Reacties voor: ‘iPad 5 in derde kwartaal, iPad mini 2 tijdens de feestdagen’

Aziatische industriesite Digitimes stelt dat de iPad 5 in het derde kwartaal van 2013 zal verschijnen, gevolgd door een iPad mini 2 rond de feestdagen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Wat een onzin zeg, de meeste ipad worden rond de feestdagen gekocht dus als de ipad mini 2 dan wordt uitgebracht zal dat alsnog de verkopen van de grote ipad flink beïnvloeden, niet iedereen koopt alles op de release datum, alleen de hardcore fans en die kopen toch alles wat apple maakt.

  2. Origineel geplaatst door lars
    … niet iedereen koopt alles op de release datum, alleen de hardcore fans en die kopen toch alles wat apple maakt.

    Nu laat je het klinken alsof de fans het niet utimaakt wat ze kopen, als het maar van Apple is. Dat als Apple uitkomt met iets heel slechts, ze het nog steeds kopen. Totale onzin, de fans kopen alles wat GOED is. En de laatste 12 jaar is vrijwel alles wat Apple maakt erg goed. Dus dan kan het lijken dat de fans gewoon blind alles kopen, maar dat is dus gewoon niet waar.

    Maar goed, nu weer on-topic. Kom maar op met iPad mini! Ik ben wel toe een een upgrade! Ik wil weer Retina!!

  3. Al jaren ben ik trouwe koper van de ipads, iphones en andere Apple apparatuur.
    Graag had ik een mini met retina willen hebben maar vind de release gister van de Samsung tab 8.0 erg interessant. Hopelijk voelt die ook solide en ga die maar eens proberen. Ik ben sowieso blij dat er betere concurrentie ontstaat waardoor wij als consument uiteindelijk betere producten krijgen. Apple stuit me soms wat tegen de borst met hoe ze alles willen bepalen maar het zijn wel mooie apparaten.

  4. Ik vind het een beetje onzin van die retina..
    Heb n iPhone 5 en n iPad 2 maar heb nooit het gevoel van oew slecht beeld op m’n iPad. Terwijl de iPad mini nog scherper beeld heeft.

  5. Origineel geplaatst door Joris: Al jaren ben ik trouwe koper van de ipads, iphones en andere Apple apparatuur.
    Graag had ik een mini met retina willen hebben maar vind de release gister van de Samsung tab 8.0 erg interessant. Hopelijk voelt die ook solide en ga die maar eens proberen. Ik ben sowieso blij dat er betere concurrentie ontstaat waardoor wij als consument uiteindelijk betere producten krijgen. Apple stuit me soms wat tegen de borst met hoe ze alles willen bepalen maar het zijn wel mooie apparaten.

    Wanneer je de ‘werking’ van Apple gewend bent… Laat ik het zo zeggen:
    Ik sta er niet eens bij stil om naar een andere manier van werken te gaan, omdat het gewoon – nagenoeg – perfect werkt.
    Ik sta zeker open voor alle andere merken. Maar om nu voor een ander systeem te gaan… Nope.

    En dat tegen de borst stuiten… Dat snap ik al helemaal niet… Ze doen al JAAAAAREN hetzelfde.

  6. Jullie moeten nu toch echt eens stoppen om elk gerucht te plaatsen als zijnde de waarheid.

  7. Blabla, en inmiddels heeft intel de 4e gen uitgebracht… en dat retinascherm is pure onzin net als 4k……. 80% van de apps zijn onzin…. gewoon een atari en samsuning en anderen knallen er overheen. 2jaar oude oude producten zij Nog niet klaar voor mijn lighting aansluiting. Wat koop je nou eigenik…..apps….an boven toe aangegeven op een traag padje met een piemelgeheugentje…. programmeertaal? Fucking zonde van het geld

  8. @stef:

    Een bril helpt. Maar het scheelt je wel geld idd. Waarschijnlijk hoef je dan ook geen hd tv te kopen, maar volstaat een sd tv.

    Ik kan echt niet meer terug na retina, op de oude ipad zit ik gewoon pixels te tellen.

  9. Ik gebruik al jaren apple 🙂 zowel iphone, mac, ipad… en ik moet je wel gelijk geven, ik zou ook niet meteen naar een ander systeem willen gaan. Maar dat het PERFECT werkt, daar ben ik niet meer akkoord. Waarom kan ik met mijn iPad 3 niet meer airprinten? Mijn printer is nochtans nieuw, en toch vindt mijn iPad die niet … oh, en 50% van de tijd vindt mijn iPhone die printer ook niet … maar als ne windows dat probeert, dan werkt het direct …

    Origineel geplaatst door Dennis
    Origineel geplaatst door Joris: Al jaren ben ik trouwe koper van de ipads, iphones en andere Apple apparatuur. Graag had ik een mini met retina willen hebben maar vind de release gister van de Samsung tab 8.0 erg interessant. Hopelijk voelt die ook solide en ga die maar eens proberen. Ik ben sowieso blij dat er betere concurrentie ontstaat waardoor wij als consument uiteindelijk betere producten krijgen. Apple stuit me soms wat tegen de borst met hoe ze alles willen bepalen maar het zijn wel mooie apparaten.Wanneer je de ‘werking’ van Apple gewend bent… Laat ik het zo zeggen: Ik sta er niet eens bij stil om naar een andere manier van werken te gaan, omdat het gewoon – nagenoeg – perfect werkt. Ik sta zeker open voor alle andere merken. Maar om nu voor een ander systeem te gaan… Nope.En dat tegen de borst stuiten… Dat snap ik al helemaal niet… Ze doen al JAAAAAREN hetzelfde.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.