‘iOS 7.0.6 geïnstalleerd op helft van alle iDevices’

iOS 7.0.6 staat geïnstalleerd op de helft van alle iDevices. Dit stelt websitebouwer OnSwipe in een onderzoek.

ios7-logoiOS 7.0.6 is nu al op de helft van alle iOS 7-devices geïnstalleerd. Dit stelt websitebouwer OnSwipe op basis van een onderzoek. Daarmee is de het gebruik van iOS 7.0.6 immens snel gegroeid: iets meer dan een week geleden stond de update volgens een ander onderzoek op maar een kwart van alle iDevices. iOS 7.0.6 verscheen twee weken terug, op vrijdag 21 februari.

Het onderzoek van OnSwipe baseert zich op bezoeken aan websites gemaakt door OnSwipe tussen 20 februari en 3 maart. De hoeveelheid iOS 7.0.6-gebruikers ligt daarom inmiddels waarschijnlijk nog wat hoger. iOS 7.0.4 staat nog op 30 procent van alle iDevices. Eerdere iOS 7-versies bevinden zich allemaal onder de 10 procent.

OnSwipe’s websitediensten worden door meerdere partijen gebruikt, waardoor het bedrijf een goed idee heeft van hoeveel bepaalde iOS-versies worden gebruikt. We houden echter wel een kleine slag om de arm: iDevices die OnSwipe’s sites niet bezoeken worden immers niet meegerekend.

iOS 7.0.6 OnSwipe

Uit een snelle peiling afgelopen week blijkt dat het merendeel van de iCulture-lezers inmiddels op iOS 7.0.6 zit: maar liefst 70 procent zei de update te hebben geïnstalleerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2014, 11:19
Categorie iOS
Onderwerp ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.