Reacties voor: iPc iPhoneclub-applicatie tijdelijk offline in verband met update

De iPhoneclub-applicatie iPc is tijdelijk uit de App Store gehaald vanwege een update. Daarin zullen twee grote bezwaren worden aangepakt, namelijk het crashen van de applicatie bij het publiceren van een reactie en betere leesbaarheid van de artikellijstweergave.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 43 reacties

  1. Kan niet wachten. En oh, nog een tip: als de app een artikel voorleest zit dat scherm heel irritant voor de tekst. Kan je de popup niet sluiten en toch blijven luisteren naar de stem?

  2. Super! Helemaal top. Hopelijk keurt Apple de app snel goed 🙂

  3. Raar dat Apple uberhaupt een applicatie goedkeurt die voor en door een iPhone hackers clubje gemaakt is…..

  4. Ik denken dat de app door apple uit appstore gehaald was.

  5. Yes!! 3.0 🙂

  6. Na veel negatieve reacties wil ik hierbij mijn tevredenheid nog maar eens uitspreken, ik vind dat jullie een hele mooie app hebben gebouwd en ik gebruik het met veel plezier!
    Het enige wat ik nog mis is dat je bij de artikelen niet kunt zien hoeveel reacties er al geplaatst zijn, dat zou erg handig zijn!

    Keep up the good work Ipc, ik en vele anderen lezen met plezier elke dag de laatste nieuwtjes!

    Bedankt!

  7. Goed nieuws!! Succes met het updaten..

  8. Nog een tip (die waarschijnlijk als door een ander is gegeven. Het zou handig zijn als er in een artikel een button is waar je op kan drukken om naar het volgende artikel te gaan ipv steeds uit het artikel te moeten.

    Er is een pijltjestoets om bij reacties direct naar de onderste reactie te gaan. Een pijltjestoets naar boven zou ook handig zijn…

    2 tips dus 🙂

    Voor de rest een top app. Keep up the good work.

  9. 3.0 helemaal top!

  10. van mij mag er in de volgende versie een switch voor de van kleur wisselende achtergrond in…

  11. Its great that you listen to your iphoneclub fans as for me the change in the blue text is a top action from your site , as i always got mega headaches from the text colour and size of text , which ment i used safari all the time, any chance of just having a small advert on the bottom of the screen instead of that huge one ? Least then you can change it like you do on the mobile version of the site ? Look forward to the next version 🙂

  12. De applicatie crashed ook onmiddelijk als er geen internet beschikbaar is tijdens starten van app.
    Is dit ook gefixed?

  13. Origineel geplaatst door KllasVaak
    Raar dat Apple uberhaupt een applicatie goedkeurt die voor en door een iPhone hackers clubje gemaakt is…..

    Vraag me af of Apple uberhaupt wel van het bestaan van iphoneclub.nl afweet.
    Verder maakt het Apple natuurlijk niet uit wie wat maakt lijkt me. Als de App aan alle eisen voldoet en niks illegaals doet ofzo dan maakt het Apple denk ik niet uit..

  14. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Origineel geplaatst door RodajoEr is een pijltjestoets om bij reacties direct naar de onderste reactie te gaan. Een pijltjestoets naar boven zou ook handig zijn…2 tips dus Voor de rest een top app. Keep up the good work.Je kunt toch gewoon op de statusbalk tikken om naar boven te scrollen? (zoals in de meeste iPhone-apps).

    Ik begrijp wat je bedoelt en je hebt wel gelijk, maar dat maakt dan het pijltje naar beneden ook overbodig, want je kan ook naar beneden scrollen. In mobiele versie heb je deze optie wel. Is soms wel handig als er veel reacties zijn en je wilt de eerste weer even lezen. 1 druk en je bent weer boven.

  15. Origineel geplaatst door KllasVaak
    Raar dat Apple uberhaupt een applicatie goedkeurt die voor en door een iPhone hackers clubje gemaakt is…..

    Ehm volgens mij brengt de iPhoneclub meer normaal iPhonenieuws dan jailbreaknieuws. Dus snap je verhaal dan ook niet zo goed dat het een hackersclubje is. Voor zover ik weet zijn Gonny en Jean Paul niet echt hackers maar schrijvers van een blog. En er is niets mis mee om over jailbreakzaken te schrijven. Dat is tenslotte ook nieuws.

  16. Origineel geplaatst door KllasVaak
    Raar dat Apple uberhaupt een applicatie goedkeurt die voor en door een iPhone hackers clubje gemaakt is…..

    Ik vind het eigenlijk nogal triest dat de (zelf uitgeroepen) “grootste iPhone-site van de Benelux” via een trucje het beleid van de App Store omzeilt. Dat beleid is er niet voor niets, en behartigt de belangen van Apple zelf en die van de App Store developers. Echt een goed voorbeeld wordt hier in ieder geval niet neergezet.

    En, het artikel praat eromheen, maar de enige echte reden dat de app uit de store is gehaald is natuurlijk het aantal 1-ster reviews dat een flinke overhand kreeg. Want voor die paar kleine aanpassingen was dit natuurlijk echt niet nodig.

  17. Wellicht nog niemand opgevallen, maar als de text-2-speech functie wordt geactiveerd begint deze standaard met de tweede alinea en niet de introtekst. Ook erg lastig….

  18. Origineel geplaatst door Rodajo

    Ik begrijp wat je bedoelt en je hebt wel gelijk, maar dat maakt dan het pijltje naar beneden ook overbodig, want je kan ook naar beneden scrollen. In mobiele versie heb je deze optie wel. Is soms wel handig als er veel reacties zijn en je wilt de eerste weer even lezen. 1 druk en je bent weer boven.I

    k zal kijken wat we kunnen doen voor volgende updates, maar het kan helaas niet meer in de aanstaande update.

