Reacties voor: iPhone 4 vanaf vandaag verkrijgbaar bij alle Nederlandse operators

De iPhone 4 is vanaf vandaag bij alle Nederlandse providers verkrijgbaar. Maar het leidde niet tot stormlopen bij de winkels.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 112 reacties

  1. Hmm, iemand al iets gehoord over hun bestelling via vodafone.nl? Zit nu 2 weken zonder iPhone en ik begin dat ding echt te missen.

    Ben een klein beetje verslaafd ….

  2. Ik hoor trouwens van een tipgever dat KPN de telefoons die met contractsverlenging zijn besteld, pas in januari gaat uitleveren. Meer mensen die daar last van hebben?

  3. Hmmm t-mobile is dus toch wel weer duidelijk goedkoper als de kpn/vodafone, zeker omdat bij t-mobile er na de 1e minuut per seconde wordt afgerekend, en de rest dus per hele minuut. Ook de sms is bij t-mobile en ipv. of .

    Ben wel benieuwd of je dit keer als “verlenger” ook betere prijs nog krijgt, of dat het nu alleen nog maar voor nieuwe klanten geldt.

  4. Mij betreft blijft het nog een aantal weken stil; gaan misschien die achterlijk hoge prijzen alsnog omlaag of wordt het alsnog een android toestel.

  5. Ik heb de mijne van vodafone binnen. Net opgehaald bij de Phonehouse (contract verlenging van T-mobile naar Vodafone)

  6. Weet iemand of deze telefoons met simlock geleverd worden? Ik denk er aan om van vodafone naar KPN over te gaan, maar wil het liefst geen unlock hoeven doen.

  7. To Jim Kroon,

    Ik heb iPhone vorige week bij Vodafone besteld (nieuwe aansluiting). Heb bericht gehad dat ze hem woensdag 1 dec. komen brengen.

  8. Ik verleng mijn abbonoment niet met een iPhone ik zit bij Vodafone en ik ben het een beetje zat dat er een datalimiet ingesteld is tot 1 GB dat is niks als je de hele dag door wil twitteren e-mail ophaalt en dat soort dingen, ik heb een iPod daar ben ik heel blij mee maar ik ga liever voor een BB

  9. Heb net even gebeld met VF of ik mijn telefoon vandaag kon verwachten. Er werd mij verteld dat ik er niet voor eind januari op moest rekenen. beetje jammer dit. straks nog maar eens bellen of dit wel klopt.

  10. Goeie zaak dat de TMob monopolie is doorbroken!! Ik blijf klant van ze, maar het zal ongetwijfeld leiden tot een betere service van TMob en positieve gevolgen voor de verkoop van de iPhone.

  11. Via T-mobile met onbeperkt internet, en goedkope abonnementen, alleen levertijd onbekend, weet iemand iets hierover??????

  12. Ik heb op 2 november de iphone 4 besteld bij Vodafone.
    Ze hebben mijn abonnement vandaag 29 november aangepast in een iphone 275 contract.
    Ik had tot nu toe nog geen bericht gehad over de levertijd van de iphone.

    Net gebeld, 5 a 10 werkdagen gaat het duren.

    Maar wel alvast betalen…

    belachelijk, ik had netzogoed vanmorgen naar de winkel kunnen gaan. Hoezo wees er alseerste bij en bestel hem!.. grr

  13. Via T-mobile met onbeperkt internet, en goedkope abonnementen, alleen levertijd onbekend, weet iemand iets hierover??????

  14. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Ik hoor trouwens van een tipgever dat KPN de telefoons die met contractsverlenging zijn besteld, pas in januari gaat uitleveren. Meer mensen die daar last van hebben?

    Ik ga er vandaag een voor mijn moeder halen bij KPN met contractsverleging dus volgens mij kan het gewoon want ze hebben er een voor haar klaar liggen.

  15. Ik hoor niemand meer over Tmobile klagen.. Hoe kan dat dan..

  16. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Ik hoor trouwens van een tipgever dat KPN de telefoons die met contractsverlenging zijn besteld, pas in januari gaat uitleveren. Meer mensen die daar last van hebben?

    Heb mijn Iphone4 net binnen via contractverlenging bij HI, moet alleen nog mijn microsim ophalen in de winkel.

  17. Toevallig ben ik vandaag voor mijn broer ff langs wat winkels geweest om te vergelijken. Ik heb namelijk al de iPhone 4: bij tmobile met een Relax abonnement.

