iOS 16 concept met gewenste functies.

Reacties voor: Dit zijn onze iOS 16 verwachtingen

Aftellen naar WWDC
Apple gaat binnenkort iOS 16 onthullen, de volgende softwareversie voor de iPhone. Er zijn al wat functies van iOS 16 gelekt en in deze vooruitblik lees je onze verwachtingen van iOS 16.
Lees het complete artikel → Dit zijn onze iOS 16 verwachtingen
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Ze moeten nou echt eens stoppen met die Privacy functies, straks wéér een miljardenboete omdat de EC een seintje krijgt van een concurrent omdat díé weer geen toegang krijgt…

  2. Ik hoop op klassiek in de music app en een aparte app voor je HomePod.

  3. Als je een bestand in Safari browser download en hij stopt halverwege om wat voor reden. En je wilt hem alsnog downloaden dat hij niet meer opnieuw ga beginnen, maar gewoon doorgaat waar hij is gebleven.

  4. Ik hoop dat er nu eens een app komt voor je sleutelhanger, ik moet nu te vaak door het hele instellingen menu heen.

  5. Kort gezegd: niks nieuws dus. Afgezien van wat pietepeuterige kleine details in een nieuw iOS dat ons ongetwijfeld door Hoofdkruidenier Tim Cook als ‘the best iOS ever’ zal worden aangeprezen. Is er ooit nog kans op een Apple Frontman die de troepen daar écht ‘s aanspoort om iets nieuws te verzinnen of komt het er niet meer van.

    Die AR/VR bril zou ik maar niet meer op rekenen in de komende jaren. Net als de Apple Car.

    Wat ik graag zou zien. In elk geval op de Apple Watch bloeddrukmeter, bloedsuikermeter en temperatuurmeter. Allemaal binnen bereik, maar het komt er maar steeds niet van.

  6. Ik zou graag bij een agenda item de mogelijkheid hebben een focus mee te geven om die focus te automatisch te laten starten. Dus dat bij de start van het agenda item automatisch de betreffende focus aangezet wordt.

  7. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: He dank je wel. Goede tip.

  8. Ik hoop dat ze de opdrachten app ook hebben bijgewerkt als het gaat om automatisch berichten versturen.

  9. Er kan zoveel… maar Apple is alleen geïnteresseerd in kleurtjes…

  10. Zou fijn zijn om via focus een een van de twee Sims op bepaalde tijden op niet storen te zetten. Afwachten dus

  11. VPN switch toevoegen aan bedieningspaneel…. Als ik nu de VPN gebruik gaat hij altijd weer na enige tijd uit…. Moet ik weer de instellingen openen, VPN aanzetten en weer terug naar de app waar ik bezig was…. Machtig irritant.
    Of heb je hier ook een goede tip voor @Jean Paul?

  12. Ruisonderdrukking voor de iPhone 13 want mijn telefoongesprekken zijn echt niet meer aangenaam voor de persoon aan de andere kant!

  13. Van mij hoeft niks verbeterd te worden behalve password manager, het is zo irritant om in te loggen met je opgeslagen inlog gegevens.

    Je moet hele tijd alles kopiëren en plakken, terwijl op de Mac hij alles zo in vult(na aanraking van Touch ID sensor).

  14. De contacten app is echt aan een update toe. Als je meerdere accounts hebt (werk en privé bijvoorbeeld), kun je niet selecteren aan welk account je een nieuw contact wil toevoegen.

  15. @Patrick: Dat is ook nog een goeie inderdaad

  16. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn | iCulture.nl
    @[John](#comment-889297): Passepartout is een heel goede OpenVPN-client met ondersteuning voor de Opdrachten-app (Siri Shortcuts)

    @Jean-Paul, volgens mij werkt Passe-partout niet voor mij…. Gebruik de VPN op mijn Fritz! Box op mijn thuisnetwerk en niet een van de aanbieders die in de app zitten….

    Maar bedankt voor de tip!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.