Reacties voor: iPad-wachtrijen wereldwijd voor derde generatie iPad

Wereldwijd staan mensen in de rij voor de iPad 3. De derde generatie iPad ging in Australië, Japan en Singapore al in de verkoop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 113 reacties

  1. Wanneer kunnen we hem hier pre-orderen?

  2. “Opvallend is dat er in Oberhausen veel meer Nederlanders dan Duitsers in de rij staan”

    Zo nuchter zijn wij dus niet in vergelijking met onze oosterburen 😉

  3. Waarom in de rij staan als ik het 2 weken later gewoon in de winkel kan kopen? Was vorig jaar ook zo.

    Ik sla denk ik een jaartje over. Hij is wel weer mooier geworden maar nog steeds heel veel geld. Volgend jaar koop ik de 5 wel (als ik me in kan houden ).

  4. “Opvallend is dat er in Oberhausen veel meer Nederlanders dan Duitsers in de rij staan”

    en dan te bedenken dat ie volgende week gewoon in Nederland te krijgen is.

    Ik wacht zelf nog wel even, sinds de update naar 5.1 loopt mijn iPad 1 weer als vanouds, hij loopt weer soepel en geen vastlopers meer in Safari.

  5. “Opvallend is dat er in Oberhausen veel meer Nederlanders dan Duitsers in de rij staan”

    Vind ik helemaal niet zo opvallend. Oberhausen ligt dichtbij de nederlandse grens, dus alle Nederlanders die een iPad 3 willen bemachtigen gaan daar naartoe. Die rijden niet helemaal naar Berlijn of i.d. De Duitsers zelf zitten natuurlijk gewoon verspreid over het eigen land om de iPad 3 in handen te krijgen. Best logisch dus en niet opvallend, Gonny

  6. Gefeliciteerd!

  7. @Alex: je bedoeld de 4 zeker anders moet je 2 jaar wachten en ik denk dat dat geen normaal persoon lukt 😉

  8. In de rij gaan staan voor een iPad, waarschijnlijk zullen die mensen een leuk level hebben voor de rest. Wel tijd genoeg voor de iPad zonder vriend/vriendin.

  9. Helaas geen pre-order in Nederland.

    “Apple liet vorige week weten dat de voorraden die gereserveerd waren voor de voorbestellingen al op zijn en dat klanten de nieuwe iPad nu alleen nog kunnen krijgen op of na de lanceerdag”

    Bron: Nu.nl

  10. Kan niet wachten op de preorder. Geen rij voor mij dit keer. Ieder jaar neemt de hype toe. Weet iemand wanneer de preorder kan worden verwacht?

  11. @Zomer: Dus als je in de rij gaat staan om op iets te wachten heb je geen leven, geen vriendin/vriend. Volgens mij ben jij zo zuur omdat je zelf alleen bent… Laat elk zijn ding doen en geef daar ook geen onzinnige commentaar op.

  12. Gonny ziet er blij uit 🙂
    Gefeliciteerd met je Nieuwe iPad!

  13. @Henri: volgens mijn info is er geen pre-order mogelijk! Ik was bij een reseller in Roermond en die vertelde me dat pre-order niet ging en ze nieteens wisten op welk tijdstip ze de iPads binnen kregen! Het zou zomaar kunnen zijn dat het ergens midden op de dag was op 23 mrt. Of misschien had hij geen zin in rijen voor zijn winkeldeur! Ik hoop iig dat ze er wel een behoorlijk aantal krijgen en niet een stuk of 10 🙁

  14. Geen pre-order in NL dus maar dat was al even duidelijk.
    Ik heb het eerder nooit gevolgd, maar hoe groot is de kans als ik de dag na de release in NL(dus zaterdag )naar de apple-store ga, dat ik een nieuwe Ipad kan kopen zonder al teveel rare taferelen? Ik ben dan toevallig in AMS, maar heb geen zin om uren in rijen te staan oid.
    Ben ik dan heel naïf als ik denk dat ik er gewoon eentje kan kopen?

  15. Ach, zo zonde van je tijd is het niet om 2 uur in de rij te staan. 3 miljoen mensen verspillen net zoveel tijd aan “The Voice” of “ik hou van Holland”. Zo’n iPad-rij is er maar 1x per jaar, dat soort smurrie is er elke dag.

