iPhone 3GS kopen: alle prijzen in één overzicht

Voor het eerst is er een koopoverzicht voor de iPhone 3GS. Alle prijzen staan daarin op een rijtje: met abonnement van T-Mobile, met alternatieve operators, prijzen van losse toestellen en de iPhone 3GS kopen in het buitenland.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone koopoverzicht
Het heeft even geduurd, maar het is gelukt: een compleet prijzenoverzicht van de iPhone 3GS. Net zoals bij de iPhone 3G hebben we de prijzen van zoveel mogelijk aanbieders op een rijtje gezet. Deze keer hebben we het wel iets anders aangepakt: geen losse artikelen over kopen in het buitenland of kopen bij alternatieve aanbieders, maar één artikel met meerdere tabbladen waarin je alle informatie bij elkaar vindt.
Het artikel is hier te vinden: iPhone 3GS kopen in Nederland: prijzen en alternatieven.


Een opmerkelijke ontwikkeling bij de iPhone 3GS is dat deze vrijwel nergens meer met alternatieve abonnementen te koop is. We hebben maar één aanbieder kunnen vinden die de iPhone 3GS ook met abonnementen van andere mobiele operators verkoopt. Net als voorheen zijn we benieuwd naar eventuele aanbieders die we over het hoofd hebben gezien (dus geef dat door, dan passen we het overzicht aan). Wel een kleine waarschuwing daarbij: we nemen alleen aanbieders op die bij een webwinkel- of garantieorganisatie zijn aangesloten, om de kans te verkleinen dat er beunhazen in de lijst komen. Ook opereren gsm-winkels vaak onder verschillende namen. Om te voorkomen dat we lange reeksen met dezelfde prijzen in de lijst zouden krijgen (waarbij het in feite maar om één winkel gaat) hebben we niet alle submerken opgenomen.

Koop je de iPhone met een alternatief abonnement (bijvoorbeeld KPN), dan valt op dat je een behoorlijk bedrag moet bijbetalen voor je toestel. Ook moet je bij het kopen van een losse iPhone 3GS voortaan oppassen of er geen T-Mobile-simlock op zit. De goedkopere aanbiedingen voor losse toestellen hebben bijna allemaal betrekking op de iPhone 3GS met simlock. Nu is die er met wat moeite wel af te halen, maar veel mensen geeft het toch een geruster gevoel als ze elke update zonder kopzorgen kunnen installeren.

Het overzicht bestaat uit vier onderdelen:

  • iPhone 3GS met een abonnement van T-Mobile (zowel iPhone- als Relax-abonnement);
  • iPhone 3GS met alternatieve abonnementen;
  • iPhone 3GS als los toestel;
  • iPhone 3GS in het buitenland kopen.

Lees verder: iPhone 3GS kopen in Nederland: prijzen en alternatieven

Er staat nu nog een andere grote taak te wachten: het bijwerken van de FAQ, wiki en algemene informatiepagina’s over de iPhone. En natuurlijk een review van de iPhone 3GS…

Reacties: 56 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.