Reacties voor: iOS 5 staat meerdere downloads tegelijk toe

Apps updaten en installeren kan vanaf firmware iOS 5 met meerdere applicaties tegelijk. Dat is een handige nieuwe feature als je draadloos synchroniseren geactiveerd hebt.
Lees het complete artikel → iOS 5 staat meerdere downloads tegelijk toe
Bart Breij -

Reacties: 21 reacties

  1. Dus hij kan er nu 20 tegelijk updaten (bij wijze van spreken)?

    In 4.3.3 was het namelijk toch al zo dat er 3 apps tegelijk gedownload konden worden? Dit is nu dus iets verder uitgebreid?

  2. Zover ik weet zijn die delta-updates (dus kleine updates toevoegen ipv complete updates als vervanging) alleen bedoeld voor firmware updates, en niet apps…

    Correct me if I’m wrong..

  3. @sNicker: Uit eigen ervaring op een iPhone 3GS, kan ik onder 4.3.3 niet meerdere apps tegelijk downloaden. In de apps die bijgewerkt moeten worden staat wel tegelijk een statusbalk, maar de apps worden een voor een afgewerkt.

  4. Ik kwam er vorige week al achter. Eigenlijk best wel triest dat dat al niet eerder kon 😛

  5. dit kan ik ook al op mijn Iphone 4 met 4.3.3 hoor 🙂

  6. Mooi dat alleen nog maar de veranderingen gedownload hoeven te worden. Scheelt nogal bij bijvoorbeeld Navigon. Nu moet je elke keer bij een update weer zo’n 1,5 GB downloaden.

  7. eindelijk erg handig!!

    Off topic
    Wie heeft de foto gemaakt dikke promoting van de film super 8 die nu draait:P

  8. Goh, zijn ze vlot mee… Met Android kon dat van begin af aan al…

  9. @Twanne: Nou dan ben ik benieuwd wat voor een chinees model jij hebt want het kan echt niet hoor. Zoals Bart Breij al zei, de ststus balken krijg je wel allemaal te zien maar de daadwerkelijke update download gebeurd 1 voor 1. ik heb vanochtend nog 3 updates gehad en die worden 1 voor 1 gedownload. En ja ik heb 4.3.3.

  10. @Said: duss, volgens mij staat twitter er ook bij? is dat geen promoting dan?

    Waar maken we ons druk om!

  11. @Maarten: Het was al wel aangekondigd voor 4.3.nogwat, maar het werkt inderdaad nog niet. Waarschijnlijk heeft het in een beta gezeten en is het in de release toch weer uitgezet. Omdat het geen officiëel gemelde feature is, heb je best kans dat het in iOS5 in de release versie ook weer wordt uitgezet.

    Wat die nieuwe iPhone betreft, ik heb vorig jaar m’n abo vernieuwd met een 2-jarig abonnement. Het lijkt erop dat de nieuwe iPhone mooi op het eind van m’n abonnement gaat aansluiten, zodat ik geen model hoef over te slaan.

  12. haha faal de mijne doet er nu al weleens 2 tegelijk [Apple Ipod Touch 4 IOS: 4.3.2

  13. ik weet niet goed of er nu wel meerdere apps worden gedownload of niet. Het probleem is, dat er bij een map ook een balkje staat, maar die geeft volgens mij aan hoever de apps in dat mapje zijn (dus als er 2 van de 4 zijn geinstalleerd, is het balkje dus voor de helft blauw), en als er dan 1 buiten die map wordt geinstalleerd, lijkt het misschien alsof er meerdere worden gedownload ofzo?

  14. Leuk maar geen meerwaarde

  15. @Maarten:

    Der is een megagroot verschil tussen twitter en een film die nu in de bios draait & twitter zie je ook zoiezo vaak op iphone shots…

    Tevens was het gewoon iets dat me opviel dus maak me nergens druk om:-)

  16. Dat was vorige week al bekent, beetje erg laat. Maar even goed bedankt! Kwam er zelf achter toen ik iOS 5 erop zetten en ging synchroniseren (want nu synchroniseert je iPhone op de achtergrond)

  17. Als je verbonden bent met een 3G-netwerk, blijft de limiet van maximaal 20 mb per app echter staan.

    Dit snap ik even niet. Met iOS 5 wordt pc synchronisatie en updaten toch overbodig?
    Hoe moet je dan die apps die 20 mb of groter zijn updaten dan?
    Moet je perse wifi hebben dan?

  18. Beter brengt Apple IOS-5 beta 2 uit.
    teveel bugs in 1

  19. Leuk dat het nu eindelijk kan, maar zie hier totaal geen meerwaarde van in.

  20. Origineel geplaatst door Swen
    Beter brengt Apple IOS-5 beta 2 uit. teveel bugs in 1

    Is dat zo? Wanneer dan..

  21. en dit is handig omdat… je dan sneller bent? Je download gaat toch nog steeds even snel, dus moet je net zo lang wachten voor alles binnen is. Als het ook tegelijk installeert kan het wel wat schelen, maar zal neit veel zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.