Reacties voor: Gerucht: ‘2019 iPhones krijgen nieuwe antennetechnologie’

Apple gaat de volgende generatie iPhones voorzien van een andere antennetechnologie, voorspelt analist Ming-Chi Kuo. De voordelen zijn lagere kosten en makkelijke productie. Ook verklapt Kuo alvast iets over de verwachte iPhone-schermformaten van 2019.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Onderhandelingspositie?
    Hoe zit het dan met kwaliteit/prestaties; LCP vs MPI ?

  2. Goede ontwikkeling. Apple kan meer winst maken zonder nu de prijs voor ons te verhogen.

  3. Origineel geplaatst door Monique
    Goede ontwikkeling. Apple kan meer winst maken zonder nu de prijs voor ons te verhogen.

    Inderdaad, hopelijk kunnen ze daarmee verdere stijging tijdelijk voorkomen.
    Het jaar erop in 2020 zal er wel weer 200-300 euro bovenop komen.
    Ooit hebben we gewoon iPhones van 2000 euro 🙂

  4. @rob: zolang de consument het slikt blijven ze verhogen. Een boycot op de volgende toestellen zal ze aan het denken zetten.

    Ik snap dat ontwikkeling veel geld kost maar de iPhone 6 tot 8 is weinig tot niet innovatief te noemen qua design en software. De enige grote aanpassing visueel is de home knop geweest, onder de motorkap is er wel het een en ander veranderd maar dit is niet dekkend voor de prijs en al helemaal niet die verhoging die ze doorvoeren. Apple zet degelijke premium producten neer dat is waar maar het wordt tijd dat er een halt toegeroepen wordt tegen belachelijke prijzen dit is met regels niet te halen maar met een boycot wel maar helaas is dat niet mogelijk er zullen er altijd wat zo gek blijven die in een klapstoel voor de stores zitten.

  5. @rob: @Albert: Zag in Düsseldorf horloges van het merk Cartier (ook andere merken) van boven de 50-duizend euro. Zag daar ook kleding en schoenen van meer dan 1000 euro. En bijna uitverkocht. Zag een Smart Fortwo Brabus 125 bij de dealer. Topuitvoering ook ver boven de 50-duizend euro. Voor mij onbetaalbaar voor anderen niet. Zo ook geldt dit voor de duurste iPhone. Ik zei toen tegen mijn vriendin; “Welkom in een andere wereld.” Waarop ze antwoordde: “Welkom in de andere werkelijkheid.”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.