iPhone 14 Pro Dynamic Island

Reacties voor: 10 details over de iPhone 14 die je zeker moet weten

Niet alles over de iPhone 14 is uitgebreid besproken door Apple. Pas na het bestuderen van de technische specs en de kleine lettertjes komen ze boven water. Hier zijn daarom 10 details over de iPhone 14-serie die wat onderbelicht zijn gebleven, maar die je zeker moet weten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ziet er weer mooi uit. Ik ben benieuwd naar de juiste opslag, en dan met name in relatie tot de 48MP camera, hoe veel groter zullen de foto’s worden?

  2. Geen titanium behuizing. Dynamic Island is wat mij betreft typisch Apple. Goed doordacht en van wezenlijke meerwaarde.
    …batterij percentage in batterij icoontje ontbreekt ook.

  3. Juist in verband met mogelijk groter formaat van de foto’s vind ik het teleurstellend dat deze veel duurdere iPhone 14 Pro Max toch opnieuw maar een basisopslag heeft van 128 GB en je voor meer opslag honderden euro’s extra moet betalen, terwijl de werkelijke kosten daarvan erg laag zijn.

  4. @Macaanzee: wij zijn de koeien 🐄 van Apple, weer worden gemolken

  5. De grote vernieuwingen liggen toch wel achter ons. Sinds 3 weken in het bezit van een iPhone 13 Pro. Daarvoor had ik de iPhone 8 Plus. Daar zat wel wat verschil in. Het grootste verschil voor mij is Face-ID. Voor de rest: gerommel in de marge. Maar goed van 8 Plus naar 13 Pro is een verbetering. Wat ik nu zie met de iPhone 14, dat vind ik echt niet spectaculaire. Mijn advies: wacht even tot de 13 zakt in prijs en sla je slag. Je hebt er een goede mobiel aan, die weer jaren mee kan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.