Reacties voor: iOS 5 concept: zo zou iOS nóg beter zijn

Ontwerper Jan-Michael Cart heeft weer een video online gezet waarin hij features laat zien die volgens hem iOS 5 zouden verbeteren. Het is niet de eerste keer dat de ontwerper zijn visie op iOS 5 uit de doeken doet: eerder mochten we al zijn visie op het berichtencentrum en widgets aanschouwen.
Lees het complete artikel → iOS 5 concept: zo zou iOS nóg beter zijn
Leon Verhelst -

Reacties: 33 reacties

  1. En ik geef hem groot gelijk daardoor zou het zeker weten beter worden! Mooi gedaan!

  2. De foto naast het artikel lijkt écht op Android.

  3. Erg gaaf…Apple moet m een job aanbieden vind ik..

  4. Achja wat Apple niet zelf maakt komt toch wel via jailbreaks… Dus maakt me niet heel veel uit 😉

  5. Mooi uitgevoerd. De ideën zijn natuurlijk niet heel opzienbarend. Waarschijnlijk staan ze bij Apple al heel lang “op de rol”, maar zijn ze gewoon niet van hoge prioriteit.

  6. *Zucht* hebben we die aandachts dude weer.
    Het enige wat ik erover kan zeggen is lekker nummer in dat filmpje.

  7. Normaal vind ik het erg lelijk en onzinnig wat ze maken, maar dit zou ik best wel op mijn iPhone willen zien.

  8. Wil je iOS goed maken? Zo doe je dat.

  9. Ik zou graag zien dat klikken op +31(0)6531234 zou werken 🙂

  10. Als je ziet hoe snel die gast eigenlijk weer iets nieuws in elkaar flanst qua idee, look & feel heeft hij volgens mij veel potentie..

  11. @Matthijs: OMG hij wilt alleen maar zijn eigen visie tonen over hoe iOS 5 beter kan worden alleen die zucht klopt in jouw reactie en die gaat dan waarschijnlijk nog over jezelf !

  12. Nee die zucht gaat over jou. Gelukkig mag iedereen filmpjes maken wat ie wil en reaguren wat ie wil.

  13. Mooi concept, lijkt me een goede verbetering!

  14. Ik mag toch hopen dat ik dat filmpje niet kan zien doordat hij verwijdert is, en dat jullie het niet in het hoofd halen een Flash filmpje te embedden..

  15. Gestures, daar gaat mijn voorkeur naar uit. Het ontlast de home toets, die van mij hapert af en toe wat.

  16. Ik zou graag zien dat de volume regelaar wat verder afstaat van de bedieningstoetsen in het lock-scherm. Nu is het vaak te makkelijk om tijdens het veranderen van het volume per ongeluk naar het volgende nummer door te schuiven.

  17. Ik zou graag zien dat als ik vanuit een mail een internetpagina open ik na het sluiten van de internetpagina terug kom in mail.

  18. Origineel geplaatst door Marciano
    Ik mag toch hopen dat ik dat filmpje niet kan zien doordat hij verwijdert is, en dat jullie het niet in het hoofd halen een Flash filmpje te embedden..

    Bij mij speelt het gewoon op m’n iPhone 4 af hoor 😉

  19. Ik zou het handig vinden als er in multitask een ‘kill switch” zou zitten zo dat als ik die indruk of sleep zoals de unlock bar ik in één keer alle actieve Apps stop.

  20. @Zilli: Ga toch weg joh, wat heeft deze man nou gepresteerd om een baan bij Apple te verdienen? Denk je nou echt dat Apple hier zelf niet aan denkt/aan heeft gedacht/een betere manier voor zoekt?
    Hij kan toevallig met Premiere en After Effects overweg en visualiseert alleen maar wat iedereen roept. Nou, en dat doet hij goed ja.
    Wat hij verder nog goed doet is artiest-keuze.

  21. @Julianl: Ik blijf lekker hangen man 😉
    Wat denk jij? Een goed doordacht ontwerp is even belangrijk als de technische uitwerking. Of het nou een filmpje is of een wireframe, who cares? Als het een mooi geheel is met een goeie usability dan zegt dat als mockup toch genoeg? Whatever wat Apple in z’n mars heeft zitten atm, ik zie het niet terug in de beta’s. Wat er dus BUITEN valt en wat in de smaak valt nomineer ik. Zitten prima punten in verwerkt volgens mij.

    Daarnaast, het is maar een mening.

  22. Dit is gewoon een open sollicitatie richting Apple, en de beste manier om het zo te doen 🙂

    het zijn kleine maar best goede tweaks van het IOS

  23. Cydia > tweaks > schikken op meest gedownload en je weet wat je klant wil toch?

  24. Origineel geplaatst door Sebastiaan.
    Ik zou het handig vinden als er in multitask een ‘kill switch” zou zitten zo dat als ik die indruk of sleep zoals de unlock bar ik in één keer alle actieve Apps stop.

    Van mij mag dat hele multitasking eruit. Wat een ramp is dat zeg!

  25. dan pak ik het topic weer op: zo zou iOS nog rommeliger worden. Eens met @matthijs. Ik vind het slecht.

  26. Leuk filmpje van een fanboy die maar al te graag bij apple wil gaan werken later… maar je moet natuurlijk wel meer kunnen dan leuke filmpjes in elkaar draaien. Dus de reacties om hem meteen een baan aan te bieden gaan wel erg ver, want dit soort filmpjes draai ik ook binnen een dagje in elkaar =) Niettemin: ziet er strak uit.

  27. Die laatste functie net dat landscape multitasking lijkt me superhandig! De rest is ren beetje overbodig.

  28. Dit filmpje van hem is echt goed, alles in dit filmpje zou apple zou toe kunnen passen

  29. Alsof Apple niet naar het publiek luistert en dat uitwerkt? Dat is juist wat ze doen, want dan weten ze bijna zeker dat de mensen het goed vinden. Trouwens, deze man is hartstikke goed in uitwerken en dat soort mensen hebben ze ook nodig bij Apple toch? Misschien moeten we allemaal niet kijken naar de ideeën want die heeft Apple vast ook wel bedacht, maar zijn uitwerking, want die vind ik vaak wel echt goed!

    edit: waarom jullie het eerst niet op je mobiel konden zien, komt omdat youtube een probleem met het filmpje had, maar later heeft hij een vernieuwde versie ervan geüpload zodat het dus wel op mobieltjes te zien was

  30. Triest dat Apple de menubalk van Android overneemt, terwijl het ligt te janken als toestellen worden gekopieerd qua uiterlijk..

  31. Ja, die versie wil ik ookwel op m’n iPhone!

  32. Dat er plaats is voor verbeteringen, oké. Maar het is niet intuïtief om naar boven en onder te swipen en schuiven (bij geluidssterkte) in de multitaskbalk. Wat mij betreft doet SwitcherRotator (jailbreak) dit beter. En wat je nu opschiet met die tekstballon van de iPad weet ik niet. Het neemt dan niet de volledige breedte in, maar wel voor 95% of wat.
    Zijn WiFi idee daarintegen is wel wat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.