    €30 p/m iPhone 150 vodafone
    150 bel 300 sms
    €200 bijbetalen

    KPN
    €200 bijbetalen
    €32,50 125 bel / 250 sms
    T-mobile
    I-150 €30 150/150
    €230 bijbetalen

  18. Hmm, zoals ik al lees gaat het langer duren dan de 29e. Jammer, want m’n tmobile contract is ontbonden en zou dus binnen 5 werkdagen nummerporting aan moeten vragen. Nu wilt het dus zeggen dat ik mijn nummer kwijt ben..

    wat een zooitje zeg, terwijl ik hierboven net lees dat er iemand met een iPhone 4 de deur uit is gegaan vanmorgen…

  19. Ik heb direct nadat het mogelijk was mijn telefoon op de vodafone site besteld.. nu hoor ik berichten over levering eind januari.. dit kunnen ze toch niet maken?? heb idd niks meer gehoord over mijn bestel status e.d. zeer verdacht..Weet iemand meer?

  20. Origineel geplaatst door johanjd
    Weet iemand of deze telefoons met simlock geleverd wordt? Ik denk er aan om van vodafone naar KPN over te gaan, maar wil het liefst geen unlock hoeven doen.

    Ik snap de vraag niet, maar weet het antwoord wel.
    Heb je nu al een iphone of nog niet?

    Het antwoord is overigens dat er uiteraard wel een simlock op zit. Wil je dat niet, dan koop je er gewoon één in het buitenland (Belgie of Parijs), kun je daarna een abonnementje naar keuze doen. Het voordeel is dat wanneer je een keer op vakantie bent in het buitenland, je gewoon een lokaal simmetje kunt kopen en niet tegen woekerprijzen hoeft te roamen.

  21. Ook bij Vodafone verlengd. Telefonisch. Op 24-11 een officiële orderbevestiging gekregen. Vannacht om 01.44 een mail gekregen dat mijn abonnement gewijzigd is.

    Nu maar afwachten hoelang het gaat duren voordat ik mijn Iphone heb. Ik heb nu 2 keer eerder verlengd bij Vodafone en het duurde 2 keer minimaal 2 weken, totdat ik mijn telefoon thuis kreeg. Dus reken er de komende dagen nog niet op. Wel slecht van Vodafone!

  22. Vanmorgen de iPhone 4 bij VF besteld via verlengen, binnen 10Min was het geregeld. 5Min na het bestellen al een bevesteging van mijn order, levertijd 5 tot 10 werkdagen.

  23. Ik ga ze vandaag opbellen en als blijkt dat ik met mijn voorinschrijving kan wachten tot eind januari terwijl ik mensen met iphones winkels uit zie lopen.. dan kunnen ze veel boze reacties verwachten.

  24. Weet iemand hoe het kan dat je bij een KPN iPhone abonnement een snelheid krijgt van 7,2 mb/s en bij een KPN sim only met surf&mail, een snelheid van 1 mb/s ???

    Dat verschil is toch wel heel erg groot!

  25. Heb nu een toestel van Vodafone incl. nummerbehoud (moeten een maand wachten voordat ik met de micro-sim kan bellen).

    Heeft iemand een idee of de iPhone 4 van Vodafone simlockvrij is zodat ik mn oude simkaart kan gaan knippen 🙂

  26. @Gonny van der Zwaag: Had op 11-11-2010 zakelijk! contract met 2 jaar verlengd, vanmorgen Iphine 4 32Gb ontvangen!

  27. Op 8 november verlengd bij Vodafone via internet. iPhone 4 16GB met 200 abonnement. Vannacht mailtje ontvangen dat nieuwe abonnement vandaag inging. Om 11.00 stond (geheel onaangekondigd) koerier met de telefoon voor de deur. Nog geen idee wanneer het toestel nou eigenlijk betaald moet worden.
    Oh ja, koerier wist wel te melden dat ie er een stuk of 100 in de wagen had liggen.

  28. Kan ook even confirmen dat er helaas al 4.2 opstaat. Dus voorlopig even geen jailbreak voor mijn 4

  29. Kan iemand mij vertellen of en waar ik dan nu een officiele NL iPhone 4 kan halen zonder simlock? APR’s, of zijn die nog steeds gebonden aan T-Mobile?

  30. Origineel geplaatst door Silverlink
    Kan ook even confirmen dat er helaas al 4.2 opstaat. Dus voorlopig even geen jailbreak voor mijn 4

    En kan je de 4.1 shsh nog ophalen? Daarmee zou je dus kunnen downgraden.

  31. @Bram:
    Logisch, ze willen dat abonnement mét iPhone extra aantrekkelijk maken. De marges op sim-only zijn dan ook erg laag.

