Herinneringen-app in iOS 16.

Reacties voor: Niet vergeten: dit is er nieuw in de Herinneringen-app in iOS 16, macOS Ventura en watchOS 9

Hoewel Apple er tijdens de presentatie van iOS 16 en de andere nieuwe updates niets over verteld heeft, biedt de Herinneringen-app wel degelijk een aantal noemenswaardige nieuwe functies. We laten je zien wat er nieuw is in Herinneringen in iOS 16 en meer.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Twee keer per week doe ik boodschappen bij dezelfde supermarkt. In de afgelopen jaren hen ik in “notities” een lange lijst samengesteld can artikelen die vaker koop. In deze lijs kan ik aanvinken wat ik op een bepaalde dag wil kopen. Het zou handig zijn als ik alleen de aangevinkte artikelen op een aparte lijst zou kunnen uitprinten, eventueel via “herinneringen”. Ik ben 85 jaar en in de Coronalockdown deden de buren de boodschappen voor mij. Toen moest ik de afgevinkte boodschappen handmatig naar op een nieuwe lijst zetten. Vaak gaf ik daarbij ook de locatie in de supermarkt aan waar het product te vinden was.
    Het lijstje bevatte dan meestal ongeveer 15 producten per keer.

  2. Nog steeds geen integratie met de agenda-app…

  3. Ook hier wordt boodschappenlijst bijgehouden op gedeelde Notitie. Ideaal. Maar in het verleden bij upgrade naar bepaalde macOS versie, ik dacht van High Sierra naar Mojave, toen werkten de Herinneringen en Notities niet meer op oude MacOS. Jawel, het werkte wel, maar het synchroniseren lukte niet meer (dat werd ook door Apple gewaarschuwd) dus Herinneringen en Notities konden op oude Macs niet meer gebruikt worden. Niet zo leuk als ze dit ons weer flikken, want onze Macs kunnen voor het eerst niet meer mee met aankomende upgrades, maar de iPhones wel.

  4. (Red.) Dit artikel is bijgewerkt nu iOS 16 officieel beschikbaar is.

  5. Maar werkt de Herinneringen app nu eindelijk ook echt een beetje?

    – Verversen en snelheid op Watch is treurig
    – Een toegevoegd item aan een gedeelde lijst komt een eeuw later pas bij de andere deelnemers.

    Dus, leuk al die opties, maar dit bovenstaande moet echt beter. Notificatie bij afvinken door andere deelnemer is wel erg fijn.

  6. Backup kan al jaren verbeterd worden.
    Restore nu nog alleen via iCloud of via Mac cli.
    Restore alleen samen met agenda mogelijk.
    Restore van alle taken, geen losse taken.
    Geen vuilnisbak.
    Geen export/import mogelijkheid.

    boehoe

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.