Reacties voor: iPads niet meer welkom bij voetbalclub Manchester United

Het is niet langer toegestaan om iPads mee te nemen naar Old Trafford, het stadion van Manchester United. Tablets zijn verboden bij de club van Louis van Gaal.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Oké. Dit is wel heel erg…

  2. Hoe goed kan je overdrijven?? Veiligheid oke maar dittt????!

  3. Dit heeft natuurlijk niks te maken met het opnemen van beelden maar met het simpele feit dat in een tablet behuizing makkelijker een grotere hoeveelheid explosieven te plaatsen is. Niks onzin maatregel dus.

  4. Origineel geplaatst door S1W
    Dit heeft natuurlijk niks te maken met het opnemen van beelden maar met het simpele feit dat in een tablet behuizing makkelijker een grotere hoeveelheid explosieven te plaatsen is. Niks onzin maatregel dus.

    Natuurlijk is dit wel onzin… Het gaat alleen maar om het creëren van schijnveiligheid (of het veiligstellen van commerciële belangen), zoals met heel veel veiligheidsregels.

    Alsof een terrorist nu denkt “oh, nee, tablets zijn verboden, nu kan ik geen aanslag meer plegen!”

    Helaas gaat dit soort retoriek er in als zoete koek bij de gemiddelde mens.

  5. Ik ga er vanuit dat de meeste hierboven nooit in een stadion komt. Als je als supporter een iPad mee naar het stadion neemt dan heb je het echt niet begrepen.

    Wat al in het artikel aangegeven wordt, je neemt hem niet mee om goede foto’s te maken. In het gemiddelde voetbalstadion heb je nauwelijks bereik dus daar hoef je het ook niet voor te doen. En bovenal: Je komt voor het voetbal!

  6. Hoezo bom aan boord? Je schiet gewoon vanaf de grond een vliegtuig uit de lucht en komt er nog mee weg ook!

    Kortom: alle maatregelen zijn leuk en aardig, maar lossen in feite het probleem van een aanslag niet op…

  7. Waarom zou je überhaupt een iPad meenemen naar een voetbalstadion? Kom op, je gaat toch voetbal kijken. Wat moet je met een iPad?

  8. Welke gek zou er dan ook z’n iPad meenemen naar een stadion. Dezelfde strekking als: je mag je racefiets niet meer meenemen het stadion in.

  9. Dit heeft niets met veiligheid te maken. Ook de telefoons op luchthavens niet. Het heeft alles met enslavement te maken. Mensen steeds meer rechten afnemen en onderwerpen door de overheid. Kom in opstand!!!

  10. Ze zijn allemaal doorgeslagen nu. KNVB zal ook wel komen.

  11. Twente heeft dit nu ook al verboden in de Grolschveste hoorde ik vanochtend op t nieuws..

  12. Weer zo’n goede zet van van Gaal. Analisten kunnen anders door middel van slimme apps Manchester analyseren en de coach van de tegenpartij inseinen om een andere tactiek te gebruiken.
    Die man heeft echt een gouden pik!

  13. Toch lees ik hier ook stomme reacties. Zoals gisteren kom ik uit mijn werk en na lang reizen met de trein heb ik geen tijd om eerst naar huis te gaan. Ik ga dan met mijn tas met spullen waaronder een iPad naar het stadion. Dus heb ik een iPad bij me als ik naar een wedstrijd ga. Dus domme opmerkingen zoals: een iPad naar een voetbalwedstrijd, dan heb je het niet begrepen. Slaat natuurlijk helemaal nergens op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.