Reacties voor: iPad Air 2 steeds vaker uitverkocht, winkeliers bereiden zich voor op ‘iPad Air 3’

De voorraden van de iPad Air 2 raken op en dat wijst op nieuwe modellen. Maar wordt het een iPad Air 3 of kiest Apple uitsluitend voor Pro? En gaan ze de iPad mini dit jaar uitfaseren?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik weet uit een goede bron dat Apple aanheeft geen iPads te kunnen leveren omdat Samsung niet genoeg schermen aan kan leveren bij Apple. En dat zou de reden zijn waarom er maar mondjesmaat word uitgeleverd

  2. Het zou mij niet verbazen als de iPad Air 2 gewoon blijft maar goedkoper wordt, de huidige iPad Pro 9,7 ook goedkoper wordt, en er een nieuwe iPad Pro 10.7 komt.

  3. Slecht leverbaar? Ja bij Apple zelf, maar ff google levert je vele partijen op die binnen 24 uur leveren, ( zelfs bij jullie partner CB is de 32GB leverbaar dorect) valt dus allemaal wel mee. Lijkt meer een gekleurd verhaal om de geruchten machine over de nieuwe ipad te starten.

  4. @Henk: Beste Henk, bedrijven die zeggen dat ze binnen 24 uur kunnen leveren moeten het eerst nog wel waarmaken. Ik wacht nog steeds op een bestelling (smart tv) van de Mediamarkt. Die zou zou binnen 2 tot 8 dagen geleverd worden en ondertussen zijn we 15 dagen verder.

    Belachelijk, op de website zetten ze het op ‘voorraad’

    Allemaal verkooptechnieken. Vertrouw er niet op!

  5. @Roelof: daar heb je het ook over een winkel… Ondanks dat mijn tv er vandaan komt en hij beweerde dat ie 100Hz was en ik na Googlen erachter kwam dat dat niet zo was en hen terug bracht en een andere uitzocht maar excuses ho maar

  6. @Justin w: ja, inderdaad aan goede informatie voorziening in de winkels ontbreekt het er ook nog weleens aan. Des te belangrijker om het zelf allemaal van tevoren goed uit te zoeken of het apparaat bij je wensen past en beslist niet alleen op de ‘gladde’ praatjes van de verkopers af te gaan. En nu heb ik het nog niet eens over dat dezelfde televisie inmiddels na de BTW-Actie 114 euro in prijs omlaag is gegaan (apart want de prijzen gaan vóór de btw actie zelden omlaag)

    Tsja…..de Mediamarkt daar kan ik inmiddels bij a een boek over schrijven.

  7. Dit zou voor het onderwijs weer een ramp zijn. Net de werving achter de rug, een Air 2 is al prijzig en dan mogelijk een nieuwe versie…. Apple aub niet nu.

  8. @Roelof: inderdaad! Moest op mijn iPhone 7 Plus al bijna 3 maanden op wachten terwijl op site van Mediamarkt 2 weken als levertijd stond.

  9. De iPad Air 2 was echt heel slecht leverbaar in de maand januari.
    Nu heeft CB sinds een week ze weer op voorraad maar ze zullen wel weer snel op zijn.
    Ik koop er per maand zo’n 50 a 60 stuks voor mij bedrijf en ben blij dat ik voor deze maand mijn voorraden heb kunnen kopen.
    Was zeker geen gerucht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.