iOS 17 details en ontdekkingen

Reacties voor: Dit zijn de leukste nieuwe details van iOS 17: 35+ ontdekkingen die je niet wil missen

Naast de bekende nieuwe functies, zijn er ook nog allerlei leuke details van iOS 17 die de moeite waard zijn. Welke ontdekkingen hebben wij de afgelopen tijd gedaan met iOS 17? We nemen de kleine en grote details van iOS 17 met je door. Deze mag je niet missen!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Dit soort kleine ontdekkingen zijn vaak het leukste ok bij te houden.
    Waarschijnlijk komt Brandon Butch nog met een upload van 100+ vernieuwingen.

  2. Ben benieuwd of je in IOS 17 ook eindelijk een focus filter hebt voor telefoon, dus bellers naar 1 van de actieve simkaarten stil houden. Zou dat graag hebben voor m’n zakelijke sim

  3. @Dennis Borghouts: Ja precies zou fijn zijn je 1 van de 2 Sims stil kon zetten, zeker met dual sim zou dat fijn zijn.
    Voor mij zou het ook werk simkaart zijn inderdaad, je kan van alles al stil zetten maar belletjes niet.

    Goed je kan instellen alleen oproepen wil van favorieten of iets, maar gewoon 1 keer hele Sim op stil is nog beter.

  4. Origineel geplaatst door Rens
    Dit soort kleine ontdekkingen zijn vaak het leukste om bij te houden.
    Waarschijnlijk komt Brandon Butch nog met een upload van 100+ vernieuwingen.

    Haha inderdaad

  5. Als toevoeging op de wens voor degene die twee Sims gebruiken: is het nu eindelijk al mogelijk om verschillende beltonen per Sim in te stellen?

  6. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: helaas, bedankt voor het checken… dan blijft het vooralsnog bij een hele lange lijst specifieke nummers stil houden…

  7. Origineel geplaatst door Mick
    Als toevoeging op de wens voor degene die twee Sims gebruiken: is het nu eindelijk al mogelijk om verschillende beltonen per Sim in te stellen?

    In mijn ogen is dit zelfs noodzakelijke/minimum functionaliteit bij gebruik van meerdere SIM’s. Het is fijn om meerdere SIM’s tegelijkertijd te kunnen gebruiken in een toestel, maar het lijkt er een beetje op dat het praktisch omgaan met dergelijke mogelijkheden niet echt onderzocht is door Apple.

  8. Ik had gehoopt dat fietsroutes in Apple Maps ook eindelijk naar Nederland zou komen….

  9. @Dennis Borghouts: zelf gebruik ik ook 2 simkaarten voor privé en werk. Na 1800 schakel ik die simkaart gewoon uit en de collega’s die mij bij uitzondering ‘s avonds of met spoed nodig hebben kunnen mij bereiken op mijn privé nr. Wellicht is het mogelijk om voor jouw vraag een Shortcut aan te maken? Zou inderdaad voor mij ook ideaal zijn als iemand weet of dit lukt.

  10. Hoe draait de beta, is die een beetje stabiel? Twijfel om hem met mijn developer account er op te zetten. Maar twijfel.

  11. Origineel geplaatst door Kel
    @Dennis Borghouts: zelf gebruik ik ook 2 simkaarten voor privé en werk. Na 1800 schakel ik die simkaart gewoon uit

    Hoe zit het dan met de koppeling van contacten aan 1 van de SIMs? Blijven die behouden?
    Als ik nu verlof heb schakel ik mijn werklijn door naar ons KCC. Zo krijgt men toch iemand aan de lijn EN blijft mijn SIM actief, zodat ik de dataverbinding kan blijven gebruiken.

  12. @iedereen die 2 simkaarten heeft. Je kunt je contacten indelen op groepsniveau (lijsten) in de contacten app.

    Vervolgens kun je bij de focusmode dan weer aangeven bij personen die je WEL mogen berichten die lijst (links boven staat lijsten) waarbij je ze hebt ingedeeld.

  13. (Red.) Artikel bijgewerkt met de nieuwste ontdekkingen van beta 2 tot en met beta 4.

  14. @Yanniek: Probeer de app Routeplanner van de Fietsersbond eens, dat is werkelijk een prima app’je 100x beter dat de Apple kaarten.

  15. @Dennis Borghouts: Ik heb alleen eSim actief, maar ik heb wel de optie ‘Turn on this line’ daarbij staan. Is het wellicht mogelijk om dat voor jouw werk-sim in te schakelen? (Ik zit op IOS 17 beta 3, ga vanavond upgraden naar beta 4).

  16. Klopt het dat de knoppen van onder meer de rekenmachine maar ook vliegtuigbrandstof nu rood zijn ipv oranje?

  17. (Red.) Artikel bijgewerkt na de release van iOS 17.

  18. @Mick: ja dit is mogelijk!

    Bij geluiden, beltoon kun je dit nu per sim apart instellen!

  19. Sinds ik mijn iPhone naar iOS 17 heb geüpdate krijg ik hele zachte melding geluiden van de stroken zeg maar. Bijvoorbeeld iemand heeft gereageerd op Facebook krijg je daarvan boven in je telefoon altijd een pop-up melding/strook maar dat geluid is sinds de update zo zacht en kan nergens vinden waar je dit kan aanpassen. Ook vind ik nergens op internet onder iOS 17 dat dit nieuw is. Iemand enig idee hoe ik dit kan aanpassen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.