iPad Air 2 met draadloze verbinding.

‘iPad Air 3 iets dikker en breder dan iPad Air 2’

De iPad Air 3 zou iets dikker en breder worden dan de iPad Air 2. Nieuwe schematische tekeningen laten iets grotere dimensies zien van Apple's nieuwe iPad Air.

iPad Air 2 met draadloze verbinding.

Er zijn wederom schematische tekeningen van de iPad Air 3 opgedoken. Engadget maakt melding van nieuwe tekeningen, die ze ontvangen zouden hebben van een betrouwbare bron. Op de tekeningen zien we wederom de specificaties waar we eerder over schreven. De tekening laat ook zien dat de iPad Air 3 iets dikker en breder wordt dan de iPad Air 2.

‘iPad Air 3 wordt 0,05 mm dikker’

De iPad Air 2 is Apple’s dunste tablet tot nu toe en volgens de tekeningen die vandaag opgedoken zijn blijft dat ook nog wel even zo. De nieuwe iPad Air 3 zou in totaal 6,15mm dik zijn, wat 0,05mm dikker is dan de 6,1mm van de iPad Air 2. Ook qua breedte is de iPad Air 3 waarschijnlijk iets groter dan zijn voorganger: 169,6mm ten opzichte van 169,5mm. Dit verschil in breedte is vergelijkbaar met de iPhone 6 en iPhone 6s. Ook die verschillen 0,1mm qua breedte.

iPad Air 3-tekening toont dikkere en bredere iPad.

Dat de iPad Air 3 iets dikker en breder is dan de iPad Air 2, moet wat hoesjes betreft geen problemen opleveren. De iPhone 6-hoesjes passen immers ook op de iPhone 6s. Toch is het onwaarschijnlijk dat je iPad Air 2-hoes om de nieuwe iPad Air 3 kan, omdat ook deze tekening laat zien dat het nieuwe model vier speakers en een LED-flitser krijgt. Ook de Smart Connector van de iPad Pro is op deze tekening zichtbaar, zoals dit weekend bleek uit gelekte iPad Air 3-hoesjes.

De iPad Air 3 wordt naar alle waarschijnlijkheid in maart aangekondigd, tegelijk met de nieuwe iPhone 5se. Naast de LED-flitser, vier speakers en Apple Pencil-ondersteuning, zou de nieuwe tablet ook voorzien worden van een 4K-scherm en extra veel werkgeheugen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2016, 18:36
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad air 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.