  32. Origineel geplaatst door nadorst28
    Origineel geplaatst door johanjdWeet iemand of deze telefoons met simlock geleverd wordt? Ik denk er aan om van vodafone naar KPN over te gaan, maar wil het liefst geen unlock hoeven doen.Ik snap de vraag niet, maar weet het antwoord wel.Heb je nu al een iphone of nog niet?Het antwoord is overigens dat er uiteraard wel een simlock op zit. Wil je dat niet, dan koop je er gewoon één in het buitenland (Belgie of Parijs), kun je daarna een abonnementje naar keuze doen. Het voordeel is dat wanneer je een keer op vakantie bent in het buitenland, je gewoon een lokaal simmetje kunt kopen en niet tegen woekerprijzen hoeft te roamen.

    Wat ik hiermee bedoelde is dat ik wilde verlengen met KPN nog voordat mijn huidige Vodafone abonnement is afgelopen, dus al wel een iPhone krijg maar hem nog wel een tijd met Vodafone moet gebruiken tot hij overgaat naar KPN. Heb trouwens nu ook al een iPhone maar dat is hierbij niet relevant.

  33. @Jim Kroon: Fabrieks geleverd met 4.2. Dus ik denk het niet. Tenzij ze de handtekeningen nog uitgeven van 4.1

  34. Vanmorgen ter informatie voor wanneer ik mijn zakelijk abonnement zou mogen verlengen de Vodafone winkel binnen gelopen.
    15 minuten later stond ik weer buiten, met een iPhone4 en een verlengd/gewijzigd abonnement.

  35. Origineel geplaatst door johanjd: Weet iemand of deze telefoons met simlock geleverd worden? Ik denk er aan om van vodafone naar KPN over te gaan, maar wil het liefst geen unlock hoeven doen.

    Als je overgaat naar kpn en daar de iphone krijgt, dan heb je toch geen unlock nodig ?

  36. Al deze Iphone´s zijn simlocked.
    Deze vraag hoef jezelf niet te stellen

  37. Ik las op twitter dat KPN de toestellen simlockvrij verkopen wie weet hier meer van.

  38. Origineel geplaatst door SnijdeA
    Origineel geplaatst door johanjd: Weet iemand of deze telefoons met simlock geleverd worden? Ik denk er aan om van vodafone naar KPN over te gaan, maar wil het liefst geen unlock hoeven doen.Als je overgaat naar kpn en daar de iphone krijgt, dan heb je toch geen unlock nodig ?

    Wel als ik nu eerst nog een aantal maanden vodafone moet houden voordat mijn KPN abonnement dan ingaat. Mijn vodafone abonnement loopt pas over 2 maanden af namelijk.

  39. @Jim Kroon:

    Als je nou eens gewoon naar de winkel gaat en daar een verlenging doet dan krijg je gelijk je toestel mee.

  40. Iphone van zowel kpn als vodafone zijn dus WEL simlockvrij!

  41. Mijn net opgehaalde iPhone4 bij Vodafone is vrees ik gesimlocked. Verschillende oude simkaarten van andere providers geprobeerd, allemaal “Geen simkaart”. Een Vodafone prepaid kaartje geprobeerd -> werkt…

  42. Origineel geplaatst door Joris
    @Jim Kroon:Als je nou eens gewoon naar de winkel gaat en daar een verlenging doet dan krijg je gelijk je toestel mee.

    Ga ik inderdaad doen. Ik wacht tot woensdag af, en anders annuleer ik de bestelling en zal ik de iPhone 4 in de winkel halen 🙂

  43. @Gonny van der Zwaag: ja heb ik dus ook redelijk triest dat je nieuwe klanten voor je trouwe bestaande klanten laat gaan

  44. De telefoons die via KPN en Vodafone komen zijn simlock vrij. Vodafone gaat zelfs de iPhone 4 prepaid aanbieden. Bron niet nodig ben ik zelf 😉

  45. Bij kpn staat opeens dat er een fup geldt zonder vaste download limiet, benieuwd hoe dat gaat werken. De kpn prijzen voor 1 jarig 16gb kloppen niet in het artikel.

  46. @Gonny van der Zwaag: Er is een foutje geslopen in het meesturen van de microsim maar de telefoon heb ik sinds vanmorgen in huis, bij een verlenging van een abonnement.

  47. toestellen van KPN zijn simlockvrij heb daar vanmorgen een bevestiging over gehad van KPN zelf

    Origineel geplaatst door michelr
    Ik las op twitter dat KPN de toestellen simlockvrij verkopen wie weet hier meer van.

