EXOvault Metal iPhone-case van massief aluminium, koper of titanium

EXOvault zijn cases gemaakt van massief metaal. Ze zijn handgemaakt en worden vervaardigd uit aluminium, koper of titanium in een werkplaats in Brooklyn NYC.

exovault iphoneBij het reviewen van iPhone-hoesjes zie ik regelmatig spullen langskomen waar je vraagtekens bij kunt zetten. Misschien ben ik een zeurpiet, maar als een fabrikant hoesjes in de Leather-serie verkoopt, moet het wat mij betreft echt leer zijn en geen nepleer. Er ligt nog een iKit-hoesje klaar om te reviewen, waar ik met de beste wil van de wereld geen leer van kan maken, ook al beweert de fabrikant van wel. Misschien komt het omdat echt leer te duur is en de meeste mensen het verschil toch niet zien, maar wat mij betreft gaat er niets boven echt materiaal. De EXOvault Metal iPhone-case is wat mij betreft dan ook een mooie aanwinst in het aanbod van iPhone-cases: ze zijn gemaakt van massief metaal.

De EXOvault-case bestaat uit twee metalen delen en heeft uitsnedes bij alle knoppen. Ze worden op bestelling gemaakt in een werkplaats in Brooklyn (New York), zijn handgemaakt en verweren gaandeweg door gebruik. Of het design aansluit op de smaak van gebruikers is natuurlijk een tweede, maar bijzonder zien ze er in ieder geval wel uit. De cases kosten $95 (aluminium of koper) of €300 (titanium) en worden binnen ca. een week geleverd. Bij de bestelling moet je opgeven welk type iPhone je hebt.

exovault case

Via: EXOvault
Tipgevers: Twan en Harold

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2009, 15:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.