Reacties voor: Zo kan een iPad met smallere schermranden eruit zien

Hoe kan de iPad van 2018 eruit zien, als Apple smallere schermranden, Face ID en andere vernieuwingen uit de iPhone X gaat toepassen? Deze afbeeldingen werpen een blik in de toekomst.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Er hoeft geen eens een notch want er moet toch maar wat camera’s erin niet de speaker grill etc dus easy die kunnen in de scherm randen 😀

  2. Mooi ontwerp, maar als OLED niet mogelijk is denk ik dat de afgeronde scherm hoeken ook niet gaan lukken

  3. Het ziet er wel erg mooi uit. Maar ik heb al de 2017 versie, heel tevreden mee!!

  4. Origineel geplaatst door Maarten
    Mooi ontwerp, maar als OLED niet mogelijk is denk ik dat de afgeronde scherm hoeken ook niet gaan lukken

    Jawel hoor. LG Q6 smartphone heeft ook afgeronde hoeken en smalle randen met een lcd.

  5. Het lijkt mij dat met een iPad met smalle randen je constant met je vingers onbedoeld op het scherm komt. Vooral in landscape waar je door het gewicht van de iPad toch wel wat grip nodig hebt. Maar zien het in de toekomst wel en inmiddels kom ik voorlopig wel uit de voeten met mijn 10,5” iPad Pro.

  6. @Nick Seamore: Dat is nu al zo met de Pro 10.5, maar er is uitstekende palm rejection dus maakt het niets uit.

  7. Afgeronden randen zouden wel kunnen met een active lcd toch?

  8. Nick heeft wel gelijk. Mijn iPad Pro (12 inch) is veel groter en zwaarder dan mijn iPhone. De iPhone heb ik als het ware tussen mijn duim en vingers. Dat lukt niet met de iPad. Die moet je echt aan de randen vasthouden. Dat kan nu goed met de bezel; als die er niet meer is zit je steeds met de vingers op het scherm.

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. Mooi ontwerp. Maar het ontwerp wordt altijd een beetje teniet gedaan door het home screen. Waarom nog altijd die enorme ruimte’s tussen de apps?? Laat ons dat zelf toch gewoon bepalen!! Ziet er zo 2006 uit allemaal.

  11. Ik hoop het niet, want dan moet ik deze kopen 🙂

  12. Origineel geplaatst door Nick Seamore
    Het lijkt mij dat met een iPad met smalle randen je constant met je vingers onbedoeld op het scherm komt. Vooral in landscape waar je door het gewicht van de iPad toch wel wat grip nodig hebt. Maar zien het in de toekomst wel en inmiddels kom ik voorlopig wel uit de voeten met mijn 10,5” iPad Pro.

    Dit is al zo sinds de iPad mini. De software lost dit probleem voor je op 👌🏻

  13. @Kees: Moet? Omdat?

  14. Hopelijk dan toch wel 5 apps op een rij op het home screen?

  15. Ik heb met de iPad 10.5″ al geregeld dat vastpakken het beeld onbedoeld om hoog- of omlaagscrollt. Je moet het ding nog wel ergens kunnen vastpakken!

  16. Met de 10,5” heb ik er zelf nauwelijks last van maar zo te lezen zijn deze ervaringen verschillend dus nog smallere randen zie ik niet zo zitten.

    De palm rejection werkt inderdaad prima maar je duim komt akelig dicht bij het scherm en denk dat de mensen die last hebben van onbedoeld scrollen daar een probleem mee hebben.

  17. Als deze er komt, sta ik vooraan in de rij. Wat een pracht apparaat!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.