iPhone 13 en iPhone 13 mini

Reacties voor: Verkoopcijfers: iPhone 13 het best verkocht, iPhone 13 mini heeft het moeilijk

De 6,1-inch iPhone 13 is momenteel de meestverkochte iPhone, terwijl de 5,4-inch kleine iPhone 13 mini ook nu weer niet in de smaak valt bij consumenten. Slechts 3% van de toestellen die in het eerste kwartaal werden verkocht in de VS, was een iPhone 13 mini.

Reacties: 15 reacties

  1. Heb alle iphones gekocht van Apple op de 13 na. Simpelweg vanwege het getal 13.

  2. Origineel geplaatst door JeroenT
    Heb alle iphones gekocht van Apple op de 13 na. Simpelweg vanwege het getal 13.

    Dan had je de iPhone 11 ook moeten overslaan die kwam namelijk standaard met iOS 13.

  3. Ondanks de vele lovende reviews over de mini, de velen in mijn omgeving die klagen over de te grote telefoons van dit moment, vind ik het wel opmerkelijk dat de mini het zo slecht doet. Ik moet toegeven dat ik ook voor de 13 pro heb gekozen, voornamelijk omdat deze alle lenzen heeft en vooral de telephoto lens die ik het meest gebruik. Nu merk ik toch elke keer weer dat ik me erger aan het gewicht van deze telefoon. Hij is zoveel zwaarder dan mijn vorige 11 Pro. Ik vind het niet prettig in gebruik. Ook is hij groter dan de 11 Pro, welke ik net handzaam genoeg vond. Ik zit nu zeer sterk te overwegen te gaan voor de 14 mini als deze ooit komt.

  4. @BV: 14 mini komt niet. Dat staat er. Helaas…
    gr. 12 mini gebruiker.

  5. @Rutger: iOS nummer is maar tijdelijk, en binnen no time vervangen door 13.x.y wat niet langer (puur) het ‘ongeluksgetal’ is, iPhone 13 zit je voor de rest van de levensduur aan vast.

    En verder bepaal jij natuurlijk niet voor een ander welke iPhone versie die al dan niet ‘moet’ kopen of overslaan. 🙄

  6. @iSan: Zou wel eens een misser kunnen zijn, lang niet iedere iPhone gebruiker koopt elk jaar een nieuwe, en zelfs als ze niet aan een extreme vorm van bijgeloof lijden zullen veel meer mensen dan alleen @JeroenT een voorkeur voor nummer 12 of 14 boven 13 (kunnen) hebben …
    Zo ook ik, krijg bij het getal 13 niet meer dan een lichte ‘kriebel’ van “o ja, 13, daar was volgens sommigen wat mee” en zou mijn 1e gen. SE wel door een mini willen vervangen maar heb bij de 13 zoiets van “ach, zóveel haast heb ik nou ook weer niet zolang de SE nog ondersteund wordt”. En laten de komst straks van iOS16 en (dus) iPhone 14* nou net weer een moment zijn waarop de ondersteuning van die laatste echt compacte iPhone weleens de volgende fase van afbouw in zou kunnen gaan 🤔

  7. Ik wilde voor de mini gaan met ik heb uiteindelijk voor 13 pro gekozen. Apple heeft de mini gewoon te duur geprijst. Voor € 100,00 meer kiezen veel mensen toch voor de grote iphone 13. Het verschil qua prijs is te klein

  8. ik ben vorig jaar overgestapt van iphone 12 pro max naar een iphone 13 mini. Wat een verademing. Dat ding is zo licht en handzaam. Is eigenlijk even groot als reguliere iphone 6,7 of 8, maar dan met een groter scherm. Dus zooo mini vind ik m zeker niet (hij mocht gerust nog een fractie kleiner)

  9. @Wout2morrow: ik had ook de eerste se nog ben blij met mijn mijn mini 12. Veel sneller. Zo kan ik weer een hele tijd, mogelijk neem ik nooit de mini 13 ook nog tijdje wanneer ze behoorlijk in prijs gezakt zijn net als mijn mini 12, ik had er al 55-60% van de nieuw prijs af. Koop altijd gebruikt ben je veel voordeliger uit, zo heb ik een Watch 3 gehad gedurende 1,5 jaar heeft me 25€ gekost in die tijd ( verschil aankoop en verkoop) nou mijn iPad 2018 vervangen voor de air 2019 heb je wat meer luxe en 2 chips hoger. Meer gebruikt kun je op veel grotere voet leven in principe dan met nieuw.

  10. @peter: idd, maar dit is heel goed te doen hij is iets kleiner dan de 8 en iets groter dan de eerste se

  11. @Rv: nou denk dat het de meesten niet om de prijs gaat, als hij net zo duur was wou ik nog steeds de mini.

  12. Ik ben het ook niet eens met de conclusie bij klein kun je beter voor de se 2022 gaan, ik zou zeggen ga voor gebruikte mini dan heb je iets veel moderner dan de se die in principe nog steeds de iPhone 6 is ( ja men blijft hier zeggen de 8, maar daar ben ik t niet mee eens, de acht had glas en draadloos laden dat was het enige andere, leg je de 6-6s-7-8-se20-se22 op tafel , met name in een hoesje met de boven kant naar boven en je neemt alleen zwarte dan ziet niemand welke welke is, je kunt t nog voelen aan de home knop bij de eersten maar als je er niet aan mag zitten je gaat ze niet herkennen, want dat moet aan details op de achterkant.

  13. Ik had een iPhone 12 Pro. Vond ik te groot. Dit jaar iPhone 13 mini gekocht. Ik moest even wennen maar ik vind m fantastisch. Ik snap niet dat mensen die grotere kopen als je hetzelfde in kleiner formaat kan krijgen. Lekker makkelijk te bedienen met 1 hand.

  14. Ik ben aan het sparen voor de 13 mini, ik wil zeker geen grotere iPhone dan ik nu heb (de 7)
    Ik heb ook heeeel lang gewacht met de overstap naar dit formaat, voor de 7 gebruikte ik nog met veel plezier de 5s.

    Ik heb de 8 voor mijn werk en die vind ik al te zwaar (scheelt maar een fractie met de 7) Als ik eens zo’n groot toestel even in handen heb stoor ik me direct aan het gewicht en de grootte.

    Als ik de 13 mini heb zal ik er dus nog lang mee moeten doen.

  15. Mijn vrouw heeft de 13 mini gekocht. Had een SE uit 2016 die stuk ging en wil beslist een kleine telefoon. Volgens de verkoper Apple Store Haarlem wordt de iPhone 13 mini juist heel veel verkocht in de store Haarlem en Amsterdam.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.