Reacties voor: iPhone 3GS kopen: alle prijzen in één overzicht

Voor het eerst is er een koopoverzicht voor de iPhone 3GS. Alle prijzen staan daarin op een rijtje: met abonnement van T-Mobile, met alternatieve operators, prijzen van losse toestellen en de iPhone 3GS kopen in het buitenland.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 56 reacties

  1. Nice ik heb dr niet veel meer aan want ik heb em al maargoed 😀

  2. valt mij een beetje tegen dat de review er nog steeds niet is!

  3. De community staat popelend voor je klaar.. Let them do it 😉

  4. @F_Riso: dat is inderdaad jammer.. kheb me iphone nu al voor de review en ik heb hem best laat gekocht, maar maakt opzich niet uit want ik wou hem sowieso halen 🙂

  5. Ik heb gisteren mijn simlockvrije 3GS 32GB iPhone bij iPhonemonster in Tilburg opgehaald. Snelle en vriendelijke service. Netjes met faktuur en alles erbij. Voor de mensen die dus een simlockvrij iPhone willen kopen, kan ik ze echt aanraden.

  6. Valt mij ook een beetje tegen dat er nog steeds geen review van is.

  7. Origineel geplaatst door F_Riso
    valt mij een beetje tegen dat de review er nog steeds niet is!

    Een goede review is een berg werk. Dus ik wacht geduldig af. Van het type review “schrijf een perbericht van Apple over” heb ik al genoeg gezien. Daar zit ik niet op te wachten.

  8. Ik heb al een deel van deze review klaar maar er moet nog een hoop toegevoegd worden alsook een video beschrijving van de 3GS. Hij zal er spoedig aankomen maar wanneer dat is niet helemaal zeker.

  9. @Matthew Niederberger:
    wat heb je ervoor betaald?

    €675 voor een 32gb in .be valt mee, maar ik wacht lekker tot ik mijn abbo mag verlengen. De 3g voldoet behalve de battrrijduur.

  10. €879 wel, maar dat is inclusief BTW. als ik dat er af haal, vind ik het zeker de moeite waard. ik hoef niet te gokken bij een mobistar winkel in Belgie. prijs bij iPhonemonster is ondertussen wel omhoog gegaan.

  11. Origineel geplaatst door F_Riso
    valt mij een beetje tegen dat de review er nog steeds niet is!

    Ja, dat valt mij ook tegen. Ik doe m’n best, maar ik denk dat veel mensen onderschatten hoeveel tijd er in het beheren van een community met de omvang van iPhoneclub zit. Ondanks dat we nu een paar goede auteurs hebben komt veel van het dagelijkse nieuwsschrijven en beheerwerk toch bij twee personen terecht en die halen niet meer dan 2×18 werkuren uit een dag. We hadden natuurlijk een haastig in elkaar geflanst review kunnen maken, maar dan lees je informatie die je ook al op Engelstalige sites had kunnen lezen. Dan doe ik het liever grondig en neem de tijd ervoor, met videofilmpjes en zo. Zo’n review is ook eigenlijk niet bedoeld voor de mensen die iPhoneclub al bezoeken. Die weten het meeste toch al wel: welk veelvoorkomende klachten er zijn, wat de verschillen met de 3G zijn, etc.

  12. Mooi overzicht! Dat zocht ik! _O_

    Ik vraag mij af of de datalimit van het internetpakket Web ‘n Walk plus van 2 gigabyte, een datalimit per maand is, of je totale limiet, zou wel nasty zijn als je na een paar maanden door je 2 gig heen bent, en dan de rest van je abbonementsperiode terug valt naar 384kbit.

  13. Your list misses greece these are also simlockfree from vodafone and cosmote , prices are stated on eachothers website, also with vodafone the data limit is incorrect i have my iphone streaming music 8 hours a day and have per month 3 gb data which falls inside the internet packet , with t-mobile streaming music is bad with non stop buffering , which makes their internet offering worthless , any stream around 128 kb is a problem for t-mobile 64 kb works perfectly but has a crap sounf , t mobile does have the same hspda speed as vodafone but only offers it to laptop users

  14. Zag net bij ons op de APR TD een iphone liggen voor doorstuur naar t-mobile. En daar zat een bon bij met een losse prijs (773,51 inc.) Weet iemand hoe dit zit?

  15. Bij de T-Mobile lijst staat iPhone 3G 8gb en iPhone 3G 16gb. Hoort dit niet iPhone 3GS 16gb en iPhone 3GS 32gb te zijn?

    Voor de rest erg handig dit artikel, toch maar is gaan twijfelen of ik moet overstappen van provider straks.

