Reacties voor: iPad Pro 2018 benchmarks kunnen zich meten aan de MacBook Pro

De A12X chip in de iPad Pro is een snelheidsmonster. Dat blijkt nu de eerste benchmarks beschikbaar zijn gekomen. De scores komen dicht in de buurt van de nieuwste Intel Core i7 MacBooks die veel duurder zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Zolang de ipad pro geen trackpad ondersteund is dit voor mij geen vervanger…

  2. Ok, meteen de 12,9” 256 besteld na de keynote maar als ik lees dat alleen de 1TB modellen 6gb ram krijgen wordt ik er niet bepaald blij van. Sidenote..het is nog niet 100% bevestigd.

  3. Wat ik zo mis is Final Cut Pro X voor de iPad. iMovie is vaak te beperkt. LumaFusion is een goed alternatief, maar dan mis je weer Apple feel en ecosystem…. wat vinden jullie? Pad wordt steeds meer een alternatief voor MacBook pro

  4. Zoooo jammer dat er dan alleen iOS opstaat.

  5. De vraag die ik mij nu eigenlijk stel is, als het een waardige vervanger van een macbook wordt, kan ik nu wel een muis aansluiten? Is dit euvel eindelijk opgelost met deze iPad? Dat is namelijk wat ik mis met mijn huidige iPad pro.

  6. Origineel geplaatst door Ruud
    Zoooo jammer dat er dan alleen iOS opstaat.

    Check de app astropad maar eens;)

  7. Origineel geplaatst door Gany
    De vraag die ik mij nu eigenlijk stel is, als het een waardige vervanger van een macbook wordt, kan ik nu wel een muis aansluiten? Is dit euvel eindelijk opgelost met deze iPad? Dat is namelijk wat ik mis met mijn huidige iPad pro.

    Precies dit

  8. De iPad Pro zal nooit een vervanger zijn of worden van de MacBook Pro.

  9. Pas als je externe tools kunt gebruiken in photoshop en eventueel vanaf een externe schijf kunt gaan werken, pas dan ga ik het als een alternatief zien voor een macbook.

    Typen op een ipad is drama en omdat het idd nog steeds op ios draait is het voor mij gewoon een heel stuk duur papier om op te tekenen.

  10. Als Xcode, virtual box en de terminal applicatie op de iPad draaien, er een goede trackpad wordt ingebouwd in de hardwaretoetsenborden, Finder wordt geïntegreerd (met de zelfde functieomvang als binnen Mac os), multitasking wordt toegevoegd (dat splitscreen is leuk en aardig ….) dan wordt de iPad een alternatief voor de Mac Books. Nu is het inderdaad een mooi, heel duur, stuk papier en biedt weinig meerwaarde tov de huidige generatie iPhones.

  11. Ik heb voor het eerst sinds ze nieuwe producten aankondigen niet een steekje jaloezie als ik naar mijn huidige product kijk. (Wissel sowieso niet elk jaar om hoor!)

    Ik heb een geweldige iPad Pro 10,5 inch. Toetsenbord en pen erbij. Ik gebruik hem erg veel, al vervangt deze voor sommige taken echt geen macbook. Ik vind de prijs voor het volledige setje Pro, Toetsenbord/Pen echt way too much!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.