Reacties voor: ‘iOS 7 loopt vertraging op, krijgt fikse make-over’

iOS 7 loopt mogelijk vertraging op vanwege de geplande forse make-over, zo lijkt duidelijk te zijn geworden uit een chat tussen vooraanstaande Apple-bloggers. Daarnaast lijkt de iPhone 5S toch een biometrische scanner te krijgen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik hoop dat Jonathan Ive wat moois maakt van iOS 7, maar ze moeten OSX.9 niet gaan verwaarlozen, maar ja we zien wel. En een iPad event in april lijkt me ook wel relaxt want ik zit echt te wachten op de nieuwe met retina display.

  2. De verwachtingen zijn inmiddels torenhoog.

    Hopelijk kan Apple het waarmaken.

    Ik heb er alle vertrouwen in.

  3. Ik vermoed dat Ive met iOS 7 wil doen wat MacOs 7 zo veel jaar geleden deed.

  4. Dat ze het deze keer maar grondig doen dat alles tot in de puntjes in orde is en niet halfafgewerkt uitbrengen zoals Apple maps. Een serieuse makeover was nu echt wel nodig ook.

  5. Verwachtingen hoog? Hele iOS 7 is 1 grote teleurstelling qua innovatie als ik eerdere berichten moet geloven. Apple zet ook niet voor niks alles op alles om dan toch maar een UI overhaul te doen, wat iOS seriously nodig heeft (de huidige stamt uit juni 2007, 6 jaar geleden).

  6. Laat ze maar eens flink terugkomen.
    Ios werkt prima, maar de features t.o.v. Andere besturingssysstemen zijn flink achterhaald. Te beginnen bij de notificatiebalk. Daarna 2 apps naast elkaar draaien op de ipad, kan prima door het grote scherm. Neem gewoon jailbreak features over en het systeem kan ineens weer meedoen, want we kunnen nu wel stellen dat het achterloopt.

  7. Zeiden ze dat ook niet bij iOS6 en de introductie van de iPhone 5????

    We zien het wel in juni.

  8. Wat een (PR-)drama is dit aan het worden
    Laat ze gauw een paar jailbreak devs in dienst nemen en de beste tweaks formaliseren.
    Anders hoef ik helemaal geen iOS7

  9. @Lance: Wat knap dat je al weet dat het een teleurstelling wordt!?
    Een derde oog misschien?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.