    Hoe zit het tegenwoordig met de bereikbaarheid van T-Mobile? Paar jaar terug had je nauwelijks ergens bereik weet ik.

  16. Als je afgesloten wordt omdat je te veel data verbruikt, wordt dan je abonnement stopgezet? Dat zou namelijk dan wel een mooie manier zijn om van je abo af te komen.

  17. nice ik ga hem los kopen voor 600 euro, de 16gb.

  18. Origineel geplaatst door Mig
    Als je afgesloten wordt omdat je te veel data verbruikt, wordt dan je abonnement stopgezet?

    Nee, voorzover ik weet krijg je dan alleen (na een paar waarschuwingen) een heel forse rekening. Met als je geluk hebt nog een leuk aanbod om over te stappen op een duur data-abonnement. Die truc gaat niet werken.

  19. Origineel geplaatst door Thom
    Bij de T-Mobile lijst staat iPhone 3G 8gb en iPhone 3G 16gb. Hoort dit niet iPhone 3GS 16gb en iPhone 3GS 32gb te zijn?

    Ik zit te kijken en te kijken, maar ik zie echt niet de 8 en 16GB iPhone 3G staan. Zit je misschien dit oude overzicht te kijken van de 3G?

    Origineel geplaatst door Thumper-uk
    also with vodafone the data limit is incorrect i have my iphone streaming music 8 hours a day and have per month 3 gb data which falls inside the internet packet

    Kan zijn dat ze er heel soepel mee omgaan, maar ik hou het liever bij het officiële standpunt van Vodafone, dan dat ik mensen een dooie mus beloof. Griekenland zal ik toevoegen, bedankt!

    Update: in Griekenland is de iPhone 3GS nog niet verkrijgbaar, is 31 juli pas. Er staan ook nog geen prijzen op de websites.

  20. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Origineel geplaatst door ThomBij de T-Mobile lijst staat iPhone 3G 8gb en iPhone 3G 16gb. Hoort dit niet iPhone 3GS 16gb en iPhone 3GS 32gb te zijn?Ik zit te kijken en te kijken, maar ik zie echt niet de 8 en 16GB iPhone 3G staan. Zit je misschien dit oude overzicht te kijken van de 3G?blockquote>

    Het eerste overzicht – iPhone 3GS abonnementen van T-Mobile – daar staan inderdaad de 8GB en 16GB 3G genoemd

  21. Misschien is dit overzicht handig voor Buitenlandse (Simlockvrije) iPhones:

    http://support.apple.com/kb/HT1937

    Als er geen vinkje staat bij ‘locked to carrier’ is de iPhone simlock vrij en kunnen mensen in het desbetreffende land op zoek naar een 3GS.

  22. @SanderK: O wacht, bij de specificaties van die abonnementen. Ja, daar moeten helemaal geen toestellen genoemd worden. En weg zijn ze! (kan i.v.m. cache even duren hoor)

  23. Gisteren nog gebeld met 2 mobistar winkels in belgie (Antwerpen en Mechelen). Beide vertelden mij dat alle Iphones bij mobistar zijn uitverkocht in gans Belgie. Toch ga ik donderdag naar Belgie om het te proberen, wellicht ook bij de Apple Centers in Brussel/Antwerpen……….. wish me luck 😉

  24. http://bestore.nl/product_info.php?cPath=21&products_id=28

    Iemand ervaring met deze toko… 499 voor 3GS….

  25. nou ik koop hem ook wel lekker in belgie! wat een prijzen zeg!

  26. Weet iemand of in Polen de iPhone 3GS simlockvrij verkocht wordt en wat daar de tarieven zijn? Ik zit er begin volgende week dus als ze daar te koop zijn dan zou dat fijn zijn.

  27. Origineel geplaatst door TheStijg
    iPhonemonster

    Valt mee? Schandalig veel geld als je het mij vraagt. Ik heb m’n 3G nog voor 520 gekocht, dus ik wacht op een degelijke opwaardering van de iphone voor ik er terug geld aan geef.

  28. Ik weet niet of het al gemeld is maar ik las volgens mij laatst op de phoneshop site dat de iphone’s maar 6 maanden garantie hebben omdat het import toestellen zijn.

    Mijns inziens is dit wettelijk verboden maar toch zou ik hier even opletten, want dat maakt het een heel andere deal wat mij betreft ten opzichte van een iphone uit belgie of andere landen. Hoewel andere landen misschien ook niet opgaat want een toestel uit bijvoorbeeld griekenland , moet bij problemen zo ver ik weet ook weer terug naar griekenland en tel dan je winst maar uit.

