Reacties voor: iOS 7 uitgelicht: Mail

Mail is grondig vernieuwd in iOS 7 op de iPhone, met een betere zoekfunctie, swipes voor snelle functies en een nieuw uiterlijk.
Lees het complete artikel → iOS 7 uitgelicht: Mail
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. De reden dat ik destijds ben overgestapt van de standaard mail app naar de gmail app, is dat deze laatste mij de mogelijkheid geeft om standaard te replyen van een ander adres dan waar de mails naar gestuurd worden. Dit heb ik nog niet (tenminste niet zonder veel omslachtig gedoe) in de standaard mail app kunnen doen.
    Is dit nu wel mogelijk?

  2. Vind deze app persoonlijk zoveel beter, hen zelfs de Gmail app verwijderd. Enige nadeel is dat ik nu geen Push meer heb maar fetch.. Iemand enig idee waarom Gmail dat niet meer ondersteund?

  3. @Harp: Dit is al heel lang mogelijk toch, en heel simpel?
    Als je een mail beantwoord,
    krijg je een vakje “kopie/van” te zien bovenaan.
    klik erop, dan ontvouwt zich enkele andere velden,
    ook het veld “van” is nu te zien.
    als je daarop klikt, kun je je verzendadres wijzigen in elk adres dat je aan je iphone/ipad hebt gekoppeld 🙂

    of bedoel je dit niet??

  4. Dankzij het wit en de lichtgrijze introregels bij elke mail ademt het mailoverzicht.

    Eh.. wat voor zin is dit?

  5. Origineel geplaatst door Marco
    Dankzij het wit en de lichtgrijze introregels bij elke mail ademt het mailoverzicht. Eh.. wat voor zin is dit?

    Dat betekend dat er goed gebruikt word gemaakt van witruimte waardoor het mailoverzicht ook daadwerkelijk overzichtelijk is.

  6. Origineel geplaatst door Marco
    Dankzij het wit en de lichtgrijze introregels bij elke mail ademt het mailoverzicht.Eh.. wat voor zin is dit?

    Dat quasi-poëtische viel me ook al op 🙂

  7. @Rich: Klopt, maar in de gmail app gaat dit automatisch. Je kunt dus eenmalig een standaard ‘zend van’ adres invoeren.
    Die specifieke functie ontbreekt in de standaard app 🙂

  8. Kan iemand uitleggen hoe het zit met de nieuwe spam folder? Ik krijg meer dan 100 berichten per dag op mun iPhone binnen waarvan 90% spam is. Zit er nu (eindelijk?) een spamfilter op of is het alleen maar het bericht verplaatsen naar de spam folder?

  9. Origineel geplaatst door Marc
    Kan iemand uitleggen hoe het zit met de nieuwe spam folder? Ik krijg meer dan 100 berichten per dag op mun iPhone binnen waarvan 90% spam is. Zit er nu (eindelijk?) een spamfilter op of is het alleen maar het bericht verplaatsen naar de spam folder?

    Misschien je spamfilter van je provider of (Hotmail o.i.d.) eens aanpassen? 😉

  10. @Harp: Instellingen->E-Mail,contacten, agenda’s->Standaardaccount

  11. @Harp: Inderdaad! En de oplossing van het handmatig kiezen van een ‘Van’-verzendadres is alleen mogelijk als je meerder emailaccounts op je device heb ingesteld.
    Als je je Gmail bv gebruikt met meerdere adressen, dan voldoet de Mail-app niet (helaas).

  12. Dat is niet de Voicemail app maar Voice Memos app
    (Red.) Slordig. Aangepast.

  13. Jammer dat je geen taak kan maken van een mail. Ook jammer dat third-party apps dat niet kunnen. Wil je in iOS iets delen met een andere app, dan heb je veel kans dat je het mag overtypen. Zonde.

  14. Echt jammer dat het nog steeds niet mogelijk is om bestanden in de mail bij te voegen !! Dit is echt een groot gemis!!!!

  15. Origineel geplaatst door Tim
    Echt jammer dat het nog steeds niet mogelijk is om bestanden in de mail bij te voegen !! Dit is echt een groot gemis!!!!

    Over wat voor bestanden heb je het dan? Word en excel bestanden? Dat mis ik dan ook ja.

  16. Het swipen is nu vervelend. Je moet in iOS 7 naar links swipen. In iOS6 kon je nasr rechts vehen om te verwijderen.

  17. In een van de de iOS 6 bèta’s werkten de VIP en flagged inbox ook op sub-folders. In de uiteindelijke iOS 6 versie alleen nog op je inboxen. Is dit in iOS 7 weer herstelt naar sub-folder niveau?

  18. @Erik: Ja. Word, Excel of PDF bestanden, dit is echt een groot gemis!!!

  19. Kan iemand mij vertellen of de subfolders van een Gmail (IMAP) account nu ook automatisch worden gefetched? Nu Gmail geen Exchange protocol meer ondersteunt moet je subfolders handmatig openen om ze te syncen, heel irritant want op de mail.app op de Mac gaat het wel automatisch.

  20. In mail op ios7 kan je momenteel niet instellen de hoeveel laatste berichten opgehaald worden. Resultaat: 14894 emails en een super trage telefoon. Fijn hoor.. :-/

  21. In het artikel gaat het over smart mailboxes. Ik heb in een verleden op de Mac regels gemaakt voor verschillende reclamemailtjes, bepaalde groepen mensen etc. Op mijn iPhone is dat op de precies zelfde manier geregeld als op de Mac (gesynchroniseerd dus). Wat is dan het verschil tussen wat in dit artikel beschreven staat en het geen wat al jaren kan?
    Voor de goede orde, ik heb een @me-account.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.