  48. Hahaha, niemand klaagt meer over t-mobile….
    Kijk nou eens goed stelletje KPN/Vodafone slaafjes; t-mobile is nou eenmaal by far de voordeligste!! Geen datalimiet, geen vuile afrondingspraktijken en de belbundel bestaat uit belminuten PLUS sms…
    Als je ‘m dan ook nog gewoon in het begin had besteld had je maar 89,50 bij hoeven te betalen!!!
    Woehahaha….veel plezier bij de telefoonterroristen!!!

  49. Ik heb meteen besteld bij Vodafone toen het kon, vanmorgen gebeld, ze gaven aan dat ze niet konden zeggen wanneer de telefoon geleverd zou worden! Dus ik zeg, dan wil graag annuleren, gaat ze informeren en zegt dat ze deze week nog geleverd zullen worden. Ik baal heel erg dat mensen die gewoon naar de winkel lopen hem nu hebben en ik moet wachten en niet eens kan annuleren.

  50. Origineel geplaatst door Marco
    Hahaha, niemand klaagt meer over t-mobile…. Kijk nou eens goed stelletje KPN/Vodafone slaafjes; t-mobile is nou eenmaal by far de voordeligste!! Geen datalimiet, geen vuile afrondingspraktijken en de belbundel bestaat uit belminuten PLUS sms… Als je ‘m dan ook nog gewoon in het begin had besteld had je maar 89,50 bij hoeven te betalen!!! Woehahaha….veel plezier bij de telefoonterroristen!!!

    Succes met je abonnement die ook steeds wegvalt. Heb een jaar t-mobile in huis gehad, en heb zelfs m’n 3Gs teruggestuurd om van het abonnement af te komen.

  51. Iphone 4 simlock vrij !!! Getest bij The Phone house

  52. Nu T-mobile opeens de minimale duur voor verlengen naar 3 maanden heeft verplaatst, ga ik weg bij T-mobile. Door dit geintje kan ik dit jaar niet meer verlengen (nu half januari pas weer) en zijn de gunstige regelingen op mijn werk niet meer.

    Tijd om over te stappen op android en een Samsung of HTC.

    Ik ga nog wel even bellen met T-mobile en kijken wat ze zeggen, anders is het gewoon byebye iphone.

  53. @Dej: Vodafone of KPN?

  54. Jongens MTV abbo bij de hi shop is het goedkoopst…geen data limiet, 3,6mb/s. 50% korting eerste jaar…

  55. Jongens iedereen die zeurt over de dure abbo prijzen. MTV biedt een jaar lang 50% op haar producten. 3.6mb/s en lekker fup. mensen die bij hi of kpn al zitten en willen verlengen MTV is vele malen goedkoper. MTV kan je op de site krijgen en in de HI winkels

  56. @Dej: Vodafone of KPN?

  57. hebben jullie gezien dat bij telfort het internet max 768 kb/s is …..
    dat kunnen ze toch niet maken

  58. Vanochtend om 10.00u was ik bij de Vodafone winkel in Venlo, waren helemaal geen wachtenden voor mij. Daar m’n simlockvrije iPhone 4 opgehaald en vervolgens bij t-mobile een microsim (moet nog tot maart bij t-mobile…). Daarna ben ik eindelijk fatsoenlijk bereikbaar, Youpie 🙂

  59. Net mijn iphone 4 gehaald bij vodafone maar mijn nummerportering vanuit tmobile gaat pas 16 dec. naar vodafone. volgens de vodafone shop kan ik niet mijn tmobile sim er in doen omdat er een netwerklock op zit… tot die tijd dus mijn 3gs blijven gebruiken helaas. Zijn er mensen die meer of beter weten????

    Hoor het graag en zet dan mijn schaar in de tmobile sim.. :-))

  60. t mobile kan wel een hoop voordelen hebben maar ik wil wel gewoon gebruik maken van mijn telefoon en geen pruts netwerk hebben

  61. vorige week besteld in de vodafone winkel in nijmegen en vanmiddag opgehaald perfect!
    eindelijk van mijn 3G af was het een en andere kapot van aan het gaan

  62. Ik heb vorige week bij HI mijn contract verlengd en vanmiddag werd de telefoon thuis afgeleverd door TNT.

    Vandaag dus binnen gekregen, ik zit nog op mijn werk heb dus nog geen tijd gehad om te kijken zelf…

  63. @sjeik:
    tmf is helemaal niet zo goedkoop. alleen een fup is wel oke maar daar betaal je dan wel voor.

