Reacties voor: ‘iPhone 2022 heeft geen notch, Apple kiest voor cameragaatje’

Blijft Apple de notch nog gebruiken in toekomstige iPhones? Als het aan de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo ligt niet. Apple zou in 2022 een iPhone zonder notch uitbrengen. In plaats daarvan zou Apple een cameragaatje gebruiken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ik heb nu de iPhone 12 Pro Max. Ik ga niet upgraden voordat de notch helemaal weg is. Ook geen Samsung-like gaatje in het scherm alsjeblieft

  2. Ik mag toch niet hopen die punch hole is zo lelijk, iedere keer als ik een telefoon in mijn handen heb stoor ik er direct aan.

    Zo lelijk zo gat ergens in je scherm, terwijl scherm er omheen gewoon doorgaat.
    Indien dit klopt blijf ik mijn 11 ook Max gebruiken tot ze wat nieuws verzinnen, misschien terug naar Touch ID onder scherm dan zo lelijk gat.

  3. Dit zou gewoon al in de iPhones van 2021 moeten zitten. TouchID ingebouwd in het scherm en klaar.

  4. Als dat zo is, krijgt iedereen gelijk die faceid een grote fail vond, puur ingebouwd omdat er geen ruimte / technologie was voor Touch ID onder het scherm. Ik kan niet wachten tot de iPhone van 2022. Geen notch, touchid terug.

  5. Ik wil een iphone zonder front camera, niks geen notch en ook geen cameragaatje

  6. Zou gewoon een geheel scherm moeten worden, face id en camera achter t scherm..

  7. Zo’n punch hole.. het went vast maar ik vind het echt helemaal niks. Al vind ik de notch óók helemaal niks. Kan me geen bal schelen als er een paar millimeter van de bovenzijde volledig gebruikt is voor dat soort technologie. Notch, punch hole, van mij hoeft het beide niet.

  8. Waarom niet een notch aan de buitenkant van het scherm zodat je een soort bolhoedje krijgt. Weet je ook meteen wat boven en beneden is.

  9. Ik heb eerder gevoel dat een Android toestel is

  10. Frontcamera is alleen voor duckface selfies…

  11. @Karst: je gebruikt nooit FaceTime?

  12. @GloriouS: ik doe niks met de voor camera, voor privacy zelfs stukje tape over geplakt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.