iPad Air 2022 kleuren

Reacties voor: Pre-order iPad Air 2022: reserveren voor de beste prijs kan vanaf nu met deze tips

Vandaag is de pre-order van de iPad Air 2022 gestart. Dit nieuwe model biedt een aantal verbeteringen en is misschien voor jou wel de moeite waard als je op zoek bent naar een nieuwe snelle iPad. In dit artikel lees je alles over de pre-order van de iPad Air 2022 en waar je terecht kan voor het bestellen van de nieuwe iPad Air.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Passen de cases van de iPad air 2020 ook op het 2022 model? Ik ga op termijn voor een smart keyboard, maar wil de kosten even verdelen. Dus nu even een goedkoper hoesje er omheen ipv de originele van Apple.

  2. Volgens mij zijn ze een beetje doorgeslagen 700 euro voor een iPad die bijna hetzelfde is als de mini versie.

  3. Ik ben eruit. Het worden twee iPads met 256 Gb opslag. Een WiFi en een cellulair. Morgen tegen tweeën zit ik er klaar voor!

  4. Origineel geplaatst door Panzer_V
    Ik ben eruit. Het worden twee iPads met 256 Gb opslag. Een WiFi en een cellulair. Morgen tegen tweeën zit ik er klaar voor!

    Wat ga je daarmee doen als ik vragen mag?
    Twee stuks en ook maximaal geheugen

  5. @Sander: Ben ik niet helemaal met je eens. Deze versie heeft wel een  M1 chip die je ook in de iPad Pro en diverse Macs vind. Dus Pro prestaties voor een acceptabele prijs. En wat dan nog, hij wordt toch wel verkocht. Hiermee loopt iedere iPad in de pas van de huidige line-up. Behalve de goedkopere versies.

  6. @J. Jansen: de huidige iPads van mijzelf en mijn vrouw vervangen. De oude gaan naar de kids. 64 Gb opslag is te weinig, wij hebben nu 75 per iPad in gebruik. Aangezien er geen 128 versie is dan maar de 256.

    Cellulair is handig voor mij. Heb er toch al een gratis data abonnement voor.

  7. Yes! Het bestellen is gelukt.

    1x air blauw 256GB + cellulair (levering tussen 28 maart – 4 april)
    1x air paars 256GB wifi (levering 18 maart)

    Uiteraard met inscriptie.

    De pencil 2 bestel ik later. Volgende week ben ik op vakantie. Dus ik hoop al dat ze niet op zaterdag de 2e keer langskomen maar gewoon op maandag pas weer. Dit ivm de air paars die de 18e voor het eerst aangeboden gaat worden.

  8. Allemaal mooi spul. Ik merk dat ik steeds meer geld kwijt ben nu ik aan Apple producten verslaafd ben geraakt. Het is begonnen met een Macbook air, daarna iPhone 13 pro, een Watch, Mac Mini voor mijn werkplek, Apple TV…..
    Maar, waar ik nog steeds zeer onder de indruk van het gemak waarmee al deze apparaten combineren en hoe snel alles up and running is: wat een verschil met mijn android / windows combinaties die ik voorheen gewend was.

    Zo’n iPad is ook heel verleidelijk- maar waarom heb ik deze eigenlijk nodig? ach misschien moet ik dat ook maar gewoon proberen.

  9. Dacht de nieuwe Air te kopen van 256GB. Tot ik ontdekte dat voor €10,50 meer de IPad Pro 128GB 2021 te koop is bij Amazon. Dat lijkt me dan toch een betere deal.

  10. @Sander: In 2017 kocht ik nog een iPad Pro voor dat bedrag inderdaad 🙂

  11. Origineel geplaatst door Kai
    @[Sander](#comment-887012): In 2017 kocht ik nog een iPad Pro voor dat bedrag inderdaad 🙂

    Wel jammer dat er waarschijnlijk geen goede opvolger komt vd Pro, ik vraag me echt af wat de nieuwe specs gaan zijn van deze (geen mini led voor de 11”) aangezien m’n huidige iPad Pro (2021) met M1 al behoorlijk overkill is voor iPadOS.
    Die heb ik net in februari kunnen kopen voor €800 (256GB, 2 maanden jong), erg blij met deze deal!

    Misschien moet ik me aanwennen om niet meer standaard de nieuwste te kopen, hoe verleidelijk dit ook is. De waarde voor eventuele inruil behouden  devices toch wel.
    Ik verkocht m’n iPad Pro 2020 (Apple A12Z Bionic) in januari voor€750 na bijna anderhalf jaar gebruikt.

    M2 voor de nieuwste Pro zou geweldig zijn, mits deze op MacOS zal draaien, maar of dat zal gebeuren?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.