  64. Origineel geplaatst door rene
    Net mijn iphone 4 gehaald bij vodafone maar mijn nummerportering vanuit tmobile gaat pas 16 dec. naar vodafone. volgens de vodafone shop kan ik niet mijn tmobile sim er in doen omdat er een netwerklock op zit… tot die tijd dus mijn 3gs blijven gebruiken helaas. Zijn er mensen die meer of beter weten????Hoor het graag en zet dan mijn schaar in de tmobile sim.. )

    Mijn iphone 4 vanochtend gehaald bij Vodafone en deze is simlockvrij. Was mij ook verteld door de medewerkers. Zit nl. ook nog vast aan tmobile tot maart. Kan nu gewoon bellen met tmobile in mn iphone 4. Volgens mij zijn alle iphones die KPN en Vodafone levert simlockvrij, maar weet het niet zeker. Dus knippen van je sim op eigen risico… (heb je geen oude sim liggen of eentje van een vriend die je kunt proberen?). Succes!

  65. Zit er op Vodafone iPhone 4 nou netwerk/simlock?

    Sommige mensen beweren van wel, de ander van niet 😮

  66. 5-11 bij vodafone besteld, vandaag bezorgd (helaas niet de afgesproken afleveradres!)

  67. Ah kijk, de minuten bende kan gaan toeslaan! Niet intrappen dus.

  68. @Bram:
    Het klopt inderdaad dat de iPhone abonnementen bij KPN tot 7,2 Mbps gaan.
    Dit is een eis van Apple (daarom kunnen alle providers die abo’s voor de iPhone aanbieden)

    KPN heeft voor de ‘normale’ smartphone gebruikers de keuze uit “surf&mail totaal” (download 384 kbps) en “surf&mail extra snel” (download 1 Mbps)

  69. Origineel geplaatst door Rick: Hmmm t-mobile is dus toch wel weer duidelijk goedkoper als de kpn/vodafone, zeker omdat bij t-mobile er na de 1e minuut per seconde wordt afgerekend, en de rest dus per hele minuut. Ook de sms is bij t-mobile en ipv. of .

    Ben wel benieuwd of je dit keer als “verlenger” ook betere prijs nog krijgt, of dat het nu alleen nog maar voor nieuwe klanten geldt.

    Kwa Voda kan ik iig melden, dat je als bestaande klant, béter af bent met T-mobile dan hier bij Voda:
    Na jaren slecht bereik met mn iPhone op het Voda-netwerk, wordt me al maanden een vette worst voorgehouden, dat ik bij verlenging recht heb op: ófwel a’anzienlijke korting op abo’, óf een nieuw toestel met ‘flinke korting’…
    Kijk je dan vervolgens bij verlengen en kies je voor de iPhone 4, dan weg korting op abo of toestel…: gewoon het volle pond betalen, ook al ben je al een paar jaar klant…
    Dus mijn besluit staat vast:
    Wil ik de nieuwe iPhone 4, dan kan ik beter wat meer betalen voor het toestel bij T-mob en genieten van een beter bereik( hier iig béter dan Voda), meer sms, géén datalimiet, bétere klantenservice en bellen per seconde, ipv minuut.
    Doei Voda…tuut…tuut…tuut…!

  70. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Ik hoor trouwens van een tipgever dat KPN de telefoons die met contractsverlenging zijn besteld, pas in januari gaat uitleveren. Meer mensen die daar last van hebben?

    Ik heb verlengd bij Hi, gewoon binnengekregen vandaag. Wel zonder microsimkaart (dat was de aardige mevrouw van de klantenservice even vergeten). Nu moet ik alsnog maximaal 5 werkdagen wachten. Wordt gelukkig wel gecompenseerd.

  71. Origineel geplaatst door Hans
    Bij kpn staat opeens dat er een fup geldt zonder vaste download limiet, benieuwd hoe dat gaat werken.

    […]

    Dan kijk je bij de verkeerde abonnementen.
    Dat geldt alleen voor de normale abo’s.
    De “KPN i-abonnementen” hebben allemaal een data limiet van 1GB.
    Voor 5 euro per maand kan je dat verdubbelen via sms

    Bel/sms tegoed kan je één maand meenemen.
    Data tegoed vervalt iedere maand.

  72. Origineel geplaatst door Bert
    Ik heb meteen besteld bij Vodafone toen het kon, vanmorgen gebeld, ze gaven aan dat ze niet konden zeggen wanneer de telefoon geleverd zou worden! Dus ik zeg, dan wil graag annuleren, gaat ze informeren en zegt dat ze deze week nog geleverd zullen worden. Ik baal heel erg dat mensen die gewoon naar de winkel lopen hem nu hebben en ik moet wachten en niet eens kan annuleren.