    Ik kijk er naar uit. Echt goed dat iPhoneclub ook echt luistert naar suggesties/tips/meningen van hun lezers/leden. Jullie zijn echt super bezig hier.

  19. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Ik zal kijken wat we kunnen doen voor volgende updates, maar het kan helaas niet meer in de aanstaande update.

    Ik kijk er naar uit. Echt goed dat iPhoneclub ook echt luistert naar suggesties/tips/meningen van hun lezers/leden. Jullie zijn echt super bezig hier

  20. Nog steeds niet te bevatten dat notabene iphoneclub een inkomstenmodel toepast op hun app. Het moet juist een showcase zijn voor de mogelijkheden. Ongeacht de knaken die je dr indouwt is dit een investering in je naam die zich hopelijk op de lange termijn via andere wegen zoals groei terugbetaald. Rabobank zag dit wel in bijvoorbeeld. Strategisch denken heet dat. Nogmaals, bij mij is ie na een half uur met een ster dr af geknikkerd. Opmerkelijk dat jullie nu al kiezen voor een update ipv een normale evalutieternijn. Zal vast wel met het extreem snel wegzakken met lage rating in de top 25 te maken hebben gehad

  21. Nieuwe update is al een heel vooruitgang. App had ik verwijderd omdat het gewoon niet handig was, ook was het erg traag. Ik zal het nu wel weer ff installeren om te kijken of het echt verbeterd is.

    Nog paar verbeterpunten:
    – aantal reacties
    – zoekfunctie
    – iPhone forum (binnen app)
    – extras (zonder kosten)

    En het zou mooi zijn als je zonder kosten ook push kon ontvangen. Doe dan dat je max. 1 categorie kunt kiezen gratis en onbeperkt Push met geld.

  22. Nu nog de mogelijkheid om te refreshen zodat ik niet de app eerst moet afsluiten om deze vervolgens weer op te starten om te zien of er nieuws is.

  23. De ideale update: een mobiele lay out van de website die je in de webbrowser van je iPhone kan bekijken

  24. Ik vind het best wel een aardige app. Ik vond het niet erg om te betalen omdat ik graag zie dat deze website en app blijven. Het gaat maar om een paar euro.
    De Push kan soms lastig zijn, is er een mogelijkheid om alleen het geluid af te zetten?

  25. Heb een vraagje betreffende offline lezen van artikelen.

    De applicatie zet zichzelf namelijk terug uit indien geen internet beschikbaar.

    Heb thuis geen Wifi, enkel 3G abo bij Proximus.
    Het offline lezen leek me handig om de kosten te drukken.

    Waar kan ik deze optie activeren?

  26. @Jean-Paul Horn:

    OK, bedankt voor het antwoord!
    En nog veel succes!

  27. Ik kan me haast niet voorstellen dat jullie (bijna) al de bovengenoemde kritiekpunten niet in een testperiode hebben kunnen ontdekken, misschien iets te snel willen uitbrengen? Ben benieuwd wat jullie overwegingen waren aan het einde van het ontwikkeltraject.

    Hoe dan ook, goed dat jullie luisteren en een update uit gaan brengen! (Ook al is dat natuurlijk ook een beetje de enige keuze ;))

    Ben benieuwd naar de update!

  28. Goed bezig, ik had ook meteen een push abb. genomen! Goed om te horen dat ik hierdoor geen reclame meer ontvang bij het opstarten na aankomende update. En dat opstarten waar door jullie ook nog eens aangewerkt om te bevorderen!

    Ik zei al! v1.0 was al goed en het kan alleen nog maar beter worden 🙂

  29. Een bug die mij opvallen was als je je favoriete artikels van volgorde veranderd, dit na een restart van de applicatie niet meer bewaard is. Wordt dit ook gefixed?

  30. Ook een bug…
    Ga naar de reacties, ga naar reactie plaatsen, ga terug naar reacties, ga weer naar reactie plaatsen. Die laatste stap werkt nu niet meer. Je word teruggestuurd naar het bericht.

    Opbouwend bedoeld.

  31. Koddig, betekent dat dat alle negatieve reacties in de app-store straks ook weg zijn, omdat er een nieuwe versie komt?

  32. Origineel geplaatst door Rene. Nieuwenhuis: Ook een bug…Ga naar de reacties, ga naar reactie plaatsen, ga terug naar reacties, ga weer naar reactie plaatsen. Die laatste stap werkt nu niet meer. Je word teruggestuurd naar het bericht.Opbouwend bedoeld.

    Klopt, was me ook al opgevallen.

  33. Heb de app een tijdje gebruikt maar heb de internetpagina weer terug in het homescherm gezet. Als je niet op elk moment van de dag 3G of wifi hebt (wat helaas bij mij het geval is soms), is de app echt te langzaam. Een verbinding lager dan 3G zorgt ervoor dat je eigenlijk geen nieuws kunt lezen. Met de internetpagina gaat dit nog wel redelijk.

  34. Jammer dat je de tip van de dag niet als favoriet kan opslaan. Toch wel handig voor als je een tip nog eens na wilt kijken.

  35. Nog een idee (voor een volgende update): maak een mogelijkheid om vanuit de app een review te plaatsen in de app store (net als bij 2do bijvoorbeeld). Stimuleert dat gebruikers app reviewen en niet vooral niet gebruikers.

  36. Enig idee wanneer de app weer te downloaden is ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.