    @Kevin: Ik heb voor mijn iPad 2 vorig jaar een week voordat hij uitkwam naar de Dixons gebeld. En die dag dat hij uitkwam lag hij keurig voor mij appart. Weet niet of te het dit jaar weer doen, maar een telefoontje is zo gepleegd.

  16. Gekke vraag misschien, maar wat is de naam nu precies? “de nieuwe iPad” lijkt me niet echt een goede naam voor een product dat ook nog gebruikt kan worden als de volgende generatie uitgebracht is…

  17. Origineel geplaatst door Davey
    Volgens mij ben jij zo zuur omdat je zelf alleen bent… Laat elk zijn ding doen en geef daar ook geen onzinnige commentaar op.

    Toch niet, zulke mensen gaan in de rij staan voor alles wat gratis is, oliebollen bijvoorbeeld.

  18. Thnx Jan, das natuurlijk ook nog een optie…

  19. @Davey: Het is een reactie, ik geef mijn mening. Als het aan jou ligt dan leven wij in een wereld waar je nergens nog commentaar op mag geven. Ik ben het maar, maak je niet zo druk.

  20. @robbert: Dat ging over pre-orders in de landen waar de iPad vandaag uit komt. Voor Nederland is er naar mijn weten niets bekend gemaakt.

  21. @Timen: De naam is gewoon ‘iPad’, net als MacBook en iMac. Dat nieuw staat er gewoon voor omdat hij nieuw is, dat is geen onderdeel van de naam. Als er een nieuwe iMac komt is dat ook een tijdje “de nieuwe iMac”. Dat doet Apple al jaren.

  22. Ik vind mezelf wel een apple fanaat, maar zou nooit zo in een rij gaan staan. Beetje kansloos..

  23. gefeliciteerd met je nieuwe iPad, volgende week mogelijk ik de rij in Nederland

  24. @Zomer: Ik heb een vrouw (al 10 jaar) een prachtige dochter en een super woonhuis. En ik heb geen leven door in de rij te gaan staan?! Ik zeg “wat een leven!”

  25. Ik wacht wel op de nieuwe iPad. Iedereen die niet kan wachten, heel veel plezier met je nieuwe iPad.

  26. Helaas vandaag aan het werk en geen vrij kunnen krijgen.
    (Red.) Deel vraag verwijderd. Dat staan we hier niet toe.

  27. Theoretisch zou we eigenlijk vanaf vandaag moeten kunnen pre-orderen. De Duitsers konden dat ook vanaf vorige week al, ruim een week voor de lancering van de New Ipad in Duitsland.

  28. @robbert: Dit ging over de launch in de U.S. en landen die hem vandaag kregen, de iPhone 4S launch starte ook pas om 10 uur dus er is nog hoop.

  29. Gonny.. je straalt!!

  30. Yay het was hartstikke leuk in oberhausen. Gejuich en geklap tot en met, en de eerste 5 gingen door een gangpad van apple medewerkers. Echt super leuk was het!

  31. Gonny, ben jij nu naar Amerika gevlogen om een iPad te kopen? De realiteit uit het oog verloren en een beetje doorgeslagen in je materialisme?

  32. Ik zou me toch heel ongemakkelijk voelen als ik als een kuddedier in zo’n rij zou staan en er komt zo’n hysterisch groepje jeugdige verkopers al klappend langs… Nee, als ik die paar weken extra niet meer kunt wachten, zou ik mezelf eens goed in de spiegel gaan aankijken. Waar is het misgegaan? 😉

  33. Het heeft wel iets kinderlijks , ik wil het nu hebben

  34. Net mijn 32GB Wifi besteld bij http://www.alternate.nl was de eerste.

  35. Wij zitten in de applestore in Parijs en ik moet zeggen dat het zeer vlug gaat in de rijen. Ik had meer volk verwacht !! We zijn toegekomen om 8u15 en wij zijn nu al binnen in de winkel.
    New iPad here we come !! :))

  36. Origineel geplaatst door robbert
    Helaas geen pre-order in Nederland.“Apple liet vorige week weten dat de voorraden die gereserveerd waren voor de voorbestellingen al op zijn en dat klanten de nieuwe iPad nu alleen nog kunnen krijgen op of na de lanceerdag”Bron: Nu.nl

    Dat was voor de US-markt. Voor NL is er nog geen pre-order bekend gemaakt.

