iPhone 3G ook in Italië bij Apple Premium Resellers?

Volgens de Italiaanse website Macity gaan de Apple Premium Resellers ook in Italië de iPhone 3G verkopen. Het zou gaan om een deal tussen de resellers en de mobiele operators TIM en Vodafone.

Apple Premium ResellerDe Italiaanse website Macity beweert dat ook in Italië de 3G iPhone via Apple Premium Resellers (APR’s) verkocht gaat worden. Eerder deed al een soortgelijk gerucht de ronde over Nederlandse APR’s. Macity baseert zich op informatie van een insider, die zegt dat de iPhone 3G behalve bij de winkels van Vodafone, Telecom Italia en de Apple Store in Rome ook bij Apple-resellers te koop zal zijn. De distributiedeal is geregeld tussen de mobiele operators en de resellers, niet rechtstreeks met Apple.


De stap lijkt in Italië minder ingrijpend dan in Nederland, omdat de iPhone in Italië als prepaid-toestel in de winkel zal liggen. De Nederlandse APR’s zullen moeten wennen aan hun nieuwe rol als telefoonabonnement-verkoper. Mochten de geruchten waar zijn, dan betekent dat niet alleen een groter distributienetwerk voor de iPhone, maar het is ook gunstig voor Apple zelf, want de APR’s kunnen beter advies geven over andere Apple-producten, zoals de iPod touch.

Via: Macity

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.