Reacties voor: iPad Pro: analisten voorspellen nog dit kwartaal een zakelijke iPad

Volgens analisten gaat Apple een iPad Pro uitbrengen, een zakelijke versie van de iPad die op een aantal punten is verbeterd. Er komt een beter scherm in, twee HD-camera's en een aantal andere verbeteringen zoals 4G in plaats van 3G.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. hebben! Ik heb de iPad 2 overgeslagen, maar de iPad 3 (of iPad Pro zo je wilt) wordt een mooie opvolger voor m’n iPad 1 )

  2. Hmm, dat Apple meer geld wilt voor een iPad kan ik me voorstellen en dat dit een goed ‘excuus’ is(wat eigenlijk de iPad 3 moet zijn voor ongeveer dezelfde prijs als de iPad 2, gewoon een half kaar eerder uitbrengen onder de naam dat dit een ‘Pro’ versie is).
    Maar volgens mij gaat de verkoop van de iPad 2 nog als een gek & die zullen onwaarschijnlijk flink dalen met een 2e versie && wat voor iPad komt er volgend jaar dan?? Of word dan de iPad Pro goedkoper naar de normale prijs?

    Ik moet het nog maar zien, ik vind het niet des Apples om dit te doen.. Zeker omdat ze ook met de iPhone al ‘achterlopen’

  3. Ik ben nu in miami en heb net gisteren mn ipad 2 gekocht. En de ipad 2 is nauwlijks 4 maanden oud, het zou dom zijn als er nu al een nu kwam. Ook voor alle anderen die nu de tweede versie hebben gekocht. Ohja, als je een ipad wilt kopen, doe het in zmerika. Ik heb de witte wifi only 16 gb voor 369 euro gekocht in de applestore. (538 dollar incl.) en smartcover groen voor 27 euro. Dus doemaar in amerika..en douane laat tot 430 euro toe dus. Doenietnzo dom, gwoon amerika.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.