  37. Weer een witte Gonny? 😉

  38. Wie smurf met dat blauwe haar heeft wel mooi haar iPhone verkeerd om xD

  39. Die te enthousiaste medewerkers in de Apple Store vind ik bijzonder irritant. Dat domme gelach, gejuich en zo’n walgelijke wave. Het is verdomme geen Efteling-attractie? Mij iets te sektarisch. In de rij staan voor een Apple product is op zich wel een leuke ervaring denk ik (op die blauwe droeftoeters na), maar tamelijk nutteloos, gezien ze volgende week bij iedere Media Markt etc. liggen.

  40. Ik hou mijn iPad2 nog even een jaartje. Wel van 1->2 maar drie sla ik over…

    Maar als ik dit dan toch weer zie; jaloers ben ik wel…

  41. Origineel geplaatst door janNet mijn 32GB Wifi besteld bij http://www.alternate.nl was de eerste.

    Hou weet je dat je de eerste was? Gebeld?

  42. @Jan
    Congrats Jan, maar heb je enige zekerheid over wanneer ze leveren? Valt me trouwens op dat alternate de 64Gb 4G niet beschikbaar heeft.

  43. Zo,… Jij hebt je punt weer gemaakt. @Pascal:

  44. @Steven: kennis van mij werkt daar. Niks is natuurlijk zeker. Maar als je eerst ben is de kans natuurlijk zeer groot.

  45. In de rij staan voor de nieuwe iPad, dit heb ik vanochtend gedaan. En ontzettend leuk een beetje info uitwisselen.

    Eindelijk ik heb het binnen!!!

  46. Origineel geplaatst door jan
    @Steven: kennis van mij werkt daar. Niks is natuurlijk zeker. Maar als je eerst ben is de kans natuurlijk zeer groot.

    Ik heb net ook een bestelling geplaatst. Ongeveer een uur na jouw bericht. Ben benieuwd hoeveelste ik dan ben (kun je dat niet voor me navragen? :D).

    En ook bij Alternate is niet bekend hoeveel en wanneer ze binnen krijgen helaas.

  47. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @JJ: Nee. We zijn hier voor vakantie, gecombineerd met de SxSW-conferentie vorige week in Austin, TX waar we veel tijd met app-developers hebben doorgebracht. Werk en vrije tijd gecombineerd, dus niets materialistisch aan.

    En al zou je wel naar Amerika zijn gevlogen voor de nieuwe ipad! Waar bemoeit iedereen zich mee! Jeetje!!!!

  48. Heb een iPad 3 in Oberhausen weten te bemachtigen. Oplage was erg groot. IPad tot aan het plafond

  49. Is de Ipad nog te koop in duitsland denken jullie?

  50. Origineel geplaatst door Manuel
    Heb een iPad 3 in Oberhausen weten te bemachtigen. Oplage was erg groot. IPad tot aan het plafond

    Als ik nu vertek met de auto ben ik dan te laat denk je?

  51. Ja, ik was een van de laatste en toen hadden ze nog iPad tot aan het plafond@ton:

  52. LOL, zojuist gewoon gekocht bij Mediamarkt

  53. @marc, bij welke mediamarkt? Ik heb net mediamarkt herzogenrath gebeld en die hadden geen 16 gig zwart WiFi meer. Ze hadden wel nog verschillende modellen met 4G.

    Hoe groot schatten jullie de kans in dat er nog iPads zijn tegen 6 uur of morgen in oberhausen?

  54. @Limburg15 idd bij Herzogenrath, hadden 2e lading binnen gekregen, alleen nog maar 4G…

  55. Heb de New iPad 32GB Wifi + 4G vandaag bij de Mediamarkt in hertzogenraht gekocht , er was maar een beperkte voorraad .

  56. 11.00 uur bij Apple store Oberhausen. Rijen tot buiten. MediaMarkt Essen, 8 KM verder: niemand in de winkel, iPads voor het oprapen. 16GB 4G zwart gekocht.

