Reacties voor: iPad was ‘s werelds populairste tablet in 2017, ruim voor Samsung

In 2017 was de iPad met 43,8 miljoen verkochte exemplaren de populairste tablet wereldwijd. Samsung kwam met 24,9 miljoen stuks niet eens in de buurt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. En toch lijkt iedereen te zeiken op Apple. De cijfers liegen er echt niet om.

  2. Origineel geplaatst door iPineapple
    En toch lijkt iedereen te zeiken op Apple. De cijfers liegen er echt niet om.

    Als je bovenaan staat zeikt iedereen op je.
    Idem met batterij issue en bugs in software…krijgt alle aandacht. Let maar op…batterij issue passen ze allemaal toe en bugs in software ga ik het niet eens over hebben. Als je bovenaan staat doet iedereen er alles aan om je van het voetstuk te halen. Is niet erg. Zorgt alleen maar voor concurrentie en innovatie.

  3. Er komen sowieso nog maar amper tablets voor Android op de markt. Zelfs Google lijkt geen aandacht meer te besteden aan Android mogelijkheden voor tablets. Dus als je nog een tablet van hoge kwaliteit wilt hebben, is er eigenlijk nog maar een keuze en dat is de ipad. Google lijkt zich veel meer te richten op de Chromebooks. En daar draaien zo’n beetje alle apps uit de Playstore op.
    Dus voor elk segment wat wils. Alleen jammer dat je dan met verschillende systemen zit.

  4. Vergelijking tussen Apple en Samsung is mijn inziens geen vergelijking.. Apple is iOS , je zou vergelijking moeten maken met verkochte Android Tablets, ongeacht welk merk…

    Denk dat er vele malen vaker een Android tablet over de toonbank gaat dan een iPad.

    ik heb een overigens een iPad 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.