iPad mini 2021

Reacties voor: iPad mini 6 heeft oplaadproblemen [update: opgelost in iOS 15.6]

Apple is een onderzoek begonnen nadat bezitters van een iPad mini 6 klaagden over oplaadproblemen. Die problemen doen zich voor na het installeren van iPadOS 15.5. De update naar iPadOS 15.6 lost het op.

Reacties: 7 reacties

  1. In iPadOS 16 beta3 blijkbaar al opgelost , geen last namelijk van enige laadproblemen

  2. Wel raar dat dit in medio juli wordt opgelost… Je zal er maar last van hebben. Zoiets moet direct worden opgelost als je weet dat de fout bij Apple zelf ligt. Heel slordig van Apple!

  3. Ik heb nu 1 maand een mini6 met 256gb. Ook 15.5. Geen probleem met opladen. Gebruik bijgeleverde oplader Apple plus usb-c kabel. Betreft het niet kunnen opladen 64 en 256gb versies? Het zou niet moeten uit maken.

  4. Ik heb ook de mini maar nergens last van.

  5. Nergens last van

  6. Ik denk dat het probleem nog niet beschikbaar is in Nederland 🤪

  7. Volgens mij is het probleem er al enkele maanden en dus niet pas door 15.5 geïntroduceerd. Ik heb het probleem elke paar weken en dat al (volgens mij) gedurende enkele maanden. Ik installeer geen betas, maar update wel snel naar nieuwe versies die uit komen. Geen verwisselen van kabel of aan Mac hangen helpt. Ook reboot niet. Batterij moet gans plat gaan vooraleer hij opnieuw begint op te laden. Zoals op dit moment alweer. Nog even… 28%. Frustrerend.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.