  57. Zou dit dan betekenen dat ik volgende week vrijdag rustig naar de Applestore in Amsterdam kan gaan zonder in de rij te staan? Zucht ik wil hem zo graag! Ipad 1 verkocht en zit nu zonder! Erg he!

  58. Origineel geplaatst door Rietman
    11.00 uur bij Apple store Oberhausen. Rijen tot buiten. MediaMarkt Essen, 8 KM verder: niemand in de winkel, iPads voor het oprapen. 16GB 4G zwart gekocht.

    Ook wifi-only’s?

  59. Wij zijn van plan morgen naar Duitsland te rijden voor de nieuwe ipad, waar kunnen we volgens jullie het beste te recht en hebben we de beste kans?

  60. In Nederland zal het denk ik zo gaan:

    Iedereen gaat naar de Apple Store in A’dam, die een aardige voorraad zal krijgen… Maar ik denk ook dat een kleiner deel naar een reseller zal gaan! Daar zullen ze wel minder voorraad krijgen maar wel aardig wat… (Voldoende vraag/aanbod) Ik ga hem gewoon bij een reseller halen volgende week! Het model dat ik wil (en dat Gonny ook heeft) 64GB 4G Wit zullen niet veel mensen kopen denk ik.

    Ik ben benieuwd naar de eerste video’s, en iedereen veel plezier ermee!

  61. Ik heb zojuist gebeld met Oberhausen. Er is een voorraad tot aan het plafond, alleen de 32GB is uitverkocht. 16 en 64 gb wit en zwart zijn er zat. Er is vrijwel niemand meer in de winkel, dus het lijkt me geen enkele stress waard, morgen of de dagen erna zijn er nog zat nieuwe ipads. Alleen voor de 32 Gb moet je een paar dagen wachten zei de medewerker. De opkomst was rond de middag weer weg, de hype is minder groot. Dus…. ik reis morgenvroeg wel even heen-en-weer! 🙂 updates via twitter: @hanaltena

  62. @Francois: Het beste bij de Mediamarkten. Die hebben nog genoeg voorraad, ik ben geslaagd in de mediamarkt Herzogenrath. In Aken schijnt ook nog genoeg te zijn:)

  63. @Han: Thanks voor de informatie. Balen dat de 32gb er niet meer is. Ook niet de 4G? Die wilde ik morgen halen. Anders ga ik langs electronicaketens.

  64. Ben van plan om morgenavond naar Oberhausen te gaan voor een 64GB 4G wit, hoe schatten jullie de kansen in?

    Weet iemand of je behalve met de creditcard ook met de pinpas of contact kunt betalen in Centro Oberhausen?

  65. Ben van plan om morgenavond Centro Oberhausen te bezoeken voor een 64GB 4G wit. Hebben jullie enig idee of ik dan nog kans maak op deze versie?

    Kun je bij Apple Oberhausen trouwens naast de creditcard ook betalen met de pinpas of contant?

  66. @Han:

    Hadden ze ook wit 64Gb-4G ??
    ik hoor het graag

  67. Vandaag de 64GB wifi IPad3 zwart gereserveerd bij IFactors in Breda. Zaterdagochtend 24 maart lekker op mijn gemakkie ophalen..

  68. Ik kom er net vandaan. Veel uitverkocht. Wilde ook de 64gb hebben… Helaas met lege handen Naar huis… Advies medewerker: bel morgenochtend eerst even….@Joop:

  69. Ik kom er net vandaan. Veel uitverkocht. Wilde ook de 64gb hebben… Helaas met lege handen Naar huis… Advies medewerker: bel morgenochtend eerst even..

  70. Ik kom er net vandaan. Veel uitverkocht. Wilde ook de 64gb hebben. Helaas met lege handen Naar huis. Advies medewerker: bel morgenochtend eerst even.

  71. Zojuist bij mediamarkt nordhorn gehaald! Hadden nog meerdere met 4g, zowel 16, 32 als 64 GB.. Rustig, geen wachtrijen en vlak over de grens!
    FF bellen vantevoren en ze willen hem voor je reserveren..

  72. Origineel geplaatst door Newipadownerjonge
    Zojuist bij mediamarkt nordhorn gehaald! Hadden nog meerdere met 4g, zowel 16, 32 als 64 GB.. Rustig, geen wachtrijen en vlak over de grens! FF bellen vantevoren en ze willen hem voor je reserveren..

