Reacties voor: ‘iOS 7.0.6 geïnstalleerd op helft van alle iDevices’

iOS 7.0.6 staat geïnstalleerd op de helft van alle iDevices. Dit stelt websitebouwer OnSwipe in een onderzoek.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 21 reacties

  1. Nu nog iOS 7.1. Misschien komt dat vanavond wel 🙂 Ik hoop het eigenlijk, want dat lijkt me wel fijn zo voor het weekend.
    Of, naar mijn mening de meeste kans hebbende dag, aankomende dinsdag.

    Nogmaals…., de tijd zal het leren…

  2. Diegene die op een oudere versie van IOS7 zitten zijn natuurlijk de jailbreakers!

  3. @dlo:

    Nee hoor, er is een jailbreak voor 7.0.6

  4. Ik wacht met smart op de release van iOS7.1 in de hoop dat de iPhone 4S van mij en mijn vrouw weer werken zoals met 7.0.4 want sinds 7.0.6 is de accuduur dramatisch geworden en ik ben daar niet de enige in zie ook dit en dit topic. Ik heb al heel veel mogelijkheden geprobeerd (en meer zoals in dat topic genoemd) maar niks helpt tot op heden. Ons gebruik is niet veranderd t.o.v. 7.0.4 maar onze accuduur. Onze iPhones geven dan ook aan dat de Gebruik tijd even lang is als de stand-by tijd dit lijkt me sowieso niet correct.

  5. Er zijn veel mensen die op iOS6 zitten omdat ze vinden dat 7 hun device trager maakt, of laggy zelfs. Echter is updaten naar een nieuwe versie in mijn familie geen keuze maar een verplichting. Ik zorg altijd dat mijn ouders en ik zijn geupdate naar de nieuwste versie

  6. @yukhalilsel: Dat doe ik ook altijd. We hebben hier thuis 3 iPhones, 2x een 4 en 1x een 5, 1 iPad, 1x Apple TV 3, MacBook Air, en die zijn altijd, vaak de zelfde dag nog, allemaal geüpdatet naar die nieuwste versie van hun software 🙂

    Alhoewel, de iPhone 4’s moeten een keer vervangen worden, want dit is denk ik de laatste iOS versie die ze kunnen draaien. iOS 8 kunnen ze denk ik niet meer aan.

  7. Er zit in iOS 7.0.6 niets in dat ook maar enige invloed op de accu heeft. Het komt vaker voor dat iemand na een upgrade ineens last lijkt te hebben van de accu. Maar als je goed zoekt dan komt dat terug bij zowat elke release.

    Er is maar 1 oplossingen. Aan iTunes hangen en alles wissen en volledig opnieuw installeren. Zorg wel eerst voor een backup die je kan terugzetten natuurlijk.

    Wij hebben hier 4 iPhones in huis en hebben het ooit 1x nodig gehad. De volledige reset was voor ons de oplossing toen.

  8. Origineel geplaatst door dlo: Diegene die op een oudere versie van IOS7 zitten zijn natuurlijk de jailbreakers!

    Toch wel: na een jailbreak kan je niet automatisch updaten. Je moet je device helemaal restoren en een back-up terugzetten.

  9. Origineel geplaatst door Martijn:

    Toch wel: na een jailbreak kan je niet automatisch updaten. Je moet je device helemaal restoren en een back-up terugzetten.

    Wilde de natuurlijk de reactie daaronder quoten..

  10. Ik heb een iPhone 5S met 7.0.4 out of the box. Ik kan er nog geen 5 uur mee doen. Gister naar de Apple Store geweest en zij weten ook niet hoe dat komt. Gisteren 7.0.6 erop gedaan en heb nog t zelfde probleem.. Batterij is nog 100% na een Hardware test. Zijn er meerdere mensen met dit probleem?

  11. @tuff:

    Met de garantie een heel nieuw exemplaar misschien?

  12. Ios 7.x is ook gewoon trager vergeleken met voorgaande versies. Waarschijnlijk komt het door stomme effecten en voorgeinstalleerde app zoals twitter/ facebook.

  13. Origineel geplaatst door Bhh
    Ios 7.x is ook gewoon trager vergeleken met voorgaande versies. Waarschijnlijk komt het door stomme effecten en voorgeinstalleerde app zoals twitter/ facebook.

    Fail. Twitter en facebook zijn niet preinstalled..

  14. @Anonymous:

    Juist mooi. Niet iedereen heeft een Facebook of Twitter account of hebben daar helemaal geen belang bij.

  15. Kan toch zomaar een subjectief uitgevoerd onderzoek zijn geweest. Welke websites zijn onderzocht? Bij tech websites (neem iculture) kun je je voorstellen dat deze vaker bezocht worden door personen die snel updates uitvoeren. Bij een Nu.nl zal dat anders liggen, daar logt meer de doorsnee gebruiker in mag je aannemen.

  16. Sinds de update iOS 7.0.6 crash mij ipad mini constant zelfs een harde resetten en een volledig herstel helpt niet.

  17. Sinds 7.0.6 heb ik ook spontane crash op mijn iphone. Ook heb ik ineens dat bij 35% batterij de ipohne spontaan uitgaat en aangeeft dat de batterij leeg is. Hang ik hem aan het net geeft de phone 35% aan. Ook zuigt de batterij snel leeg.

  18. @Dirk dat is ook de laatste optie die we nog kunnen proberen inderdaad. We hopen dat door een betere update rollout van 7.1 dit niet nodig is. Wij downloaden updates altijd via WIFI. Daarom hopen we dat 7.1 snel uitkomt.

  19. Daarom is t dus nooit handig meteen te updaten! Ik laat eerst ‘anderen’ n maand klooien en lees de berichten.Na teveel slechte reviews over 7.0.6, blijf ik op 7.0.4 hangen 🙂

  20. Apple Nederland Support gisterochtend 7-3-2014 gebeld na aanleiding wereldwijd op internet dat IOS 7.06 problematisch is op onder meer Iphone 5s en Ipad Air?

    Support zei hiervan geen enkele indicatie uit de markt te hebben ontvangen? Kon ik er rustig opzetten.
    Nee dank U denk ik dan. Die dingen zijn te duur om te “bricken” Geen rook zonder vuur.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.