Reacties voor: iPad Pro 9.7 kopen in Nederland en België

De iPad Pro is vanaf 4 april in Nederland en België verkrijgbaar. De kleinere iPad kreeg vooral lovende recensies in de buitenlandse media, met als pluspunten de Apple Pencil, speakers en kracht.
Lees het complete artikel → iPad Pro 9.7 kopen in Nederland en België
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. De bezorger is onder weg! (pencil komt uit USA dus nog even wachten.
    Ben benieuwd naar de verbeteringen tov de Ipad2

  2. Ik weet het niet hoor, maar bij de Apple stores is nog helemaal niks verkrijgbaar.

    Ik wil hem daar graag bestellen en ophalen, maar lees de hele dag al “niet beschikbaar voor ophalen”.

  3. Pre-order bij Apple voor de tweede keer uitgesteld. Leverdatum was 1 april, werd 4 april en is nu wederom uitgesteld naar 7 april.
    Ik kan er maar niet aan wennen…….

  4. Reeds op te halen of te bestellen in de applestore

  5. Bij mij niet. Ik kan hem alleen laten bezorgen, afhalen is bij mij nog steeds niet mogelijk.

  6. Ik heb mijn ipad pro vorige week bestelt bij de online apple store en vandaag om 10:30 werd ze thuis door dhl afgeleverd.

  7. Heb m’n Pro 9.7 met Pencil en Keyboardcover al sinds afgelopen donderdag. 🙂 Top ding.

    Had de mazzel dat ik in Leeds UK moest zijn voor m’n werk. Ben om 8:45u naar de AppleStore gegaan en daar stond een man of 20. De rijen werden opgesplitst in support en sales. Toen bleken er nog maar 10 man voor me te zijn. 7 voor de SE en 3 voor de iPad. Ze zeiden dat ze ‘behoorlijk’ voorraad gekregen hadden van zowel SE als Pro. Denk dat het maandag dus niet zo erg stormloopt in Amsterdam…

  8. Ik kreeg mijn iPad net om 13.30. Op zich een beetje een non-event want heel veel van mijn Air verschilt hij niet. Mijn man zal wel heel blij zijn dat hij nu eindelijk zijn iPad 2 voor mijn Air kan ruilen.

  9. @Jeroen O: Waarom kies je voor Apple stores en niet voor A-Mac.
    Bij A-Mac krijg je 3 jaar garantie.

  10. @J@n: Ik vind het wel prettig dat als er een probleem is, dat ik dan binnen kan lopen en dat ze er meteen naar kunnen kijken en eventueel meteen repareren of omwisselen.

    In plaats van dat ze hem op moeten sturen en dat je hem dan twee weken ofzo kwijt bent.

    Niet dat ik ooit wat met mijn iPhone of iPad gehad heb, maar het gaat om het idee.

    Ik stoor me alleen een beetje aan het bestelproces. Bij een normale webshop kan je een bestelling plaatsen en krijg je een mail wanneer het klaar ligt.
    Bij Apple moet er blijkbaar eerst voorrraad zijn voordat je uberhaupt kan bestellen. En laten bezorgen is geen optie, want ze kunnen alleen leveren op tijden dat ik niet thuis ben.

  11. Belangrijkste feature van de iPad Pro is dat de Air 2 goedkoper is geworden.
    Dit ding is ergens op de afdeling Sales ontstaan naar aanleiding van de vraag “Hoe kunnen we het ding met gebruikmaking van uitsluitend bestaande technologie toch duurder maken”

  12. Ik ben trouwens teleurgesteld over de multitasking. Ik dacht dat ik twee apps naast elkaar kon draaien, maar ik kan alleen net als op mijn Air 1 tijdelijk een appje op eenderde van het scherm krijgen. Doe ik iets verkeerd?

    /edit: laat maar, ik heb het al gevonden.

  13. De ipad pro en iPhone SE zijn niets meer dan matige uitbreiding van het assortiment voor de veel eisende publiek en het sussen ervan..daarom heeft apple er ook niet veel aandacht aan besteed want hun focus ligt op de iphone 7 en andere aankomende producten..

  14. Twijfel erg tussen de air en de pro. Weet niet wat ik moet kiezen en vind de verschillen erg klein. Ook als je naar de benchmarks kijkt is de pro niet echt heel veel sneller e.d. En fotos maak ik niet met de ipad maar met de iphone.

  15. Ik twijfel ook tussen de Air en de Pro, hoewel ik meer neig naar de pro. Ik ben alleen nog op zoek naar een review waarbij men de pencil gebruikt als notitieblok. Schetsen doe ik niet, maar aantekeningen tijdens een bespreking vind ik wel interessant.

    In het verleden heel veel pennetjes gebruikt, waaronder de Jot Script pro, maar het was allemaal flut.

    Snelheidsverschil merkte je in het begin ook niet tussen de Air en de Air2, maar nu er softwareupdates geweest zijn, merk je de traagheid zeker wel.

  16. @Jeroen O: ook als je bij AMAC koopt kun je zonder problemen bij Apple binnenlopen, alleen het derde jaar niet.

  17. Zaterdag bij Apple Oberhausen opgehaald, kwam van een iPad Air. Nu weer heerlijk snel, mooi helder en scherp scherm. Pencil nog even wennen. Kost wat bij elkaar maar happy mee!

  18. Vandaag ontvangen, de pencil had ik al op voorhand in huis, het keyboard duurt nog 1 tot 2 weken. Prachtig ding, Apple pencil is zalig!

  19. @Ed: Nouja, het is al niet meer nodig. Aan het eind van de middag kon ik toch een exemplaar reserveren.Net even op de motor naar Amsterdam gescheurd* en voor de ingang van de apple store geparkeerd en ben nu de trotse eigenaar van een iPad pro 9,7″* niet letterlijk natuurlijk

  20. Mediamarkt heeft hem nog niet, pas later deze week, vertelde ze me vanmorgen in Breda.

  21. Ik ben vandaag voor de Champions League wedstrijd in Barcelona, en heb er vanochtend een opgehaald in de plaatselijke Apple Store, gisteren hadden ze hem nog niet. Alleen het keyboard is nog niet leverbaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.