    Weet je ook of ze Wifi only hebben?

  73. Verwarrende berichtgeving over Oberhausen Applestore. Volgens Han waren er nog voorraden tot aan het plafond… en Rob zegt dat er veel al uitverkocht was.

  74. Niks verwarrend hoor met 4g nog verkrijgbaar alleen met wiki geen exemplaren….@Newipadownerjonge:

  75. Niks verwarrend hoor met 4g nog verkrijgbaar alleen met wiki geen exemplaren…

  76. Kom net uit oberhausen vandaan, vanmiddag rond 16:00 gaan rijden en rond 18:30 bij de apple store.

    Was toen erg rustig, geen lange queue (er waren 4 of 5 mensen voor mij).

    De 32GB met alleen wifi waren al weg, wel nog 32GB met wifi en 4G beschikbaar. Verder ook nog 64GB versie beschikbaar op dat moment. (beide varianten).

    Toen ik weg ging stond er weer een redelijk rij, denk niet dat het zin heeft om morgen langs te gaan aangezien de voorraden op de tafels af aan het nemen waren. Misschien dat er nog achter iets lag maar dat heb ik niet kunnen zien.

  77. @Steven:

    32gb niet meer, 16 gb misschien maar volgens mij alleen met 4G

  78. Iemand die niet kan wachten en NU een 32GB Wifi zwart wil bezitten ?

  79. uiteraard met bon..

  80. Wat een walchelijke kop heeft dat manwijf op die foto zeg…

    Dat zo’n misbaksel een Apple product mag aanraken, opa Steve draait zich spontaan om in zijn graf zijn graf!

    Ik sla hem dit jaar even over……

  81. Wat een walchelijke kop heeft dat manwijf op die foto zeg…

    Dat zo’n misbaksel een Apple product mag aanraken, opa Steve draait zich spontaan om in zijn graf!

    Ik sla hem dit jaar even over……

  82. Zou de Apple store in Oberhausen maandag weer nieuwe voorraad krijgen ?

  83. @Ugly:

    Geloof dat je nu een vreselijke fout maakt meneer/ mevrouw ugly. Of had je het niet over de foto boven aan deze pagina? Mag het hopen van niet!!!

    Misselijk persoon ben jij!!!

  84. Origineel geplaatst door Ugly
    Wat een walchelijke kop heeft dat manwijf op die foto zeg…Dat zo’n misbaksel een Apple product mag aanraken, opa Steve draait zich spontaan om in zijn graf!Ik sla hem dit jaar even over……

    Durf je dat ook tegen deze dame te zeggen face to face.
    En waarom heb je de naam ugly? Zegt meer dan genoeg denk ik zo! Ik hoop dat de moderators van deze club ugly niet meer toestaan op dit forum!

  85. @Ugly: LOL…….iets genuanceerder had gemogen, bloggen kan ze, maar daarbuiten heeft ze geen talent om te verschijnen via andere media!!

  86. @Ugly: iets genuanceerder had gemogen, bloggen kan ze, maar daarbuiten heeft ze geen talent om te verschijnen via andere media!!

  87. @ugly iets genuanceerder had gemogen, bloggen kan ze, maar daarbuiten heeft ze geen talent om te verschijnen via andere media!!

  88. Mag hopen van wel , oke @ugly iets genuanceerder had gemogen, bloggen kan ze, maar daarbuiten heeft ze geen talent om te verschijnen via andere media!!

    Origineel geplaatst door Fanboy1983@Ugly: Geloof dat je nu een vreselijke fout maakt meneer/ mevrouw ugly. Of had je het niet over de foto boven aan deze pagina? Mag het hopen van niet!!!Misselijk persoon ben jij!!!

  89. @Ugly

    Zeer respectloos! Personen als jij horen op dit forum niet thuis. Ga lekker in je zandbak spelen of zo..

  90. Ik heb al een pre-order staan vanaf de introductiedag! €150,- aanbetaald bij de Applestore en op 23 maart in de rij staan in de wetenschap dat ik er een heb!

