iPad 3G vanaf vrijdag 30 april verkrijgbaar in de VS

De 3G-modellen van de iPad zullen vanaf vrijdag 30 april verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten. Dat maakte Apple vanmiddag via een persbericht bekend.

iPad 3GDe 3G-modellen van de iPad zullen vanaf vrijdag 30 april verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten. Dat maakte Apple vanmiddag via een persbericht bekend. Mensen die al eerder een iPad 3G besteld hebben, kunnen hun exemplaar volgende week vrijdag verwachten. Op diezelfde dag zal de iPad 3G vanaf 5 uur ‘s middags ook bij Apple’s eigen winkels verkrijgbaar zijn.

Eerder deze week werd al duidelijk dat nieuwe orders voor de iPad 3G rond 7 mei verzonden worden. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de grote vraag naar het apparaat, zoals Apple onlangs in een media advisory heeft aangegeven. Uit het persbericht wordt niet duidelijk of de regel ‘twee per persoon’ net als voor de iPad Wi-Fi ook voor de iPad 3G geldt, maar vermoedelijk is dat wel het geval.

Apple onderstreepte ook nogmaals dat de iPad vanaf eind mei verkrijgbaar zal zijn in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Vanaf 10 mei worden de internationale prijzen bekendgemaakt en is het in die landen ook mogelijk om pre-orders te plaatsen. Vanaf 10 mei zullen we dus weten wat de europrijs van de iPad zal bedragen, al blijft het onduidelijk wanneer we de iPad in Nederland kunnen verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2010, 16:19
Categorie Providers
Onderwerpen internationaal, ipad 3, kopen, vs, wi-fi

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.