Gedeelde iCloud-fotobibliotheek

Reacties voor: Dit is er nieuw in de Foto’s- en Camera-app in iOS 16

De Foto's-app heeft in iOS 16 een boel nieuwe functies gekregen. Zo kun je makkelijk dubbele foto's vinden en kun je bewerkingen kopiëren naar andere foto's. Later komt er nog een gedeelde iCloud-fotobibliotheek. Handig!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Mooie ontwikkeling. Alleen jammer dat nog steeds niet mogelijk is om fastoenlijke collage te maken zonder een app van third-party

  2. Zou beter zijn als het eindelijk weer eens mogelijk werd de camera van het lockscreen af te halen (zonder de hele camera te disabelen). De keren dat ik mijn iPhone (13 mini) heet uit mijn broekzak haal, omdat op een of andere mysterieuze manier de camera-app weer eens geopend werd, zijn inmiddels niet meer te tellen.

  3. Ben heel erg blij met ‘Gedeelde iCloud-foto­bibliotheek’, vind het een enorme tekortkoming dat bij een gedeeld album de kwaliteit omlaag wordt gebracht.

    Ben wel benieuwd of de functie dubbele foto’s verwijderen, alleen werkt voor identieke foto’s, dus letterlijk een kopie, of ook als er heel snel meerdere foto’s achter elkaar genomen zijn en hierdoor heel erg op elkaar lijken.

  4. Het gedeelde fotoalbum is denk ik een hele mooie functie. Ik ben wel benieuwd of je dit ook met vrienden kan doen of dat het alleen mogelijk is voor een familie-abbonement…

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt na de release van iOS 16.

  6. Ik zie mijn “verborgen album” niet meer als ik een foto op wil slaan, meerdere mensen last van?

  7. Er is nu een leuke functie om heel gemakkelijk delen van een foto te isoleren, maar dat vraagt gewoonweg om een functie om die foto weer met een andere foto te combineren en die functie zit er nu weer niet bij, dat is wel weer jammer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.