  91. Ik heb al een pre-order staan vanaf de introductiedag! €150,- aanbetaald !

  92. Gisterenmiddag in Aken de kans gehad om even met “The new iPad” te spelen. Spijtig dat ik geen geld had om er 1 te kopen. Er kwam wel al een verkoper die vroeg of we 1 wilden kopen dus ik ga ervan uit dat ze er nog hadden en daar verschoot ik wel van. Ik merkte wel niet zoveel verschil met de iPad 2 maar aangezien ik nog geen iPad heb denk ik dat ik hem wel ga kopen. Enkel nog m’n ouders overtuigen.

  93. Gisterenmiddag in Aken de kans gehad om even met “The new iPad” te spelen. Spijtig dat ik geen geld had om er 1 te kopen, er kwam wel al een verkoper die vroeg of we 1 wilden kopen dus ik ga ervan uit dat ze er nog hadden en daar verschoot ik wel van. Ik merkte wel niet zoveel verschil met de iPad 2 maar aangezien ik nog geen iPad heb denk ik dat ik hem wel ga kopen. Enkel nog m’n ouders overtuigen.

  94. Ik sta nu bij Centro Oberhausen in de rij. Mannetje of 18 ofzo. Je krijgt een reserveringsbewijs en wordt dan persoonlijk de winkel in begeleid en geholpen. Er staat best wat voorraad, maar de stapels reiken zeker niet meer tot aan het plafond.

  95. @Ray:

    32 GB + 4G misschien nog?
    Durf de reis van 2 uur niet aan, om met lege handen terug te komen!

  96. Net terug van MM eschweiler! Ze hadden nog alle types. Ik had net wel de laatste twee zwarte 16gb Wifi only. Toch zou ik even bellen voordat je besluit om te gaan. Succes allemaal!

  97. Origineel geplaatst door Cennie
    @Ray:32 GB + 4G misschien nog? Durf de reis van 2 uur niet aan, om met lege handen terug te komen!

    Wacht nog een week en ga dan, of bestel hem via internet.
    Dan word ie zo snel mogenlijk bezorgt zonder die stomme reistijd!

  98. Jazeker die stond er nog wel. Ik heb er een meegenomen. Nu ff leker spelen. 🙂 @Cennie:

  99. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @JJ: Nee. We zijn hier voor vakantie, gecombineerd met de SxSW-conferentie vorige week in Austin, TX waar we veel tijd met app-developers hebben doorgebracht. Werk en vrije tijd gecombineerd, dus niets materialistisch aan.

    Ik ben wel blij dat jullie er zo snel een hebben!
    Dan kunnen jullie lekker snel een uitgebreide review voor ons schrijven! 🙂

    Laat maar komen!

  100. Vanmiddag in de applestore Amsterdam gevraagd naar de a.s. vrijdag launch in NL. Ze zeiden dat er geen pre-order komt via de applestore website, maar dat je pas vanaf een dag later kan bestellen via internet met aantal weken wachttijd. Verder zeiden ze dat ze de grootste store van Europa zijn, en een aardig grote voorraad verwachten. Natuurlijk mocht hij niet laten blijken dat hij iets ‘zeker’ wist. Hij nam het aan. Ik kreeg de indruk dat ze redelijk zeker zijn van genoeg voorraad. Ik denk dat het niet nodig is om kei vroeg in de rij te gaan staan.

  101. Of dit is HET moment om je eerste iPad (2!!) te kopen. Scherpe prijzen zijn er nu, zeker refurbished exemplaren.
    Laten we eerlijk zijn: zijn de specs echt zoveel beter?!

  102. Helaas ik heb 2 x iPad 32gb wifi zwart en 2 x iPad 32gb wifi wit meegenomen uit oberhausen.. De witte zijn al weg en heb nog één zwarte wifi liggen..

    De LTE versie is totale onzin voor NL.. Aangezien kpn en vodafone pas eind 2012 de LTE test geplanned hebben staan. Voordat wij van dit netwerk gebruik kunnen maken is er alweer een nieuwe versie op de markt. Daarmee nog niet eens gesproken over de absurd hoge data-prijzen die we zullen betalen hiervoor.. Indien je een iPhone hebt gewoon je device JB en één van de tether-apps installen. Elk ander device kun je toch al je hotspot aanzetten..

