iPhone 3G: diverse hoesjes van Fabrix, NLU, ezGear en Knomo

Vlak voor het weekend werden er een hoop nieuwe 3G iPhone-cases aangekondigd. Om ze niet allemaal apart te hoeven bespreken pakken we hier meteen vier merken tegelijk: Fabrix, NLU, ezGear en Knomo.

fabrix case iPhone 3GDe iPhone 3G is qua formaat niet veel anders dan de eerste generatie iPhone: een paar millimeter aan alle kanten erbij, een iets bollere achterkant en je bent als accessoiremaker klaar voor de volgende generatie. OK, dat is misschien iets te simplistisch weergegeven, maar feit is wel dat er inmiddels tientallen hoesjesmakers zijn die hun nieuwe creaties voor de iPhone 3G aankondigen. Om ze niet allemaal apart te hoeven bespreken pakken we hier meteen vier merken tegelijk: Fabrix, NLU, ezGear en Knomo.

Fabrix heeft het makkelijk: de cases zijn gemaakt van stof in een sleevemodel dat altijd zal passen. Fabrix heeft voor de iPhone 3G zeven verschillende designs gemaakt: Red Damask (zie foto), Grey Suit en Chalkboard patterns, aangevuld met rood, roze, groen en blauw in een ruitpatroon dat aan een tafelkleed voor de keukentafel doet denken. De hoesjes zijn niet alleen geschikt voor de 3G iPhone, maar ook de 2,5G iPhone past erin. Ze zijn te koop vanaf $22.

knomo-leather-iphone-3gTassenfabrikant Knomo heeft een lederen hoesje voor de iPhone 3G aangekondigd. Het gaat hierbij om een voorgevormd model met zwart fluweel aan de binnenkant en een lederen bekleding aan de buitenkant. Er is volledige toegang tot alle knoppen en je kunt kiezen uit zwart, oker, rood en geel. Ze zijn te koop in de Apple Store en online via Knomo’s website voor €45.

Een heel ander type case maakt ezGear: zij hebben de ezSkin Plus en ezSkin Landau geïntroduceerd, een nauwsluitende siliconencase waarbij je iPhone 3G helemaal is bedekt. Alleen het scherm en de headset- en connectorpoort blijft vrij. ezSkin gebruikt een functie met de naam ezButton: dat houdt in dat op de plaats van de knoppen een extra laag siliconen is aangebracht, waarbij je de knoppen door de case heen kunt indrukken.

ezskin-landau-iphone-3gDe ezSkin Plus for iPhone 3G is voorzien van een statische screenprotector en een broekriemclip. Deze is te koop in wit, zwart en blauw voor $20. De ezSkin Laundau is een compacte siliconencase met een transparante folie die over het scherm komt te liggen. Deze is in wit, zwart en roze te koop voor $15. Vanaf 8 juli liggen ze in de winkel.

Het nieuwste product van NLU is eigenlijk geen hoesje maar een skin: de BodyGuardz Skin die we eerder al voor de eerste generatie iPhone hebben gereviewd is er nu ook in een variant voor de iPhone 3G. Die zal door de bolle achterkant van het toestel iets moeilijker vast te plakken zijn, maar het is de moeite waard, want je iPhone is goed beschermd tegen krassen. NLU is er snel bij: de BodyGuardz for iPhone 3G zijn nu al in pre-order te bestellen voor $25. Ze zijn op 12 juli verkrijgbaar.

Marware Sport GripEen nieuw 3G iPhone-hoesje van Marware heeft alweer tot nieuwe geruchten over een camera aan de voorzijde geleid. De website Limited Edition iPhone concludeert ‘iPhone 3G Has A Front Camera‘, want in de cases van Marware zit immers een gaatje, links boven het scherm. Gelukkig wijst iemand er al op dat het om een sensor gaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2008, 11:45
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.