    Als tmobile toch gewoon eens hun netwerken in orde zouden maken dan was dit allemaal veel minder belangerijk zijn, maar ja het zij zo.

  29. ik heb mijn iphone 3GS van phoneshop.nl. Los toestel 16 GB wit. Ik zie m nu echter niet meer erbij staan op die site…staan nu alleen nog allemaal met een abo geloof ik.

  30. Als we toch bezig zijn met de 3Gs in het buitenland. In Hong Kong kost de 3GS 16GB 5388HKD, omgerekend 495 euro. De 32gb kost 6288HKD en dat in 577 in euro’s. Gewoon simlockvrij in de Apple stores. Kga er over 2 weken heen om er een te halen =)

  31. Ik zal even aan mijn neef uit Turkije vragen hoeveel de iPhone 3GS daar zal kosten. Hij kan daar naar Media Markt gaan en even vragen.

    Ook heb ik zelf even contact opgenomen met de Media Markt in Turkije (Ankara, hoofdstad).

    Hopen dat ik een (leuke) prijzenlijst krijg van de 16GB en 32Gb iPhones.

    In Turkije zijn de iPhones namelijk simlockvrij bij Turkcell. Vodafone heeft wel simlock in Turkije

  32. tja lastig allemaal. belgië wordt voorlopig ff niets gezien de backorders.

    mobistar blijft m.i. wel de beste optie als je voor een simlock vrij toestel wilt gaan. verder pluspunt is dat je 2 jaar garantie hebt. mogelijk nadeel is de te verwachten wetswijziging in belgië t.a.v koppelverkoop, maar het is natuurlijk maar de vraag per wanneer deze van kracht wordt. onder druk van de eeg zullen ze wel moeten ?

    zie in het overzicht dat ook luxemburg sim lock vrij is. weet iemand daar meer van ?

    italie is altijd nog een laatste optie. zaken als iPhoneServicepoint.nl krijgen daar ook hun toestellen vandaan. duur en dan ook maar 1 jaar garantie.

  33. Op Sicilie (avola, spar iper) liggen ze gewoon in de vitrine met meerdere. Enkele dagen later lagen er nog evenveel. Prijzen 619.00 en 719.00

  34. Origineel geplaatst door Roland
    http://bestore.nl/product_info.php?cPath=21&products_id=28Iemand ervaring met deze toko… 499 voor 3GS….

    Dat zou ik niet doen. Er loopt op dit moment een politie onderzoek voor oplichting.

  35. tabs spreken elkaar tegen:

    Web’n’Walk-internetabonnement is dat T-Mobile bij Web’n’Walk wel een Fair Use Policy hanteert

    en

    De enige mobiele provider die momenteel echt onbeperkt (zonder FUP) mobiel internet aanbiedt is T-Mobile, zowel bij de speciale iPhone-abonnementen als bij de Web’n’Walk-abonnementen.

  36. Origineel geplaatst door Hjalmar
    Origineel geplaatst door Rolandhttp://bestore.nl/product_info.php?cPath=21&products_id=28Iemand ervaring met deze toko… 499 voor 3GS….Dat zou ik niet doen. Er loopt op dit moment een politie onderzoek voor oplichting.

    niet te filmen wat een brutaliteit; maar dat mensen daar nog instinken !!

  37. De website van bestore is zojuist afgesloten na intern onderzoek bij webruimtehosting. Niet in trappen nogmaals!

  38. Iphone 3GS is alleen maar een geupdate 3G, om de oude voorraad kwijt te raken. Over een jaar komt er een compleet andere Iphone, met een nieuw ontwerp. Ik zal even wachten…

    Ik ga mooi voor de HTC Hero en de Iphone gooi ik van de brug….De Hero is echt een Iphonekiller! Volledig aanpasbaar, FLASH!!, drag&drop enz enz.. Dan kun je eindelijk ZELF bepalen wat je wilt, zonder Itunes. En weet je wat de Hero ook kan? Een contactpersoon vinden door de eerste letters van de naam in te toetsen. Een eeuwenoud concept, maar kan het ook bij de Iphone? NEE, whahahaaaa!

    Kommaarrrrr

  39. Een vraagje ter verduidelijking, zijn de T-Mobile abo’s én? Dus 150 minuten én 150 sms-jes? Of is het òf? 150 minuten òf 150 sms-jes? Bij én denk ik dat T-Mobile een strak abo heeft toch?