    Exact, dat heb ik dus ook… bij iedere provider zijn gewoon dingen waar je je rot aan kunt ergeren… Als je bij tmobile niet pre-orderde kon je maanden wachten op een iphone, pre-order je bij vodafone krijg je hem later dan een knuppel die gewoon bij de phonehouse langsgaat… genante vertoningen gewoon.

  73. Als ik alles zo eens bekijk dan blijf ik lekker bij T-Mobile. Voor mij komt dit het goedkoopst uit en ik zit ook niet aan een data limiet vast. De abonnementen van de rest valt mij toch wat tegen als ik zo naar de prijzen en voor/nadelen kijk.

  74. Kreeg m’n iPhone 4 vandaag met de post binnen via Vodafone. Heerlijk . Eindelijk van die trage 3G af die ik niet gedowngraded kreeg.

  75. Yep, iphone 4 per post binnen, per telefoon de simcard geaktiveerd, mooi!

  76. Origineel geplaatst door Marco
    Hahaha, niemand klaagt meer over t-mobile…. Kijk nou eens goed stelletje KPN/Vodafone slaafjes; t-mobile is nou eenmaal by far de voordeligste!!

    Ik zal zometeen aan je denken als ik met mijn T-mobile abonnement wegval in Amsterdam op de PH Kade, bij CS, Surinameplein, Plesmanlaan en Ecuplein. Dag in dag uit met verschillende toestellen valt het IP verkeer totaal stil.

  77. Origineel geplaatst door Kath
    Origineel geplaatst door HansBij kpn staat opeens dat er een fup geldt zonder vaste download limiet, benieuwd hoe dat gaat werken.[…]Dan kijk je bij de verkeerde abonnementen. Dat geldt alleen voor de normale abo’s. De “KPN i-abonnementen” hebben allemaal een data limiet van 1GB.

    Het vreemde is dat op deze pagina zowel naar de FUP verwezen wordt als de limiet.

  78. Bij BelCompany zijn de iphones van zowel KPN als Vodafone allemaal simlockvrij. Hoe dat bij de netwerkshops zelf zit weet ik niet, vaak hebben ze daar sowieso gelockte toestellen.

  79. UPDATE: krijg net een mailtje binnen van VF “Uw bestelling is verzonden” ik ben benieuwd morgen!!

    Origineel geplaatst door Mario
    Vanmorgen de iPhone 4 bij VF besteld via verlengen, binnen 10Min was het geregeld. 5Min na het bestellen al een bevesteging van mijn order, levertijd 5 tot 10 werkdagen.

  80. Origineel geplaatst door Kath
    Origineel geplaatst door HansBij kpn staat opeens dat er een fup geldt zonder vaste download limiet, benieuwd hoe dat gaat werken.[…]Dan kijk je bij de verkeerde abonnementen. Dat geldt alleen voor de normale abo’s. De “KPN i-abonnementen” hebben allemaal een data limiet van 1GB. Voor 5 euro per maand kan je dat verdubbelen via smsBel/sms tegoed kan je één maand meenemen. Data tegoed vervalt iedere maand.

    Je moet zelf echt beter kijken want het klopt niet. Goedkoopste abo’s hebben zowiesoo 500 en geen 1gb. En er staat echt dat er een fup geldt, zie http://www.kpn.com/prive/mobiel/aanbiedingen/iphone4.htm

  81. Origineel geplaatst door Kath
    Bram

    @Kath:
    Oke, maar als dit een eis van Apple is, waarom biedt T-Mobile dan geen internet op deze snelheid? T-Mobile internet zou 2 mb/s zijn zoals ik las (overigens ook wat meer als andere abonnees).

  82. ben erg benieuwd wnnr ik hem krijg,, heb hem ongeveer 2 week geleden besteld

  83. Op 11 oktober mijn vodafone abbo verlengd met een iPhone 32GB 2 jaar.

    Vanmorgen een bevestigings e-mail gehad en even later werd de iPhone geleverd.

  84. Ik heb nu een simlock vrije iPhone 4 en ik overweeeg zakelijk KPN Bedrijfsflexibel Sim Only met een internet module (Pro) vanwege een sterk wisselend belgedrag.
    Voor zover ik het overzie bellen per minuut en geen gezeur met restanten van een bundel van de vorige maand
    Heeft iemand hier ervaring mee????

