Reacties voor: Dit zijn de eerste hands-ons en ervaringen met de iPhone 13 Pro en Pro Max [video’s]

De eerste ervaringen en hands-ons van de iPhone 13 Pro staan online. De eerste YouTubers en internationale techmedia hebben het nieuwste Pro-model alvast getest. Dit geeft een goede indruk hoe de nieuwe iPhone bevalt.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ben benieuwd. Heb de 13 Pro Max 128gb besteld. Wordt een upgrade vanaf een iPhone 11. Helaas ben ik er te laat achter gekomen dat de 128gb geen Pro Res ondersteund. Of nou ja, ga ik het gebruiken? Misschien niet, maar het gaat om het principe dat zelfs een van de top modellen een functie niet ondersteund.

    Eigen schuld? Ja! Maar wel apart dat Apple zelfs bij topmodellen al losse functies wel of niet toevoegt.

  2. Origineel geplaatst door Ruben
    Ben benieuwd. Heb de 13 Pro Max 128gb besteld. Wordt een upgrade vanaf een iPhone 11. Helaas ben ik er te laat achter gekomen dat de 128gb geen Pro Res ondersteund. Of nou ja, ga ik het gebruiken? Misschien niet, maar het gaat om het principe dat zelfs een van de top modellen een functie niet ondersteund.

    Eigen schuld? Ja! Maar wel apart dat Apple zelfs bij topmodellen al losse functies wel of niet toevoegt.

    Meen gelezen te hebben dat het wel zou werken maar in een lagere resolutie.

  3. Sierra Blue ziet er goed uit, beetje zilver met een blauwe schijn. Voor iemand zoals ik die al sinds de 4s zilveren iPhones heeft is dat perfect! Blij met mijn bestelling.

  4. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: Oeps! Daar heb ik al die tijd overheen gelezen. Excuus. Jammer dat het niet op 4K werkt, maar dan is de functie dus toch aanwezig.

  5. Ben wel benieuwd naar info/verbeteringen over de LiDAR-sensor, ook tov van de 12pro. #metaverse

  6. Laten we wel wezen dat je deze reviews wel met een flinke korrel zout moet nemen aangezien de meeste reviews met gesponsoorde iPhones worden gedaan. Een vrij negatieve review zal leiden tot geen gesponsoorde iPhones in de toekomst.

    En nu zeg ik niet dat het bagger is hoor, want ook ik ben een tevreden Apple gebruiker, maar ik word wel steeds kritischer op Apple en haar ingeslagen route. Persoonlijk heb ik besloten de 13 niet te nemen en iOS15 ook niet te installeren op mijn 12. Want laten we wel wezen, de 13 is natuurlijk niet echt een upgrade als je op een 12 zit. De ProRes klinkt mooi, maar zoals gezegd, je moet wel een fijnkenner zijn om dit te merken. En de camera “upgrade” is imo ook geen upgrade als je geen fijnkenner bent van hoe een foto perfect te nemen.

    Na 13 jaar stopt mijn jaarlijkse upgrade. Ik kijk eerst wel even de kat uit de boom wat nu de daadwerkelijk koers gaat zijn van deze multinational die er proud op ging een voorvechter te zijn van privacy, maar deze langzamerhand laat varen en stiekum ons laat weten dat we er maar aan moeten geloven dat we vast zitten in hun eco systeem. En dat weiger ik te geloven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.