iOS 5 Programming Cookbook leert je snel iOS-apps ontwikkelen

Met het iOS 5 Programming Cookbook leer je hoe je moet ontwikkelen voor iOS. Het Programming Cookbook biedt antwoorden op problemen waar je tijdens het programmeren voor iOS tegenaan loopt.

Snel apps ontwikkelen met het iOS 5 Programming CookbookIn het iOS 5 Programming Cookbook worden veelvoorkomende problemen behandeld waar je als ontwikkelaar mee te maken krijgt. Je leert snel hoe je een eenvoudige app kunt maken met de iOS SDK, maar krijg je ook strategieën aangereikt hoe je met complexe materie om kunt gaan zoals ervoor zorgen dat je apps niet al te veel ruimte in beslag nemen en hoe je je eigen gestures kunt toevoegen. Naast uitleg over hoe je het beste te werk te gaan is ook voorbeeldcode in het boek te vinden zodat je deze direct kunt toepassen in je eigen apps.

In totaal zijn meer dan honderd recepten te vinden in het iOS 5 Programming Cookbook. Zo wordt behandeld hoe je apps kunt maken die van GPS gebruik maken en leer je hoe je iCloud-synchronisatie kunt implementeren. Ook worden verschillende ontwikkelstappen uitgelegd hoe je het beste een gebruikersinterface kunt ontwikkelen. Naast complexe problemen worden ook praktische problemen aangepakt zoals hoe kun je het beste videobestanden afspelen en van de iPod-bibliotheek gebruik maken.

De auteur van het boek is Vandad Nahavandipoor, die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van mobiele apps voor grote bedrijven. Het iOS 5 Programming Cookbook is te koop als ebook voor $39,99 of als papieren versie voor $49,99. Beide varianten zijn te bestellen in de webshop van uitgever O’Reilly.

Het boek is ook te koop bij Amazon: de paperback kost £32,73 en voor de Kindle e-bookversie betaal je £23,49. Wie liever bij Bol.com koopt kan daar ook een e-book met Adobe DRM kopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2012, 22:01
Categorie Apps
Onderwerpen ios 5, ontwikkelaars, programmeren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.