Reacties voor: iOS 5 Programming Cookbook leert je snel iOS-apps ontwikkelen

Met het iOS 5 Programming Cookbook leer je hoe je moet ontwikkelen voor iOS. Het Programming Cookbook biedt antwoorden op problemen waar je tijdens het programmeren voor iOS tegenaan loopt.
Bert van Doorn -

Reacties: 9 reacties

  1. Het is misschien handig om erbij te vermelden dat dit dient als aanvulling op bestaande kennis. Als je geen ervaring hebt met Objective-C, dan heb je ook niet veel aan dit boek. Staat overigens een handig boek over in de iTunes Store (Objective-C van Jiva DeVoe) over het leren van Objective-C.

  2. Goede aanvulling en prima tip Roy!

  3. Ik heb het ook eens geprobeerd maar het is alles tekst typen heel raar allemaal :s

  4. Top boek dit, kleine handige weetjes voor de programmeur die al iPhone apps kan maken!

  5. Bedankt Roy! Goede tip!

  6. Ik heb van een hoop mensen het boek “iOS programming van aaron hilleglass” aangeraden gekregen(590 paginas) laat ik die eerst maar eens doorwerken.

  7. Bovenstaande boek is inderdaad een aanvulling. Als je echt wil starten met iOS ontwikkeling dan heeft Apress ook een gigantisch groot aanbod (51 stuks) dat verschillende aspecten behandeld (Beginners, Gevorderd, Games, Design, etc..)

    http://www.apress.com/mobile/ios

    En de boeken zijn over het algemeen makkelijk verkrijgbaar via Bol.com!

  8. @Mark: Dat heet nou programmeren 😛

  9. O’reilly kookboeken zijn altijd de moeite waard om te bekijken. Je gaat meteen aan de slag, ook als je nog weinig ervaring hebt. Ik heb destijds ActionScript 3 aardig onder de knie gekregen met zo’n kookboek, in combinatie met de standaard documentatie die je van Adobe kreeg.
    Dus ik denk, dat ook een beginnend iOS programmeur (en dat ben ik zeker) er erg veel van zal leren omdat de voorbeelden bij O’reilly vaak veel verder gaan dan de standaard ‘Hello World’ oefeningen die je maar al te vaak tegenkomt. De voorbeelden zijn vaak erg verrassend en helpen je op weg als je wat diepgaander wil.
    Ik ga zeker de ePub versie aanschaffen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.