Reacties voor: ‘iPad mini haalt grote iPad sneller in dan verwacht’

De iPad mini heeft de verkoopcijfers van de 9,7-inch iPad nu al ingehaald. Dit blijkt uit cijfers van marktbureau NPD Displaysearch.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. En terecht! De iPad Mini heeft precies het goede formaat voor de naam ‘iPad’

  2. Je ziet dus dat mensen duidelijk behoefte hebben aan een kleine compacte tablet voor onderweg en dat ze thuis of op kantoor toch liever de laptop pakken!

  3. Wacht maar tot de “grote ipad” het design van de mini over gaat nemen, als hij dan ook nog eens lichter wordt (~500gram). De mini gaat ook nog eens meer richting de “grote ipad” door toevoeging van een Retina display.

    Ik denk dat het dan een moeilijke keuze wordt voor veel mensen.

  4. Ik heb nog steeds the original iPad en wacht juist met grote interesse op de iPad5. Ik vind de mini-iPad veel minder interessant. Een “oude” iPad met een veel snellere processor, beter display (maar net zo groot) en lichter is alles wat mijn hart begeerd; nou ja, misschien dan mogelijkheid voor een SD-kaartje).

  5. Origineel geplaatst door Beloved
    Wacht maar tot de “grote ipad” het design van de mini over gaat nemen, als hij dan ook nog eens lichter wordt (~500gram). De mini gaat ook nog eens meer richting de “grote ipad” door toevoeging van een Retina display.Ik denk dat het dan een moeilijke keuze wordt voor veel mensen.

    Voor mij is het gewicht doorslaggevend, dus dan ruil ik mijn mini in voor de reguliere.

  6. Nooit een ipad mini zonder retina scherm (aangezien ik ipad met retina scherm (en iphone) gewend ben. Echter…mijn huidige 3e generatie ipad is alles behalve aan vervanging to maar als de 5e generatie ipad uitkomt en de nieuwe ipad mini (vast met retina scherm) dan wordt het moeilijk kiezen. Tenzij apple het gewicht van de ipad goed omlaag weet te brengen… Mijn inziens, ipad is fantastisch. Gebruik em zo veel!

  7. Verwachting verkoop iPad met 12% teruggeschroefd!
    Eerst verwachten ze 40+60 = 100 (miljoen) te verkopen. En nu 55+33 = 88. De iPad + iPad mini zorgen samen dus voor vraagdáling (zo is de verwachting)

  8. Ik denk juist dat een groot deel an de mensen die een iPad mini kopen, al een grotere iPad hebben: gezinnen met kinderen die ook met de iPad willen spelen.

  9. Ik had de “grote” iPad 1, maar als vervanger heb ik de mini genomen en daar heb ik absoluut geen spijt van, deze is zoveel draagbaarder, past in mijn jaszak, coor de grote moet ik een tas mee, maar als ik toch een tas mee moet nemen neem ik net zo lief mijn mbp mee 🙂 .

  10. @Niels: Nee hoor de laptop en zelfs veel desktops zijn ook thuis geen betere keuze. De ipad mini is ook op de bank de beste keuze. De laptops gaan het steeds zwaarder krijgen. Die bieden zelden toegevoegde waarde. Alleen voor applicaties waar nog geen ipad alternatief voor is, zoals het belastingprogramma.(?!) Het enige goede alternatief is m.i. een Imac met 24 of 27 inch scherm

  11. hoeveel kost de ipad mini want als hij evenveel als de gewone kost dan vind ik het onozel om te kopen.

  12. Ik wou ook graag de mini maar we wachten op de retina mini. Nog steeds blij met de Ipad 3 trouwens!

  13. @styno: Goedkoopste iPad mini is 335 euro. Goedkoper dan de ‘gewone’ iPad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.