Reacties voor: iPad heeft wereldwijd marktaandeel van 61 procent

De iPad heeft een marktaandeel van 61 procent in de wereldwijde markt voor tablets. Dat blijkt uit cijfers van DigiTimes. De meeste andere tablets die worden verkocht draaien op Android. In de tweede helft van 2011 zullen er nog meer tablets worden verkocht, schat DigiTimes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. dat is dan “down from 100%”. Ah ja, ze hebben zowat de categorie tablet heruitgevonden.

  2. Volgens mij is dit gewoon een dipje. Een dipje waarin mensen voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten en dan zo’n minderwaardige tablet van de concurrent kopen. Die komen er vroeg of laat heus wel achter dat de iPad niet voor niets deze hele tablet-hype in gang zette: het is de beste.

  3. Origineel geplaatst door Henk
    Volgens mij is dit gewoon een dipje. Een dipje waarin mensen voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten en dan zo’n minderwaardige tablet van de concurrent kopen. Die komen er vroeg of laat heus wel achter dat de iPad niet voor niets deze hele tablet-hype in gang zette: het is de beste.

    U moet eens wat vaker buiten uw hokje kijken. Ik heb een iPad 2 en ben er helemaal gek op, maar ik ontken niet dat er enkele zaken zijn die op de android gewoon beter te regelen zijn. Zoals de looks, iOS is inmiddels zo ongelofelijk saai aan het worden dat het gewoon gaat vervelen.
    Daarbij is de nieuwe Gingerbread update van androit erg mooi, ik had vanmiddag nog met één gewerkt.

    Natuurlijk is de iPad goed, en apple ook, maar doe niet zo dom en kinderachtig door te doen alsof Apple àlleen máár goed is. Windows 7 zit naar mijn idee veel beter in elkaar dan iOS, zo kun je aansluiten wat je wilt alles werkt gewoon als plug en play, daarbij zitten er ook veel handigheidjes in. Ik vind OSX op mijn AIR ook heel fijn, maar windows op mijn pc toch prettiger.

  4. Het aandeel iPad valt mij eerlijk gezegd nog wat tegen. Ik ken slechts één iemand met een BlackBerry Playbook (erg gaaf overigens als je een BB gebruiker bent) en voor de rest is het enkel iPad wat de klok slaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.