‘iPhone 4S vanaf 99 dollar, verkrijgbaar vanaf 14 oktober’

De iPhone 4S wordt vanaf 14 oktober verkocht in de Verenigde Staten en zal vanaf 99 dollar te krijgen zijn bij een abonnement. Dit melden bronnen aan geruchtensite 9to5Mac.

Apple StoreWe zijn nog een paar uur van Apple’s Let’s Talk iPhone-evenement verwijderd, maar Apple-geruchtensite 9to5Mac denkt nu al het nodige te weten over wat er aangekondigd zal worden. Zo zal de veel besproken iPhone 4S vanaf 14 oktober in de Amerikaanse winkels liggen en wordt het 16 GB-model verkocht voor 99 dollar. Dit is in combinatie met een abonnement.

9to5Mac’s bron zegt dat de iPhone 4S vanaf 99 dollar beschikbaar zal komen, maar dan moet je je wel voor twee jaar binden aan een abonnement. Je hebt dan een iPhone met 16 GB geheugen. Wil je 32 of 64 GB, dan moet je 199 of 299 dollar betalen. Een iPhone 4 met 8 GB moet de iPhone 3GS vervangen, die op het moment voor 49 dollar bij abonnementen wordt verkocht. Wat dit zou betekenen voor Nederlands abonnementsprijzen is nog niet duidelijk.

In Amerika moet de telefoon volgens de bronnen al op 14 oktober te koop zijn. Om 7 uur gaan daar de winkeldeuren openen en er zouden plannen zijn om de nacht ervoor evenementen in de winkel te organiseren.

Er is grote kans dat de iPhone 4S wordt gepresenteerd op Apple’s Let’s Talk iPhone-evenement in Cupertino. Het evenement vindt plaats op de Apple-campus in Cupertino en begint om 19:00 Nederlandse tijd. Hoe je al het nieuws dat hieruit komt het beste kunt volgen lees je hier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2011, 11:38
Categorieën Geruchten, iDevices, Round-up
Onderwerpen iPhone 4s, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.