Reacties voor: Deze apps zijn al aangepast voor iOS 16 (met nieuwe widgets voor het toegangsscherm)

Nu iOS 16 uit is, hebben veel ontwikkelaars ook updates uitgebracht voor hun apps met uitgebreide ondersteuning voor iOS 16. Het gaat in de meeste gevallen om ondersteuning voor de nieuwe widgets op het toegangsscherm. Deze apps hebben ze al!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Things 3 heeft ook een super nieuwe widgets voor de homscreen
    Een die direct een taak toevoegd en die is super snel.

  2. Het zal wel aan mij liggen, maar ik zie alleen widgets van de standaard Apple apps. Alle apps zijn ge-update maar ik zie geen mogelijkheid om widgets toe te voegen.

  3. @JM: Ik heb hetzelfde..

  4. @JM: ik heb hetzelfde. Laatste update = iOS16 en alle apps zijn ook ge-update.

  5. @JM: @Ed: Bij mij komen er langzaam maar zeker steeds meer opties. Ik zag in eerste instantie ook alleen de widgets van Apple z’n apps.

  6. Het lijkt dat je de app eerst eens moet starten maar dan nog zie ik bvb Google maps ook niet staan.
    Ze komen er traag maar gestaag wel bij.

  7. Eerst App starten, dan beginscherm aanpassen. Werkt goed.
    Boodschappenlijst Bring en Flitsmeister hebben ook een widget.

  8. Persoonlijk vind ik het weerbericht voldoende op het startscherm met mogelijk percentage regen. Verder ben ik niet zo voor widgets op het startscherm of het beginscherm. Vaak staat op een widget best wel persoonlijke informatie zoals op een bank of kalender widget. Dat hoeft voor mij niet meteen zichtbaar te zijn en dus ook voor anderen zodra je het toestel gebruikt. Zeker niet met een always on screen. Om die rede gebruik ik nog steeds uitsluitend het meest linkse scherm voor alleen widgets, zoals het was voor dat je ze ook op andere schermen kon zetten. Beter voor je privacy en wat mij betreft een stuk overzichtelijker.

  9. @JM, @Ward, @Ed, @Macvin: Klopt, dat staat ook in het artikel:

    Zie je een app er niet tussen staan? Open deze dan eerst nadat je de benodigde appupdate hebt geïnstalleerd. Meestal verschijnt de app daarna wel in de lijst met geschikte widgets.

    Daarnaast kan het zo zijn dat sommige updates nog moeten worden uitgerold (Google Maps bijvoorbeeld). Daar hebben wij helaas geen invloed op.

  10. @hans: Dit kun je gewoon instellen bij meldingen, toon voorvertoning. Dan zijn persoonlijke gegevens niet zichtbaar op het beginscherm. (ook niet widgets). Totdat je de telefoon ontgrendeld of deze jou gezicht herkend.

  11. Days since zie ik wel tussen staan maar trein app zie niet ertussen staan. En app opnieuw installeren heeft bij mij gewerkt.

  12. Zie de nut van Halide Mark II niet in, enige wat je ziet is een slotje en een melding dat je een abonnement moet nemen.

  13. Er komen steeds meer widgets. Ook LiveScore voetbal widgets van Forza Football en Sports Alerts

  14. @Bart: Welke app gebruik je buiten Forza.. Sports alert? Die ken ik niet.

  15. @Pieter: Inderdaad sports alerts. Wordt hoofdzakelijk gebruikt voor Amerikaanse sporten maar er zit ook een aantal voetbal competities is zoals de champions league. Gister widget toegevoegd en kon Ajax vanaf toegangsscherm live volgen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.