WWDC 2021 wallpapers met iOS 15 concept.

Reacties voor: Gerucht: ‘iOS 15 krijgt betere notificaties, iPad breidt multitasking uit’

Aan de vooravond van WWDC 2021 heeft Bloomberg nog snel wat geruchten verspreid. Volgens Mark Bloomberg krijgt iOS 15 verbeterde notificatiemeldingen, komen er nog meer privacyfuncties aan en krijgt multitasking op de iPad verdere uitbreiding.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ik verwacht grote veranderingen in iMessage. De uitnodiging is namelijk ookal helemaal in het teken van iMessage. Misschien een soort all-in-one app met FaceTime en bellen.
    Dit zal vermoedelijk dus ook wel gekoppeld worden aan de notificaties.
    Hopelijk voeren ze dit door in elke app en niet alleen iMessage.

  2. Hopelijk ook een logische update voor de app: Opdrachten.
    Daar kunnen nog wel paar dingen in verbeterd worden.

  3. Ik verwacht sowieso wel weer grote veranderingen, er gaat weer hele reeks toestellen afvallen iphone se / 6s/ 6s plus en eventueel een ipad.
    Dan is het moment weer grotere veranderingen te introduceren, om mensen met een wat ouder toestel ook weer zover te krijgen nieuwe te kopen.

  4. Een timer die stopt na 5sec, dat zou ik willen.

  5. Eindelijk betere multitasking op de iPad. Hopelijk kan ik nu YouTube bekijken terwijl ik aan het browsen ben bijvoorbeeld. (Zonder de website te gebruiken )

  6. Wat ik wil is dat bij het aansluiten van een externe Scherm op de nieuwe IPAD Pro 12,9 deze gewoon beeldvullend is en niet aan beide zijde van de zwarte balken. De IPAD moet toch de laptop vervangen nou mijn macbook Pro vult wel het externe scherm volledig uit en de de IPAD dus niet.

  7. @Wesley: Ik zou weleens willen weten of iMessage veel wordt gebruikt in Nederland. Kan het me nauwelijks voorstellen. Dus van al die verbeteringen gaan hier maar weinig mensen wat van merken, denk ik. Ik gebruik iMessage alleen om te sms’en naar mensen die geen WhatsApp, Signal of Telegram gebruiken. En die mensen zijn op de vingers van 1 hand te tellen.

  8. @Salvatore Cocco: Inderdaad iMessage verbeteringen zijn leuk, maar in Nederland en België wellicht heel weinig in gebruik.
    Het is allemaal Whatsapp hier bereik je iedereen mee, ik gebruik zelf ook niet eens want whatsapp bereik ik iedereen.

  9. @Salvatore Cocco: Klopt, hier in Nederland en de rest van Europa wordt Whatsapp gebruikt. iMessage is alleen groot in Amerika.
    Maar het is maar een vermoede als ik zo naar de uitnodiging kijk.

  10. Ik hoop dat Apple een nieuw design in petto heeft. Een keer een gevoel van iets echts nieuws zou leuk zijn de laatste 3 updates waren vooral qua functies uitgebreid maar het design is het zelfde gebleven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.