    Moet er wel bij zeggen dat de 4 stuks incl die van mezelf allemaal het bekende gele scherm hebben in vergelijking met m’n iPad2. Zal wel weer wegtrekken hoop ik.. :-/

    Voor degene die vrijdag a.s. de beste kans willen hebben. Mediamarkt Amsterdam Arena / Rotterdam Alexanderium zullen gezien voorgaande lanceringen wederom de meeste iPad’s hebben..

  103. Voor mij het moment om mijn eerste iPad (2!!) te kopen.
    Die is nu erg scherp geprijsd, zeker als je een refurbished exemplaar koopt.

    Laten we eerlijk zijn: de specs van de nieuwe iPad zijn niet zo schokkend veel beter, toch?

  104. @Jhvos:
    Iedereen doet zo laagdunkend over die specs, maar alleen dat retina display is al een spectaculaire verbetering. Je kunt het vergelijken als de overgang als van video naar dvd, of van dvd naar blu-ray. Zeker voor Aziatische gebruikers zal de leesbaarheid van letters sterk verbeteren. Voor ons latijns schrift is het vooral mooi, maar ook bij PDF’s op de vorige iPad zie je dat tekst toch wat wazig kan zijn. Kun je je voorstellen wat een enorme verbetering het is om iets als 汉字/漢字 繁體中文 لأبجدية العربية, te lezen op de nieuwe iPad?
    Ik verwacht daarom dat de nieuwe iPad een groot succes in landen met dat soort schriften.

  105. Om eerlijk te zijn was ik nog prima tevreden met mijn iPad original. Heb de upgrade naar 2 dan ook overgeslagen. Reden om nu juist WEL een nieuwe te kopen is juist dat retina scherm. Ik lees graag ebooks, ik denk dat het met het nieuwe scherm veel mooier is en fijner leest. Overige specs zijn voor mij secundair, camera enzo. Zo zie je maar, niet iedereen vindt hetzelfde belangrijk. Ik hoop dat het enthousiasme meevalt, want ik heb eigenlijk niet zo’n zin om vrijdag heel vroeg op te gaan staan om in de rij te staan…

  106. Ik ga over een kleine 2 weken naar Amerika toe,. ik heb mijn iPad 1 verkocht.. en ben voor 1 week in Pittsburgh USA voor andere doeleinden,. en als ik daar ben wil ik ook wel een New iPad scoren OF als die niet op voorraad is dan maar een iPad 2.. want zit nu al een paar dagen zonder ipad.. ik mis hem toch wel. ik vind het de moeite waard om in amerika een iPad te kopen dan hier in nederland. ben alleen bang dat de New iPad overal daar is uiverkocht, hoe hoog schatten jullie mijn kansen in dat ik rond eind maart daar een iPad3 kan scoren in amerika?

  107. Origineel geplaatst door Roy
    Ik ga over een kleine 2 weken naar Amerika toe,. ik heb mijn iPad 1 verkocht.. en ben voor 1 week in Pittsburgh USA voor andere doeleinden,. en als ik daar ben wil ik ook wel een New iPad scoren OF als die niet op voorraad is dan maar een iPad 2.. want zit nu al een paar dagen zonder ipad.. ik mis hem toch wel. ik vind het de moeite waard om in amerika een iPad te kopen dan hier in nederland. ben alleen bang dat de New iPad overal daar is uiverkocht, hoe hoog schatten jullie mijn kansen in dat ik rond eind maart daar een iPad3 kan scoren in amerika?

    Ik woon in Amerika en heb net bij Best Buy de nieuwe iPad gehaald. Helemaal geen rij of voorraad problemen, dus wanneer jij hier komt zul je geen enkel probleem hebben met het vinden van een iPad 🙂

  108. @Klik Hier:
    Hmm… 汉字/漢字 繁體中文 لأبجدية العربية,……
    Ik denk als een chinees dit moet lezen hij toch wel een probleem heeft… Met of zonder retina scherm.
    Of hij moet ook arabisch kunnen lezen

  109. In nog geen 100 jaar dat ik voor een apparaat in de rij ga staan, of een eind ga reizen. PostNL levert ‘m maar fijn bij mij aan de deur af haha :).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.