  85. @John: Ik heb hem bijna maand geleden besteld verlengening vodafone ondernemers bundel 90 maar welk bedrijf leverd de IPHONE…..

  86. Kan je nu bijv. bij Vodafone een ‘ los’ toestel halen, zonder abo?

  87. Origineel geplaatst door nynerva
    hebben jullie gezien dat bij telfort het internet max 768 kb/s is ….. dat kunnen ze toch niet maken

    weet niet hoor maar voor mobiel internet is dat heel snel
    is namelijk 6 megabits
    dan zijn hun dacht 1 van de snelste
    en ook al heb je 7.2 mbitps dat haal je meestal nooit

  88. Hmm zijn ze nou simlockvrij of niet? iedereen zegt wat anders. Simlockvrij betekent ook gewoon losse verkoop neem ik aan.

  89. vodafone

    Je mag de mobiele telefoon niet gebruiken voor VoIP, SMoIP of als modem voor een pc, laptop of tablet. Wil je toch gebruikmaken van VoIP en SMSoIP? Activeer dan de ‘Internet Bellen BloX’ (beschikbaar voor abonnementen van € 39,50 en meer).

    offtopic:
    lol niet gebruiken voor voip? tethering snap ik maar voip dat houden hun tog niet tegen.

  90. KPN toestel getest en die is simlockvrij. Eindelijk simlockvrije toestellen te koop in Nederland en vanaf het voorjaar zelfs een echte apple store in Amsterdam! Het begint eindelijk ergens op te lijken.

  91. De eerste 40 Iphone’s @ KPN Business Center Zwolle zijn de deur uit ! Bestellen kan gewoon,verhaal van moeten wachten is onzin. Giga veel op voorraad. Ja ze zijn simlockvrij en ja er zit de nieuwste software op.

    Bron: KPN Business Center Verkoper ben ik zelf 🙂

  92. Je oude SIM knippen naar micro-SIM formaat is een optie als je een iPhone van de nieuwe aanbieders hebt. Ze zijn simlock vrij.

    Zie mijn post op het forum voor meer informatie: https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f38/ervaringen/78854-nieuwe-iphones-standaard-sim-lock-vrij-geleverd.html

  93. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Ik hoor trouwens van een tipgever dat KPN de telefoons die met contractsverlenging zijn besteld, pas in januari gaat uitleveren. Meer mensen die daar last van hebben?

    Klopt niet, ik heb heb mijn contract vorige week verlengd en ook vandaag gekregen.
    Er zal een microsim etc bij, enige probleem wat ik nu weer heb dat ik de sim niet kan activeren/omzetten van mijn oude sim naar de nieuwe, krijg een foutmelding op de website met het verzoek te bellen.
    Dus maar wachren tot morgen

  94. Origineel geplaatst door nadorst28
    Origineel geplaatst door johanjdWeet iemand of deze telefoons met simlock geleverd wordt? Ik denk er aan om van vodafone naar KPN over te gaan, maar wil het liefst geen unlock hoeven doen.Ik snap de vraag niet, maar weet het antwoord wel. Heb je nu al een iphone of nog niet?Het antwoord is overigens dat er uiteraard wel een simlock op zit. Wil je dat niet, dan koop je er gewoon één in het buitenland (Belgie of Parijs), kun je daarna een abonnementje naar keuze doen. Het voordeel is dat wanneer je een keer op vakantie bent in het buitenland, je gewoon een lokaal simmetje kunt kopen en niet tegen woekerprijzen hoeft te roamen.

    de iphones zijn simlockvrij!!!

  95. @gielie:
    Hoi ,had hetzelfde probleem bij KPN daar besteld kunnen hem niet leveren pas in januari,heb de bestelling geannuleerd en ben hem bij belcompany gaan halen 🙂

  96. Origineel geplaatst door Pinda
    Origineel geplaatst door nynervahebben jullie gezien dat bij telfort het internet max 768 kb/s is ….. dat kunnen ze toch niet makenweet niet hoor maar voor mobiel internet is dat heel snel is namelijk 6 megabits dan zijn hun dacht 1 van de snelste en ook al heb je 7.2 mbitps dat haal je meestal nooit

    Telfort is een beetje heel erg slordig op hun site. De ene keer spreken ze over kb/s, op een andere pagina is het weer kB/s. Op de bestelpagina zeggen ze kbit/s, dus dat is traag internet.

    Die kortingsactie halen ze ook door de war. Ze zeggen 50% korting voor de eerste 6 maanden (bij 2 jarig contract), maar als je op bestellen klikt wordt het 12 maanden.

