestig mijn hoop op de jailbreakers. Wie weet krijgen zij het voor elkaar om het soepel te laten draaien op de iPhone 4 en misschien wel zelfs de 3GS.

    Daarmee zou de iPhone 4S nog moeilijker verkoopbaar worden. Apple zal er dus alles voor over hebben om het zeer moeilijk te maken om iOS 5 te jailbreaken. Als software het keysellingpoint van de iPhone 4S wordt dan moet Apple dit ten koste van alles beschermen. Misschien was dit wel de reden om aan aantal prominente jalibreakers aan te trekken binnen Apple?!?

    Daarnaast zal het interssant zijn of Tim Cook hetzelfde ‘reality distortion field’ kan opwerpen waar Steve Jobs zo goed in was. Een iPhone 4S wordt door velen beschouwd als een teleurstellende update. Dat is in elk artikel over de 4S terug te lezen. De 4S met een interne upgrade wordt niet als vernieuwend genoeg gezien. Tim Cook zal in zijn presentatie dan ook heel wat Apple magie nodig hebben om mensen die nu lauwwarm tegenover een 4S staan te overtuigen. Een snellere processor (inmiddels alweer 6 maanden op de iPad 2) meer RAM en een betere camera is toch niet heel verrassend te noemen. Het zal verontwaardigde reacties oproepen in de trant van “doen ze daar nu bijna anderhalf jaar over?!?”. De extra software matige functies van de iPhone 4S moeten dus wel ‘mindblowing’ zijn wil de iPhone 4S een klapper worden.

    De ware kracht zit natuurlijk in iOS 5 inclusief iCloud en alle andere vernieuwingen. Maar daar verkoop je geen iPhone 4S mee.

    Als Apple alsnog op de proppen komt met een iPhone 5 die geheel redesigned is dan verbaast Apple de hele wereld en hebben ze duizenden analisten en rumor sites vakkundig buiten de deur weten te houden. De enigen die dan elkaar een highfive geven zijn de producenten van de iPhone 5 hoesjes. Helaas vrees ik voor hen dat zij een kleine financiële strop tegemoet kunnen zien.

  32. Uhh…

    Wellicht begrijp ik het niet helemaal!
    Wat is nu eigenlijk de toegevoegde waarde van een iPhone 5 (los van de eerdergenoemde laserwaterpas). Het design van de 4 is al meer dan onderscheidend!

    Softwarematig (en was Apple daar toevallig ook al niet heel erg goed in???) is m.i. hetgeen waar het echte verschil gaat worden gemaakt…

  33. Origineel geplaatst door RobertoCoppiIk snap niets van de negatieve reacties over dat er mogelijk geen iPhone 5 komt. De volgende iPhone is toch een NIEUWE iPhone, hoe deze ook heet, wat is in hemelsnaam het probleem? Dat er geen 5 achter staat, maar een 4S?Daarnaast is het design van de iPhone 4 prachtig en wat mij betreft zetten ze dit nog even even voort in de nieuwe iPhone.

    Mij boeit de naam niet zo. Maar als het alleen een 4s wordt dan blijft het uiterlijk hetzelfde. en dat vind ik nou net niks van de 4. Ik had de 4, maar heb die verkocht om mijn 3Gs gewoon te blijven gebruiken.

    edit: misschien staat de “S” wel voor “slim” als uitgeklede versie en is de 99 dollar voor een 1-jarig abonnement. (is meer hoop dan wat anders ben ik bang)

  34. Als er een bedrijf is die het begrip marketing verstaat is het Apple wel. Onvoorstelbaar die geruchten en velen lopen er in mee. Wordt het een 4S of toch een 5, niemand weet het! Wat een strategie! Knap dan ook dat Apple in deze crisistijd tegen de stroom inzwemt en ongekende winsten maak met dure producten. Daar kunnen de concurrenten wat van leren.

  35. @rrrocky:

    Ik zou graag toch een nieuw design willen zien, vooral de achterkant terug in aliminium.
    Als apple maar mee een kleine upgrade komt dan vraag ik me af waarom ze daarom 17maand mee moete wachten? Anderen brengen meerdere toestellen per jaar en hebbe apple iphone voorbij gestoken op gebied van specs.

  36. Ik heb €100,- bij moeten betalen,3gs voor 2 jaar….contract.. Dus dat zou niet echt een goed kopen iphone zijn dan… De iphone4s ..Maar afwachten….

