Where’s My Water 2 gaat 300 levels voorbij na nieuwe update

Where's My Water 2 van Disney op iPhone en iPad heeft nu meer dan 300 levels na een nieuwe update. De timers zijn ook verwijderd.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Where's My Water 2 iPhone iPad headerEen nieuwe update zorgt ervoor dat Where’s My Water 2 in totaal meer dan 300 levels heeft. Aanvankelijk bracht Disney gisteren al de update voor het spel uit die daarvoor zorgde, maar met die update ging iets fout waarna het spel een halve dag niet in de App Store te vinden was. Nu is een bijgewerkte versie van de nieuwe update verschenen. Hij brengt meer dan 40 nieuwe levels en 70 uitdagingen.

De veertig nieuwe levels die voor iedereen beschikbaar zijn, vinden plaats in twee nieuwe omgevingen. Pirate Cove is een donkere grot met ‘schatten en mysteries’ en twintig andere levels zijn gevangen in het thema Party in the Park. Daar kom je in aanraking met de nieuwe ballonnen in het spel.

Naast de nieuwe levels zijn er ook 70 nieuwe uitdagingen om aan te voldoen en 6 nieuwe items om te verzamelen, wat overigens direct verband houdt met elkaar. De uitdagingen leggen een laag bovenop de basislevels. Leuk dat je de drie eendjes hebt verzameld, maar kan je ook het verborgen item vinden of een level voltooien in drie handelingen?

Geen timers meer

Toen Where’s My Water 2 september vorig jaar uitkwam, noemden we het spel een messteek voor de fans. Waar je voor het originele deel 89 cent betaalde en daarna van extra kosten verlost was, kon je deel 2 gratis downloaden maar had je vervolgens wel timers waarop je moest wachten om verder te spelen. Tenzij je betaalde. Die aanpak leek funest voor het succes van Where’s My Water 2, want dat is ronduit mager te noemen na het ontzettend succesvolle origineel. Deel 2 heeft een gemiddelde beoordeling van drie sterren op iets meer dan 500 gebruikersrecensies. Het origineel heeft 6000 beoordelingen méér en die zijn ook positiever gestemd. Toch is een hernieuwde kennismaking met Where’s My Water 2 wel aan te raden. In de vorige update in december, nam het spel afscheid van het timerssysteem.

Downloaden: Where’s My Water 2 (gratis met in-app aankopen, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:06
Categorie Uncategorized
Onderwerpen disney, where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.