iPad 2022 accessoires

Reacties voor: Met deze accessoires is je iPad 2022 helemaal compleet

Kost wel een paar honderd euro extra
Apple heeft voor de iPad 2022 een reeks nieuwe accessoires uitgebracht. Van hoes tot adapter en van toetsenbord tot tekenpen: dit is er momenteel verkrijgbaar om je iPad 2022 helemaal compleet te maken. We waarschuwen alvast: het is niet goedkoop!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Belachelijke keuze van Apple om een iPad met usb c op de markt te brengen. Die vervolgens alleen met een 1e gen Apple Pencil werkt die dan weer via Lightning werkt. Dit is gewoon niet goed te praten… Ze hadden gewoon de 2e gen pencil inclusief opladen via zijkant van de iPad op de markt moeten brengen. Nu is het echt een lachertje.

    Tevens kun je voor deze prijs beter een “oude” m1 iPad Air kopen. Gelamineerd scherm, dus beter te lezen in de zon. En de prijs zit dicht bij elkaar.

  2. Je iPad helemaal compleet en je portemonnee helemaal leeg !

  3. Met de nieuwe prijzen van de iPads zal er voor velen geen budget meer over zijn voor accessoires vrees ik 😢

  4. Hoezen wallets kabeltjes watch bandjes etc elders kopen, veel en veel goedkoper

  5. @Jeroen: Ej de prijzen van de accessoires slaan nergens op, een beschermhoesje 99 euro ??.
    Waar praat je die prijs goed juist helemaal nergens, als nou nog een fictie had behalve beschermen. Maar nee geen muis/ toetsenbord alleen een bescherm hoesje voor 99 euro belachelijk.

  6. @Dennis: ja Apple heeft horloge bandjes die nog meer kosten

  7. @Flupke: Helemaal eens met dit.
    Zwaar teleurgesteld in dit model.

  8. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. Elke keer als de economie begint te haperen komen de “Apple is duur” klachten op.
    Typisch.

  10. Origineel geplaatst door Leo
    @[Dennis](#comment-894387): ja Apple heeft horloge bandjes die nog meer kosten

    Nog leuker; Airtag hoesjes die nog duurder zijn dan de AirTag zelf 🤣🤣

  11. Ik vind het verder niet uitmaken hoeveel duizenden euro’s ik betaal voor Apple spullen, het gaat erom dat Tim Cook zijn bonus krijgt.

  12. @Leo: 😂 ja idd. Deze iPad plus wat erbij kan schiet zijn doel voorbij. Bedoeling is als instapper maar op deze manier raken ze mensen kwijt aan die Chrome book en aan gebruikte iPads en aan langer door gaan met dezelfde iPad. Dat ze het voorgaande model in de verkoop houden zegt al genoeg dat deden ze eerder nooit. Maar dat is een oplossing voor 1 jaar, daarna zal die uit het assortiment gaan dan moeten ze toch zien wat ze gaan doen. Of deze veel goedkoper gaan aanbieden, of afscheid nemen van dit marktsegment.

  13. De conclusie van de review van de iPad 2022 is wel wat apart. Er wordt geklaagd over t scherm , lamineren ontspiegelen die verbeterde kleuren over de pencil oplossing etc. Maar wanneer Apple dat allemaal zou doen dan heb je gewoon een iPad Air.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.