  37. Origineel geplaatst door rrrockyUhh…Wellicht begrijp ik het niet helemaal!
    Wat is nu eigenlijk de toegevoegde waarde van een iPhone 5 (los van de eerdergenoemde laserwaterpas). Het design van de 4 is al meer dan onderscheidend!Softwarematig (en was Apple daar toevallig ook al niet heel erg goed in???) is m.i. hetgeen waar het echte onderscheid gaat worden gemaakt…

    Op zich heb je daar helemaal gelijk in alleen zien vele potentiële kopers het anders. Als de telefoon geen nieuw jasje krijgt is het geen echte update. Niemand ziet of jij nu een iPhone 4 of een iPhone 4S hebt. De 3GS wets oil beshouwd als een minor update terwijl er best veel voortuigang was. Het was immers een veel snellere telefoon waarmee je ook kan filmen, de camera was een stuk beter en er was stembediening. Toch waren de reacties veel lauwer dan op de iPhone 3G of de originele iPhone. De iPhone 4 was wel weer echt enthousiast te noemen (tot mensen doorkregen dat het antenne systeem niet echt super was 🙂

  38. @ZeroMinded: Het is de naam die bepaald hoe het uiterlijk eruit gaat zien. 4s zou je kunnen vergelijken met 3GS. Mensen willen geen zelfde uitelijk maar een nieuw design. Ik zou best hetzelfde uiterlijk willen trouwens 😉

  39. Al Gore sprak wel over iPhoneS (in het meervoud), maar hij kon het evengoed gehad hebben over een iphone voor at&t, verizon en sprint. Dat zijn ook meerdere iphones, hoewel het over hetzelfde toestel gaat omdat die allemaal via een ander cell-phone protocol functioneren.

  40. Origineel geplaatst door MyGadgetStore
    Ja dat is bijna zeker zo, een goedkope 4S en een nieuwe iPhone 5.Vooral de laatste zit ik heel erg op te wachten!Dat wordt weer een retourtje Frankrijk, Engeland.

    Waarom niet Duitsland?? Ligt eraan waar je woont natuurlijk..maar je kunt nu ook naar Duitsland.

  41. In 2008 introduceerde Apple de uni-body voor de Macbook Pro, tot vandaag is deze ongewijzigd alleen de specs verbeteren iedere keer.
    Dus waarom zou je elk jaar met een geheel ander model moeten komen.
    Een stabiele form factor zorgt er juist voor leveranciers van hoesjes, car kits etc. er heil in zien om producten voor de iPhone te ontwerpen. Als ze elk jaar nieuwe modellen moeten uitbrengen dan is het veel moeilijker om hun investering terug te verdienen.

  42. @Broem:
    A: Hoezo denk je dat een A5 cpu (dual core) met 1GB ram, een 8mp camera, 64GB harde schijf en iOS 5 met Assistant een kleine upgrade is? Dat is echt niet mis hoor!

    B: Het wordt de 1e aankondiging van Tim Cook, misschien wel de laatste mogelijkheid om Steve Jobs te eren, met een vertraging van 4 maand en de concurrentie die ook niet stil zit. Hoe denk je dat Apple zelf wil dat hun klanten deze aankondiging herinneren? 🙂

  43. Als alleen de iPhone 4S gelanceert gaat worden vanavond dat had Apple dat ook wel in juni kunnen doen (er is namelijk niks bijzonders aan de 4S gewijzigd tov de 4).

    Verder zou iedereen flink teleurgesteld zijn als er geen iPhone 5 komt. En de beursanalysten nog het meest (koersval).

    Daarom weet ik bijna zeker dat er vanavond ook een iPhone 5 komt.

    Nog even geduld. Apple heeft niet voor niets in juni niets aangekondigt. Dat komt vanavond!

  44. En da’s nu net wat Apple al heel lang begrijpt… (en de concurrentie blijkbaar nog steeds niet)… Het gaat niet om de specs!

    Origineel geplaatst door Broem
    @rrrocky:Ik zou graag toch een nieuw design willen zien, vooral de achterkant terug in aliminium. Als apple maar mee een kleine upgrade komt dan vraag ik me af waarom ze daarom 17maand mee moete wachten? Anderen brengen meerdere toestellen per jaar en hebbe apple iphone voorbij gestoken op gebied van specs.

  45. Whatever …wij consumenten vinden dit geheimzinnige gedoe toch leuk….pure entertainment !
    Wat er ook voorbij komt ik verwacht dat Apple er wel goed over na gedacht heeft, ook ik gebruik nog steeds de 3gs omdat de 4 geen echte verbetering bracht voor mij. Die keuze heb ik ook bij dit nieuwe model !
    Maar nooit zal ik nog een product van Samsung kopen, stelletje plagiaat-apen.