  40. Ik heb zelf ook een Iphone abonnoment, en het is EN, dus 150 bel minuten en 150 SMSjes.

  41. Je kunt dus het aantal verzonden smsjes en gebelde minuten in mindering brengen op je bundel (i-150 bijvoorbeeld) alvorens ,25 cent per minuut te betalen. kosten sms weet ik zo niet… belminuten worden afgerond naar boven.

    zo zit het volgens mij in elkaar… ik ging bijna wat anders geloven…

    verder nog iets… een los toestel kopen is toch helemaal niet interessant als je minuten wilt hebben en een (passend) data-abonnement… maar goed – zo zie ik het na wat rekenwerk – nix kopen is het goedkoopst trouwens 🙂

  42. Misschien Singapore toevoegen?
    Ik heb gezocht hoeveel deze daar zou kosten maar niets gevonden.
    Een kennis is vandaag daarheen vertrokken met als enige info dat je hem er goedkoper kan kopen.

  43. @Maarten:

    Heb je je HTC al binnen? Lijkt me een geweldig toestel…

  44. Origineel geplaatst door topke
    Misschien Singapore toevoegen?Ik heb gezocht hoeveel deze daar zou kosten maar niets gevonden.Een kennis is vandaag daarheen vertrokken met als enige info dat je hem er goedkoper kan kopen.

    Ik denk niet dat je iPhone daar zonder abonnement te koop is. Zelfs al zou het zo zijn, dan is er wss geen voorraad, gezien die immense rij bij de launch.

    Als je toch in die regio bent, dan zijn Macau en Hong Kong je beste opties.

  45. Origineel geplaatst door Mobile Me
    @Maarten: Heb je je HTC al binnen? Lijkt me een geweldig toestel…

    Nee, helaas moet ik eerst van T-mobile af.. Maar ben ermee bezig, want mn smsjes komen niet of laat binnen en mensen kunnen me vaak niet bereiken. Dus als ik bij T-mobile weg ben… Maar de HTC komt einde van de maand pas uit. Een vriend van schijft reviews over oa telefoons en gaf me de info.

  46. Heeey,

    Hoe zit het met aruba, (dat zijn toch amerikaanse toestellen) heb je dan ook zo’n soort sofi nummer nodig?

  47. In Ierland kun je hem ook los kopen. Wél met simlock van O2, maar zonder abonnement. Als prepay dus.

    16gb 519 euro
    32gb 609 euro
    8gb 3g 429 euro

    nu de unlock er toch is, niet echt slechte prijzen….

    de url:
    http://www.o2online.ie/wps/wcm/connect/O2/Home/Shop/Phones/iPhone/iPhone+3GS/

  48. @ Riesj

    Gezien dit een EU land betreft hoef je toch niet bang te zijn dat de douane hem onderschept?

    Ik zie dat ze niet naar het buitenland versturen…minder..

  49. Binnen de EU hoef je geen invoerrechten te betalen op dit soort dingen. Auto’s, drank ed is een ander verhaal…

  50. @KoenK:

    Heb mijn Iphone 3GS 16GB besteld, afgelopen zaterdag. Ze zijn idd allemaal uit stock, moet wachten op volgende lading, ben nr. 2 op de wachtlijst. Ben zelf Belg, en had van tevoren af al wat rond gevraagd, in verschillende winkels dateren de wachtlijsten van 6-8 weken (Fnac Antwerpen), tot 3-4 weken (Fnac Leuven), tot 2-3 weken (Mobister Center Leuven) tot 1-2 weken (ander mobistar Center Leuven) … Als je wilt, dan hoor ik even voor je rond ? Of heb je intussen al 1 ?

    Laurens

  51. Het artikel geeft aan dat in de US kopen vrij lastig is, soc security nummer e.d. Ik liep in Amerika de eerste de beste winkel in Denver binnen (Best Buy) en kon hem zonder enkel probleem los kopen. Staat ook op apple.com website; dat je hem los voor $ 599 (16Gb) kan kopen. Inclusief tax was dat $ 640 en mijn credit card afschrijving was EUR 455.

  52. Inmiddels is de iPhone ook in Polen en in Australië los te krijgen. Voor een geheel simlockvrije 3 GS 32 Gb betaal je in Polen helaas wel erg veel, zo’n €830,-, in Australië is hetzelfde toestel voor omgerekend zo’n €615,- te krijgen, gewoon op de Applesite. Maar ja, Australië…

  53. Ik heb mijne ook in Amerika gekocht. Het was wel heel lastig want eerst vroeg iedere winkel om mijn security number enzo. Maar gelukkig kende ik iemand in New York (waar ik de iphone ging halen) en kreeg hij hem zonder moeite mee. Heb de 32 gb versie gehaald voor 699 dollar + tax = zo’n 490 euro.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.