iPhone 4 vanaf vandaag verkrijgbaar bij alle Nederlandse operators

De iPhone 4 is vanaf vandaag bij alle Nederlandse providers verkrijgbaar. Maar het leidde niet tot stormlopen bij de winkels.

vodafone winkelDe iPhone 4 is vanaf vandaag te koop bij alle Nederlandse operators. Maar echte drukte bij de winkels bleef uit. Bij winkels die we vandaag tussen 9:00 en 13:00 uur in Amsterdam bezochten, was nergens een wachtrij te bekennen. Eigenlijk was wachten bij de winkel ook niet nodig: iedereen had ruim de tijd om de afgelopen weken een pre-order te plaatsen. De winkels zelf kregen tientallen iPhones per filiaal aangeleverd, zodat er weinig reden was om vroeg uit bed te komen. Filialen van The Phone House, Vodafone, Belcompany en KPN lagen er vanochtend dan ook wat verlaten bij.


Wie alsnog een bestelling wil plaatsen: dat kan. We hebben onderstaande prijzen bijgewerkt met de nieuwe tarieven van KPN. Tot eind december zijn de prijzen met zo’n 20 euro verlaagd ten opzichte van de eerder gecommuniceerde tarieven. Ook ligt de datasnelheid een stuk hoger (7,2 Mbps). De aanbiedingen van de andere providers zijn hetzelfde gebleven.

iPhone met 1-jarige abonnementen

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak

iPhone met 2-jarige abonnementen

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak

Bonus: op Twitter circuleerde vandaag een poster, die Vodafone vanaf vandaag zou hebben opgehangen in bushokjes. Het werd door veel mensen geretweet, maar het gaat in werkelijkheid om een Photoshop-klusje:

youpie banner

Reacties: 112 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.