  46. Naar mijn verwachting worden er wel twee Iphones gepresenteerd vanavond. De Iphone 4s die de huidige Iphone 4 vervangt met hetzelfde design, een iets groter scherm dan de huidige, snellere processor en beter camera en daarnaast de Iphone 5 die over een nog groter scherm beschikt, dezelfde processor, wellicht nfc-chip en 4g compatible. De Iphone 5 zal een platter redesign worden en duurder dan de 4s. De i5 wordt dan de high-end Iphone en zal Apple een stap voorwaarts brengen. De nadruk ligt op de software waarbij Apple echt het verschil gaat maken met Android. Assistant zal zo revolutionair gaan zijn dat dit over een aantal jaren in meerdere apparaten geïntegreerd zal worden.
    One more thing: Apple tv wordt uitgerold over meerdere landen en is gelijk beschikbaar. De 4s is over twee weken beschikbaar en de I5 zal tegen half november in Nederland landen. Dit zijn mijn (hooggespannen) verwachtingen!

  47. @WvB22:

    Ik denk dat Apple, veel beter dan wij hier kunnen… precies weet wat een potentiële koper toch over kan halen, zelfs bij een ‘minor’-update 😉

  48. @rrrocky:

    Als ik een toestel koop wel.

  49. Een 5 naast een 4s is onlogisch. Wie wil nog een 4s als er een 5 is met een ander design? Apple zou zich zelf in de vingers snijden. Tenzij de 4s super goedkoop is. Maar dan zal het snel een poor man’s iPhone worden genoemd, en wil wil er zoiets ehbben. En een iPhone zonder abbo voor 250 euro zie ik echt niet gebeuren.

  50. Er worden vanavond twee iPhones gepresenteerd. Mark my words.

    Apple gaat simpelweg niet haar eigen winst kannibaliseren. De reden waarom er al lang gesproken wordt over een iPhone 4S is omdat er grote potentie zit aan de onderkant van de markt. Niet alleen in de westerse wereld, maar ook voornamelijk in Azië. Daarom is het volstrekt logisch dat er een goedkopere iPhone 4S wordt gelanceerd, als tegengewicht tegen Android.

    Echter, Apple heeft altijd een premium prijs strategie gevoerd. Bedenk dat de iPhone 4 is op dit moment nog steeds de best verkopende telefoon in de VS is. Mensen zijn dus bereid om een premium te betalen en Apple weet dit maar al te goed. Ze gaan niet opeens hun gehele product strategie aanpassen. Als ze alleen de iPhone 4S zouden lanceren richten ze zich wel op de onderkant van de markt, maar stappen ze opeens uit de bovenkant. Gaat niet gebeuren.

    Oftewel, vanavond hebben we dus twee toestellen: de goedkopere iPhone 4S om de concurrentie met Android aan te gaan en een nieuw premium toestel, de iPhone 5, als vlaggenschip.

  51. Officieel: het wordt een iPhone 4s.

  52. Origineel geplaatst door Roderick
    Er worden vanavond twee iPhones gepresenteerd. Mark my words.

    Ehm wtf? Waarom dan de 1 in de badge?

  53. @Bram: Als er een twee zou staan is het voor iedereen duidelijk dat er twee iPhones worden gelanceerd. En Apple houd ervan om mensen te verrassen.

    Daarnaast is er ook nog de optie dat het icoontje simpelweg staat voor het vernieuwde notificatiesysteem.

  54. Vernieuwde notificatiesysteem? Vreemd, ik heb er momenteel een 3 staan. Dus zo nieuw kan het niet zijn.

    Aangezien de badges verschillende waarden aan kan nemen is het raar in dit geval als Apple meerdere iPhones zou lanceren.

    Hopelijk hebben ze na het Beatles-drama wel iets geleerd hoe ze aankondigingen juist NIET moeten doen.

  55. Geen nieuw ontwerp cq. iPhone 5 en of ik modder door met mijn 3Gs (afgezien dat mijn abonnement reeds over 2 weken afloopt) of ik stap over op de Samsung Note. Ruim 17 maanden en ze brengen slechts een opgewaardeerde iPhone 4 uit. Dat zal ze niet in dank woorden afgenomen.

  56. Nou wat een bedreiging Chavasse, zal Apple van schrikken.

  57. Origineel geplaatst door Bram
    Nou wat een bedreiging Chavasse, zal Apple van schrikken.

    Erm.. Waar bedreig ik Apple? Lees de reacties eens. Een relatief grote groep zal teleurgesteld zijn wanneer er geen nieuwe, dus niet vernieuwde, iPhone wordt gepresenteerd. Met andere woorden ze zullen de absentie van een nieuwe iPhone niet in dank afnemen. Lezen vriend.

  58. Haha, meen je nou serieus dat Apple vandaag de iPhone 4 gaat reïncarneren? Doe ‘ns normaal man. 😛 Je snapt er volgens mij niks van!

    Beetje dreigement: nou als Apple niet met een nieuwe komt, DAN ga ik naar Samsung! Nou boeewwh! Schrikt volgens mij niemand van…

  59. @Bram: Omdat er 1 event is?

