iPad Pro Stage Manager in iPadOS 16

Reacties voor: Praat mee: deel hier je ervaringen met iPadOS 16.1

iPadOS 16.1 is er! De najaarsupdate voor je iPad staat klaar en als je je mening en ervaringen wil delen, dan moet je hier zijn! Praat mee over de nieuwste iPadOS-versie en ontdek wat anderen ervan vinden. Of vertel zelf hoe je de beta en het downloaden hebt ervaren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Op mijn ipad air 2022 kan ik alleen kiezen uit in de weergavezoom uit standaard en meer ruimte. Ingezoomd komt bij mij niet voor.

  2. Ik heb hem er net op gezet en ik heb al de eerste bugs. Zodra ik een folder open krijg ik een vreemde witte balk bovenin die niet gedimd is. Hij opent hem dus niet in het midden. Verder wat bugs met het openen van apps enz. Maar wellicht dat dit met tijd wel weer beter wordt.

  3. Origineel geplaatst door Johannes
    Ik heb hem er net op gezet en ik heb al de eerste bugs. Zodra ik een folder open krijg ik een vreemde witte balk bovenin die niet gedimd is. Hij opent hem dus niet in het midden. Verder wat bugs met het openen van apps enz. Maar wellicht dat dit met tijd wel weer beter wordt.

    Hier idem! Een folder openen op de homescreen blijft het bovenste deel (10%) van de homescreen normaal zichtbaar terwijl de onderste 90% vervaagt

    EDIT: Ik ontdek niet dat dit alleen het geval is als je een map opent vanuit het Dock. Als je een folder opent vanaf de homescreen dan vervaagd wel de achtergrond volledig

  4. Misschien ligt het aan mij, maar ik zie nergens de optie om widgets op de lockscreen te plaatsen?🤷🏼‍♂️

  5. Hoewel het technisch allemaal dik voor elkaar is, vind ik de vernieuwingen ronduit beschamend voor een bedrijf wat zoveel technische kennis in huis heeft. Het zijn vooral cosmetische, niet direct zichtbare veranderingen. Vannacht is mijn iPad ge-update en guess what? Hij zag er vanmorgen nog steeds hetzelfde uit. En dat vind ik teleurstellend.

  6. @Genesis: ik ook niet en de klok daar verander n weet ik ook niet of dat kan

  7. Sinds iPadOS16 update kan ik op de iPad( Pro 2020) op Instagram geen verhalen meer uploaden. Ook ziet interface er anders uit. Ik weet dat Instagram geen iPad app is, dus ziet er altijd al wat anders uit maar verandering is nu erg groot/raar en vóór de update was verhalen uploaden geen probleem. Misschien komt er nog een Instagram bugfix update. Voorlopig lastig.

  8. @Genesis: Die feature is alleen voor iOS en komt pas veel later naar iPad OS, waarschijnlijk pas in iPad OS 17

  9. Nu , ik ben de helft van mijn muziekbibliotheek kwijt en een heel groot gedeelte van mijn iBooks , leve de update !!!!!😡
    Ik heb een iPad Pro 2021 .

  10. Ook de gedeelde fotobibliotheek Baltimore zwaar tegen. Dacht nu eindelijk gewoon mij. Hele bibliotheek te kunnen delen met het gezin. Kan wel de foto’s beschikbaarstellen, maar de mappen gaan niet mee. Dat moeten de individuele gebruikers dus kennelijk zelf doen. Erg onoverzichtelijk en onduidelijk.
    Of zie ik iets over het hoofd?

  11. Op mijn iPad Pro 2018 zou stage manager moeten werken, maar in het bedieningspaneel is het symbool om dit in te schakelen niet aanwezig. Wat zie ik over het hoofd?

  12. Origineel geplaatst door Leo
    @Genesis: ik ook niet en de klok daar verander n weet ik ook niet of dat kan

    Klok kan niet worden gewijzigd

  13. E-mail uitgesteld versturen werkt niet op iPad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.