TheO: gebruik je iPhone als bowlingbal

TheO van Physical Apps is een grote bal, met in het midden ruimte voor je iPhone. Hierdoor kun je de iPhone gebruiken met een aantal bewegingsspellen, zoals Bowling. Het accessoire wordt op het moment getoond op de American International Toy Fair.

TheOWij hebben afgelopen jaren een hoop verrassende toepassingen gezien voor de iPhone, maar hem als voetbal gebruiken stond nog niet op ons verlanglijstje. Mocht jij één van de weinigen zijn die hier wel zin in heeft, dan is TheO van Physical Apps wellicht iets voor jou. Je kunt je iPhone in het midden van deze bal plaatsen, waardoor je hem zonder grote risico’s kunt rollen en overgooien. De accessoiremaker hoopt op deze manier een aantal nieuwe apps mogelijk te maken, waarin je bijvoorbeeld een bowling-spel op de iPhone speelt.

Er zijn op het moment drie iPhone-spelletjes voor TheO ontwikkeld: Hot Potato, Interrogo en Bowling. Deze spellen maken gebruik van de bewegingssensoren van de iPhone om bestuurd te worden. Het spel Bowling maakt bijvoorbeeld een verbinding met je televisie, waarop een bowlingbaan wordt getoond. Vervolgens kun je met de bal de kegels op de tv omverwerpen. Het iPhone-spel Interrogo stelt een nieuwe vraag nadat je de bal naar iemand anders hebt gegooid.

Wanneer TheO beschikbaar zal zijn moet nog blijken: op het moment wordt de bal getoond op de American International Toy Fair. Een prijs of een verschijningsdatum zijn ook nog niet bekend gemaakt.

Bron: Chip Chick

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2012, 18:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen apps, hoesje, rijexamen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.