    Als de site al zo’n puinhoop is…..

  97. Gister avond is het gelukt om mijn nieuwe vodafone iphone 4 met 4.2 te downgraden naar 4.1 en te jailbreaken! WOOHOO!!

  98. Ik zag het een paar x voorbij komen maar welk abbo is het voordeligst vergeleken met tmobile 300i.

    KPN/ Vodafone of MTV? Wil van weekend een bestellen…

  99. Wauw, net contact gehad met Vodafone en vandaag wordt het toestel geleverd! Super van Vodafone!! 🙂

  100. Mijn abbo verlenging van hi zou gister binnen moeten komen volgens track&trace gister de hele dag iemand thuis geweest, kijk ik rond 17:00 staat er bij TNT dat er niemand thuis was, kijk ik in de brievenbus zit er niet eens een brief van TNT in de bus. Mooie #^|^~^* ]£ zakken daar bij TNT

  101. Origineel geplaatst door hean
    Mijn abbo verlenging van hi zou gister binnen moeten komen volgens track&trace gister de hele dag iemand thuis geweest, kijk ik rond 17:00 staat er bij TNT dat er niemand thuis was, kijk ik in de brievenbus zit er niet eens een brief van TNT in de bus. Mooie #^|^~^* ]£ zakken daar bij TNT

    Geheel niet correct van TNT om te melden dat er niemand thuis was maar als je naar buiten kijkt zie je waarschijnlijk ook de oorzaak waarom ze dat melden.
    Hoogstwaarschijnlijk zal de chauffeur vast gestaan hebben in 1 van de vele files en zo zijn route niet hebben kunnen afmaken.

    Maar ben het volledig met je eens dat het niet hoort om dan te melden dat er niemand thuis was.

  102. Bij mij staat er vanaf vanochtend chauffeur onderweg.. kan niet meer wachten!!

  103. Het mooie is dat t midden in het centrum van een klein plaatsje is, en dat hij zijn bezorgingen alleen op t boerenland doet. Dus geen files!

  104. @hean:
    Dat zegt niks, die iphone wordt niet bij jullie in het centrum gemaakt. Deze zal vanaf een groot distributie centrum aangeleverd moeten worden naar het regionale centrum. Als deze vrachtwagen niet op tijd is (wegens de files) dan is jou lokale bezorger als vertrokken voor zijn route.
    Wat TNT doet waarschijnlijk omdat ze vermoedelijk afspraken hebben met de verzender dat ze die dag aangeboden moeten worden, is melden dat er niemand thuis is, probleem voor tnt opgelost …..

    Op papier hebben ze het dan aangeboden op die dag en komen zo dan de afspraken na welke ze met de verzender hebben gemaakt.

    Maar nogmaals, ik vind het ook niet correct hoor deze werk wijze, die van mij is gelukkig gisteren wel normaal geleverd.

    Enige wat ik niet goed vond was dat ik contant moest betalen aan de bezorger, hiervan was mij geheel niets vermeld toen ik dit (tel) bestelde. Ik ging er gewoon vanuit dat dit via de tel rekening zou geschieden (bij mij was het een verlenging), niet dus.

  105. Origineel geplaatst door B3rt
    @hean:Maar nogmaals, ik vind het ook niet correct hoor deze werk wijze, die van mij is gelukkig gisteren wel normaal geleverd.

    Hoe laat kwam hij bij jou binnen?

  106. Bel gewoon ff met GLS (ff website opzoeken en distributiecentrum bij jou in de buurt bellen) Zei vertellen je of de chauffeur je pakje in de lading heeft zitten en geef ff je nummer….. chauffeur is rond 3 bij me met 2 Iphone’s zonder datalimiet 😀 werd tijd

  107. @Berty: Ergens tussen 14.30 en 15.00uur

  108. Verd** ze hebben bij mij hetzelfde geflikt, zit de hele dag thuis te wachten. Staat er ineens “1e afleverpoging niet geslaagd. 2e afleverpoging volgt”

  109. Heb een klacht ingediend.

  110. heb om 3 uur 2 iphones binnen gekregen 🙂 nu het updaten en activeren. problemen met leveren bel GLS (zoek ff op google) zij kunnen je beter helpen

  111. hij lag vandaag ineens klaar op het postkantoor :-s beetje vreemd dus. maar heb hem in ieder geval, hij is aan het synchroniseren.

  112. Mediamarkt: voor 599 een prepaid simlockvrije 16 gb iPhone 4!!! Direct meenemen, synchroniseren en genieten maar!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.