  60. Origineel geplaatst door BramHaha, meen je nou serieus dat Apple vandaag de iPhone 4 gaat reïncarneren? Doe ‘ns normaal man. Je snapt er volgens mij niks van!Beetje dreigement: nou als Apple niet met een nieuwe komt, DAN ga ik naar Samsung! Nou boeewwh! Schrikt volgens mij niemand van…

    Ja, ik snap er inderdaad helemaal niets van. En jij kan niet lezen zo te merken.

    Ik deel mijn mening, waar de reacties onder andere voor zijn bedoeld, dat mijn contract afloopt, gaarne een nieuwe telefoon wil en ik niet geïnteresseerd ben in een opgewaardeerde iPhone 4 waar ik als alternatief, mocht dit scenario blijken, reeds mijn oog heb laten vallen op een model van Samsung. Ik mag niet vermelden welk alternatief ik heb mocht Apple niet voldoen aan mijn persoonlijke verwachtingen. Leg mij eens uit waar het component dreigement zit?

    Overigens schrikt mijn ‘dreigement’ jou wel af. Het laat je niet los zo te merken…

    Pas op dat de juffrouw het niet ziet dat je met je telefoon zit te spelen tijdens de les. Tafel van 0 is?

  61. Zou het wel erg jammer vinden dat er alleen een spec bump wordt uitgevoerd en ze deze dan presenteren als “de nieuwe iPhone”

    Heb nu nog een 3G maar wil graag overstappen maar het afschuwlijke design(eigen mening) van de 4 houd me nu nog tegen.

  62. Origineel geplaatst door Jasper
    @Bram: Omdat er 1 event is?

    Dan had bij elke app dus wel een 1’tje kunnen staan. Hij staat specifiek bij de telefoon-app, dus lijkt met mij logisch dat er één nieuwe telefoon komt.

  63. Het leukste van zo’n dag is toch het lezen van de reacties op iPhoneclub.

    Wat het vanavond ook wordt, het wordt wereldwijd met lof ontvangen. De verkoopcijfers gaan omhoog en zelfs degene op dit forum die zeggen dat ze overstappen blijven toch.

  64. Origineel geplaatst door Flieps
    Het leukste van zo’n dag is toch het lezen van de reacties op iPhoneclub.Wat het vanavond ook wordt, het wordt wereldwijd met lof ontvangen. De verkoopcijfers gaan omhoog en zelfs degene op dit forum die zeggen dat ze overstappen blijven toch.

    +1!!!

  65. Toch zal het me ook niet verbazen als er nu ipv een een Iphone 4s en een 5 gewoon een Iphone en een Iphone Pro wordt gelanceerd.

    Weg met de nummers of we zitten straks met een Iphone 11. Ik denk niet dat apple ooit ervoor gaat kiezen om meer dan 2 modellen uit te brengen.

    Werkt ook bij de MacBook’s

  66. @Chavasse:

    Beste, als het klopt wat we al te hore hebbe gekregen dan zal het op z’n minst een grote upgrade zijn; wat wil je nog meer dan? Eieren bakken zal mss voor binnen paar jaar zijn, wie zal het zeggen :).

    Zwaardere proccessor, mss groter scherm, mss iets andere afwerking toch wel, 4G, mss een 64gb toestel voor degene die da willen maar zal veel geld kosten, betere antenne of de antenne op een betere plaats gestoken, 8MP camera ook, mss een beter batterij nog. Met al deze zaken zou ik al heel tevreden mee zijn hoor :).

    Of de nieuwe iphone nr 4s of 5 zal noeme maakt me nie uit, zolang het maar vernieuwend genoeg is en dat zal zo wel zijn volgens mij.

  67. Volgens mij doen meeste moeite mee omdat het 4S heet en geen 5. Ik zal eerst de kosten en specs moeten zien voordat ik zal overwegen om het te kopen. me 3GS batterij is al bijna dood en hij ligt half open(heb nu 2 jaar en 3 maanden).

  68. Hoeveel kost de iphone 4S dan prepaid?

  69. Apple gaat niet elk jaar met een nieuwe design komen. Met de 3-design deed Apple het ook minimaal 2 jaar. Dus met de 4-design verwacht ik het minimaal ook. Vanavond een iPhone 4+ en volgend jaar de iPhone 4G.

  70. Maar is Siri nu alleen beschikbaar op de 4s of ook op de 4 en 3Gs??

  71. @Radar..
    Alleen op de 4S. Dat is de truuk om mensen de nieuwste iPhone te laten kopen 😉
    Hoop dat het DevTeam het kan kraken en op de iPhone4 gaan uitbrengen..

  72. Ach, gewoon de, gratis bij een 2 jrs abo, Samsung Galaxy 2 nemen die wat mij betreft, en ik was altijd een fervent iPhone gebruiker, deze met kop en schouder verslaat!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.