iOS 17 functies

Reacties voor: Dit zijn de 16 nieuwe functies van iOS 17.1

Met iOS 17.1 komen er weer nieuwe functies naar de iPhone en iPad, bijvoorbeeld in Apple Music. In dit artikel zetten we alle nieuwe functies van iOS 17.1 en de andere nieuwe updates voor je op een rij.
Lees het complete artikel → Dit zijn de 16 nieuwe functies van iOS 17.1
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Als je nummers favoriet maakt, wordt er dan automatisch een nieuwe Favorieten aangemaakt?

  2. @René: Nummers die je als favoriet markeert, worden automatisch toegevoegd aan je bibliotheek. De afspeellijst is nog niet beschikbaar in de eerste bèta.

  3. iPhone 14 Pro Max, maar geen zaklamp in island te zien als deze aan is.

  4. @Edward: Hier ook niet.

  5. @N.: Hartelijk dank voor de reactie.

  6. Beter brengen ze de optie terug om een nummer gewoon te dubbel tappen om m als favoriet te marken. Snap niet waarom ze die optie ooit weg hebben gehaald.

    Zelfde geldt eigenlijk ook voor het 1x klikken op het album artwork en het draait om naar de songlist van die plaat. Als het tappen nou andere functies had gekregen okè maar zowel enkel als dubbelklik op het album artwork doet nu niks.

  7. Waarom hebben ze in hemelsnaam de nieuwe bel- en meldingstonen weer verwijderd? Deze waren veel ‘vriendelijker’. Als mijn telefoon afging zat niet iedereen direct rechtop. Is het bekent of deze nieuwe geluiden weer terugkomen?

    • Origineel geplaatst door KeyboardWarriorNr1

      Waarom hebben ze in hemelsnaam de nieuwe bel- en meldingstonen weer verwijderd? Deze waren veel ‘vriendelijker’. Als mijn telefoon afging zat niet iedereen direct rechtop. Is het bekent of deze nieuwe geluiden weer terugkomen?

      Bij mij zijn de nieuwe geluiden er nog. Vind ze ook wel veel mooier alleen één ding, ik vind de nieuwe meldingstoon van Instagram niet zo handig nu deze veranderd is. De oude hoorde je goed af gaan, de nieuwe hoor ik bijna niet. Jammer dat het niet te veranderen is. Hopelijk iets voor in de toekomst.

  8. Origineel geplaatst door KeyboardWarriorNr1
    Waarom hebben ze in hemelsnaam de nieuwe bel- en meldingstonen weer verwijderd? Deze waren veel ‘vriendelijker’. Als mijn telefoon afging zat niet iedereen direct rechtop. Is het bekent of deze nieuwe geluiden weer terugkomen?

    In beta 2 zijn ze weer terug wel het artikel lezen he 😉

  9. Ik mis zoals vroeger programmeerbare macroknoppen of sneltoetsen op het hoofdscherm. Of kan ik ze niet vinden?

  10. Al iets bekend over de Journal app die met IOS 17 zou meekomen?

  11. Ondanks de bewering dat iedereen die IOS 17 kon downloaden ook 17.1 ging kunnen installeren, blijft mijn recentste update van mijn iPhone XR vandaag hangen op IOS 17.0.3 …..

  12. Appel is wel laat met iOS 17.1 normaal kom die rond 19 uur wel beschikbaar het nu al na 20 uur misschien is die die update nog net klaar misschien kom die update pas de volgende week beschikbaar ik wacht wel rustig af

  13. Klopt het dat 17.1 nog niet gereleased is??

  14. Als je de public beta profile aanvinkt, dan zie je 17.1 staan zonder vermelding dat dit beta is.

    Ik vermoed dat het daar fout gaat want voor zover ik weet worden “echte” bèta’s gekenmerkt door de term beta.

    Dat is nu niet het geval.

  15. Nu nog een instelbare equalizer in Apple Music net zoals in Spotify.

  16. 25-11 Nog geen update op Iphone 13 mini hier

  17. Grappig, Frankrijk wil een update en gaan er vanuit dat het de 24e komt, en iedereen neemt deze aaname klakkeloos over en berichten dat de update komt.

    Dat een EU land wat wil en verwacht, betekend nog niet dat ze het ook dán doen wanneer een ander het verwacht.

    Of het is “fake news” of apple steekt de middelvinger naar Frankrijk uit en bepalen, natuurlijk, zelf wel wanneer ze een update uitvoeren

  18. Op mijn iPhone 13 Pro zie ik na installatie 17.1 geen “Scherm” optie bij de Stand-By instellingen.
    Iemand anders die hetzelfde ervaart?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.